Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Pekne foto
nabuduce ma nefot z vrchu a zozadu ... bo uz mam redsie vlasy :?
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
No co nedame nejake predletne stretko ??? Celoslovensky zraz v nedohladne, pribudli aj nejaky new clenovia zo stredneho slovenska , take male stretnutie nebolo by zle Len sa zas nedohadujme 3/4 roka
Hmmm....pripojil by som sa velmi rad len neviem este ako bude dovolenka.Zatial to mam naplanovane na posledny junovi a prvy julovi tyzden.Tak ak to bude v tom obdobi tak sa urcite pridam 8)
:bash: jeeej niekto si to aj vsimol !!!! :twisted: nieco musime spachat do leta ! lenze okrem nas nikto nic....takze KTO DALSI?????
Ja by som mohol 21/22 - 28/29.6 od 13 juna mame firemnu chlastacku na chate :drinking: :drunk: :rockout2: :vomit:
Naposledy upravil/-a Bruno v 23 Máj 2008, 07:59, upravené celkom 1 krát.
Kimi napísal:... no ja som nič nepísal, lebo môj názor poznáš
ano ved stebou ratam !!!