problem pri pridani plynu
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
karo3
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Mar 2009, 18:44
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
problem pri pridani plynu
Mám opel astra G 1,6 16v motor Z16 XE.Benzin aj LPG.Mám takýto problém s motorom. Po prudsom pridaní plynu z volnobehu do otacok motor pridusí a tažko sa zoberá.Pri plynulom pridávaní je to lepsie,ale nie celkom OK.Robí to iba na benzíne.Pri LPG to je OK.Bol som na diagnostike,kde mi povedali,že to je EGR.Ten som vycistil,ale stále je to rovnaké.Poradte co by to mohlo byť. 
-
xaviersa
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Nov 2009, 19:36
- Auto: Astra J
toto by zaujimalo i mna, lebo i mne sa toto stava ked idem na studeny motor. No vacsinou ak narabam jemnesie plynovym pedalom, tak je to o.k. a tiez po prepnuti na plyn bez problemov. no mozno vtedy je to uz i tym, ze motor sa trocha zohrial.
ASTRA J 1.7 DTS COSMO SPORTS TOURER
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
-
xaviersa
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Nov 2009, 19:36
Zato aby som to otestoval? Zato teda nie. Kebyže viem konkretne ako sa da preoblem odstarniť to je ine kafe. Inak mne sa ešte stava, že kým nie je ohriaty motor na pracovnu, otačky su trocha nižšie tak okolo 700-800 a vtedy citit i jemne trasenie auta.
ASTRA J 1.7 DTS COSMO SPORTS TOURER
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
- Skoldo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Aug 2010, 08:19
Chlapi ja mam tento isty problem a skusil som vymenit odpalovaciu rampu z ineho auto a vsetko bolo ok dal som naspet moju a sekalo takze to je v odpalovacej rampe aj v opli hovorili ze to byva najcastejsi problem ale nev stoj...............
Opel astra G 3dv. 1,6 16v 101ps
Opel astra G 5dv. 1,8 16v 116ps
Opel astra G 5dv. 1,8 16v 116ps
- Rasto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
Je to zapaľovacia lišta a cena nie je určite 800 EUR. Cena origo v Opli je 235.62 EUR, katalógové číslo 1208307, výrobca by mal byť Delphy. Lišta je rovnaká pre motory X14XE, Z14XE, C16SEL, X16XEL, Z16XE, Z16YNG.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
karo3
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Mar 2009, 18:44
Chlapi,moze to byt zapalovacia lista,ked na lpg to ide v pohode a na benzine je to take pridusene v nizsich otackach,ale nad 1500-2000 otacok to ide v pohode.Napriklad idem po dialnici a ide to uplne normalne.Problem je len pri rozbiehani do tych 1500-2000 otacok,kedy je motor nepruzny a priduseny.To znamena,ze prudky rozbeh na krizovatke je nemozny,lebo motor dusi a az potom sa rozbehne.Ked sa rozbieham opatrne tak to akotak ide
- bonbon
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Apr 2010, 11:45
- Auto: Astra G
Ja som kupil tu: http://www.auto-elektronika.sk/product/ ... -opel-366/ su to sice polske cievky ale su podstatne lacnejsie, ja som kupil, mam ju uz asi pol roka zatial bez problemov a je na to 2 roky zaruka takze v pohode.
OPEL ASTRA G CARAVAN 1,4 16V 66kW + LPG
X14XE r.2000
X14XE r.2000
- lukasopel
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Máj 2009, 20:57
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
no mna tato vec trapi uz dlho. ze po pridani plynu na studenom motore mi niekedy (nie je to pravidelne) najprv pridusi motor a potom sa rozbehne. pomenil som uz vsetko, aj tu listu za uplne novu. a nic sa nezmenilo. asi mi len ostava diagnoza pridierajúceho sa ventilu??
este by som sa chcel opytat, tak naokraj: v tej liste zapalovania su 4 cievky? pre kazdy valec zvlast?
dakujem
este by som sa chcel opytat, tak naokraj: v tej liste zapalovania su 4 cievky? pre kazdy valec zvlast?
dakujem
Astra G-CC 1.6 16V X16XE (L- po novom
) SPORTIVE + LPG ELPIGAS http://www.audilukas.salem.sk/fotka.php ... 033R.ms=iP
Alfa Romeo 145 boxer LPG podtlak - *EX http://www.audilukas.salem.sk/fotka.php ... QS00.ms=iP
Alfa Romeo 145 boxer LPG podtlak - *EX http://www.audilukas.salem.sk/fotka.php ... QS00.ms=iP