ZLE STARTOVANIE OPEL VECTRA B 1,8 i 16 VENTYL
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Jún 2009, 22:36
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ZLE STARTOVANIE OPEL VECTRA B 1,8 i 16 VENTYL
PROSIM VAS MAM TAKY PROBLEM NA OPEL VECTRA B 1,8 i 16 VENTYL 1996. RANO KED IDEM NASTARTOVAT TAK DOST TASKO SA MI STARTUJE MUSIM STARTOVACI KLUSIK DLHSIE DRZAT ZHRUBA 5 AZ 8 SEKUND A POTOM NASKOCI, KED SA ZOHREJE A ZHASNEM A OPETOVNE NASTARTUJEM TAK CHITI BEZ PROBLEMOU, ALE KED VYPNEM A POCKAM TAKYCH 10 MINUT A POTOM CHCEM ZASE NASTARTOVAT, TAK TO SPRAVY ZASE. PROSIM O RADU ZA KAZDU RADU VAM MOC MOC DAKUJEM.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
starter,tlak paliva,zapal. sviecky mas v poriadku?
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
- Nový užívateľ
bol som dneska na diagnostike a vihodilo to takuto chybu, snimac nasavaneho vzduchu, len neviem ci to bude urcite ta chyba, prosim poradte ci to moze bit ta chyba co uvadzam vysie. dakujem za kazdu radu.brumm napísal:tak tam može byť chyba. Lebo mne po otočení klučikom to bzučí plynule asi 5s a potom to prestane. Typujem že to palivové čerpadlo tahá benzín. Tak skus tam pozrieť
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Sep 2010, 22:31
No ja mam Vectru kratko, predtým som mal Civic a tam nebol žiadem problém. Ale kolega ma Mondeo a tak mal problémy z nejakým snímačom, ale volal to "Vaha vzduchu" myslím že by to mohlo byť ono a aj jemu to zle štartovalo a nejak to malo slabý výkon. Po vymene toho snímača mu to išlo dobre, tak treba skusiť vymenť, ked to už aj diagnostika vyhadzuje.
kontrolka motora ti svieti kratko a zhasne alebo svieti stale ?nicko2005 napísal:bol som dneska na diagnostike a vihodilo to takuto chybu, snimac nasavaneho vzduchu, len neviem ci to bude urcite ta chyba, prosim poradte ci to moze bit ta chyba co uvadzam vysie. dakujem za kazdu radu.brumm napísal:tak tam može byť chyba. Lebo mne po otočení klučikom to bzučí plynule asi 5s a potom to prestane. Typujem že to palivové čerpadlo tahá benzín. Tak skus tam pozrieť
-
- Nový užívateľ
svietila kratko a zhasla ale ked som bol na diagnostike tak mi vymazal chybu a od vtedy mi nesvieti ta kontrolkaiurai napísal:kontrolka motora ti svieti kratko a zhasne alebo svieti stale ?nicko2005 napísal:bol som dneska na diagnostike a vihodilo to takuto chybu, snimac nasavaneho vzduchu, len neviem ci to bude urcite ta chyba, prosim poradte ci to moze bit ta chyba co uvadzam vysie. dakujem za kazdu radu.brumm napísal:tak tam može byť chyba. Lebo mne po otočení klučikom to bzučí plynule asi 5s a potom to prestane. Typujem že to palivové čerpadlo tahá benzín. Tak skus tam pozrieť