Ahojte prosim poradte, kde v okoli Samorina (Blavy) najdem serioznu firmu ktora mi nainstaluje autoalarm do Zafiry B.
Okrem zederlock-u som si uz zakupil Magicar 3000 s Magicar TBP (pre dialkovy start), s mikrovlnym snimacom PX a s polohovym snimacom PT uz len ho dat namontovat.
To co som chcel mozno navyse, bola moja fyzicka pritomnost pocas montaze, chcel som vidiet ako zaobchadzaju s vozidlom + som mozno troska paranoicky no chcel som byt pri aute ked v nom niekto nastavuje bezpecnost s pristupom k vsetkemu co je nutne k naslednemu prelomeniu bezpecnosti.
Oslovil som uz firmy:
DELMES s.r.o. - nedostatok kapacit vam nevieme realizovat montaz v dohladnom case
Convex s.r.o. - pritomnost zakaznika pocas montaze neumoznujeme
Montaz autoalarmu
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- brhy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Re: Montaz autoalarmu
kamen napísal:Ahojte prosim poradte, kde v okoli Samorina (Blavy) najdem serioznu firmu ktora mi nainstaluje autoalarm do Zafiry B.
Okrem zederlock-u som si uz zakupil Magicar 3000 s Magicar TBP (pre dialkovy start), s mikrovlnym snimacom PX a s polohovym snimacom PT uz len ho dat namontovat.
To co som chcel mozno navyse, bola moja fyzicka pritomnost pocas montaze, chcel som vidiet ako zaobchadzaju s vozidlom + som mozno troska paranoicky no chcel som byt pri aute ked v nom niekto nastavuje bezpecnost s pristupom k vsetkemu co je nutne k naslednemu prelomeniu bezpecnosti.
Oslovil som uz firmy:
DELMES s.r.o. - nedostatok kapacit vam nevieme realizovat montaz v dohladnom case
Convex s.r.o. - pritomnost zakaznika pocas montaze neumoznujeme
skus Phobos
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....