nestartuje
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Mark
nestartuje
Zdravim a rad bych se zeptal,mam Opel (Vauxhall) Vectra 2.0DTi z roku 2001 a az do vcerejska jsem s nim nemel zadne starosti ac ma nejeto uz asio 230000km. Vcera mne ale nechal na holickach,nejdriv byl pri rozjezdech jekoby linejsi,ale jezdil.Po zhasnuti motoru se mi ho uz bohuzel nepodarilo nastartovat a tak jsem ho musel roztahnout.Pokud naskoci,je sice trochu "vlacnejsi"ale jinak jezdi dobre.Nevite nekdo prosim co by to mohlo byt?Ziju v Belfastu a mistni mechanici jsou vetsinou vice-mene nepouzitelni.Dekuju
- chausj
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
Re: nestartuje
no takto to bolo u nepta, ked sme isli tak mu zacalo slabsie tahat, no a na dasli den zistil ze mu odislo turboMark napísal:Zdravim a rad bych se zeptal,mam Opel (Vauxhall) Vectra 2.0DTi z roku 2001 a az do vcerejska jsem s nim nemel zadne starosti ac ma nejeto uz asio 230000km. Vcera mne ale nechal na holickach,nejdriv byl pri rozjezdech jekoby linejsi,ale jezdil.Po zhasnuti motoru se mi ho uz bohuzel nepodarilo nastartovat a tak jsem ho musel roztahnout.Pokud naskoci,je sice trochu "vlacnejsi"ale jinak jezdi dobre.Nevite nekdo prosim co by to mohlo byt?Ziju v Belfastu a mistni mechanici jsou vetsinou vice-mene nepouzitelni.Dekuju
no a s tym "roztahovanim", teda roztlacanim, tak som pocul, ze disle by sa nemali roztlacat
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
-
Jakub-ko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Nov 2006, 11:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: nestartuje
najjednoduchsie je selektovat poruchu diesle byvaju haklive na privod nafty a vzduchu takze najprv filter naftovy potom vzduchovy potom vaha vzduchu potom turboMark napísal:Zdravim a rad bych se zeptal,mam Opel (Vauxhall) Vectra 2.0DTi z roku 2001 a az do vcerejska jsem s nim nemel zadne starosti ac ma nejeto uz asio 230000km. Vcera mne ale nechal na holickach,nejdriv byl pri rozjezdech jekoby linejsi,ale jezdil.Po zhasnuti motoru se mi ho uz bohuzel nepodarilo nastartovat a tak jsem ho musel roztahnout.Pokud naskoci,je sice trochu "vlacnejsi"ale jinak jezdi dobre.Nevite nekdo prosim co by to mohlo byt?Ziju v Belfastu a mistni mechanici jsou vetsinou vice-mene nepouzitelni.Dekuju
OPEL VECTRA CARAVAN X 16 XEL
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Ak auto (diesel) nejde po urcitom case nastartovat malo by to byt z dovodu tzv. padania nafty.Prekontroluj najskorej resp. vymen prepadove hadicky z trysiek ku vstrek. cerpadlu.Dalej skontroluj naftu v palivovom filtri,ci nieje cierna od oleja ak ano potom su vadne tesniace kruzky medzi vstrek. tryskami a traverzami paliva.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
gene
caff
Mark, ked to tu este citas, podarilo sa ti najst chybu ?
nechcem zakladat nove forum, ale vcera sa mi stala podobna prihoda a som z toho dost mizerny, terminy v robote sa nestihaju a nemam cas behat okolo auta momentalne
mozno je to uplne rovnaka situacia, neviem posudit
ked mi niekto poradi, budem rad
mam vectru B 2.0DTi 1999, myslim ze x20dth, najazdene asi 150.000, doteraz uplne bez problemov, vcera som odjazdil asi 100km, potom zrazu zdochol motor a odvtedy nestartuje. pri otoceni kluca pretaca, ale akokeby nehadzal iskru. pri zapnuti sa rozsvietia kontrolky, postupne zhasnu, ostane svietit len bateria. od posledneho tankovania bolo 3 dni. stalo sa mi to v senici, odtiahli sme to do servisu, nieco tam chlapi snorili (nevyznam sa moc do aut, takze neviem presne), pamatam si ze kotrolovali poistky, vsetko vyzeralo v poriadku.
nemal som dojem zeby bolo predtym nejake lenive, vsetko sa mi zdalo v poriadku.
nestartovalo ani 6 hodin po poruche, v servise mysleli zeby to mohlo byt zlym klucom, pretoze na mojom nefunguje dialkove, ale skusali sme aj s manzelkynim, ten je v poriadku a tiez nic.
neviem ci by som im mohol poradit, pripadne posunut nejaku radu ktoru by mi tu mohol niekto poradit, alebo to nechat odviezt do opel servisu v trnave
pripada mi to podobne ako markov problem, len neviem ako dlho jazdil pred poruchou a neviem ako dopadol s opravami, v com to bolo a ci sa podarilo vyriesit
dik za pripadne rady, cafte
Mark, ked to tu este citas, podarilo sa ti najst chybu ?
nechcem zakladat nove forum, ale vcera sa mi stala podobna prihoda a som z toho dost mizerny, terminy v robote sa nestihaju a nemam cas behat okolo auta momentalne
mozno je to uplne rovnaka situacia, neviem posudit
ked mi niekto poradi, budem rad
mam vectru B 2.0DTi 1999, myslim ze x20dth, najazdene asi 150.000, doteraz uplne bez problemov, vcera som odjazdil asi 100km, potom zrazu zdochol motor a odvtedy nestartuje. pri otoceni kluca pretaca, ale akokeby nehadzal iskru. pri zapnuti sa rozsvietia kontrolky, postupne zhasnu, ostane svietit len bateria. od posledneho tankovania bolo 3 dni. stalo sa mi to v senici, odtiahli sme to do servisu, nieco tam chlapi snorili (nevyznam sa moc do aut, takze neviem presne), pamatam si ze kotrolovali poistky, vsetko vyzeralo v poriadku.
nemal som dojem zeby bolo predtym nejake lenive, vsetko sa mi zdalo v poriadku.
nestartovalo ani 6 hodin po poruche, v servise mysleli zeby to mohlo byt zlym klucom, pretoze na mojom nefunguje dialkove, ale skusali sme aj s manzelkynim, ten je v poriadku a tiez nic.
neviem ci by som im mohol poradit, pripadne posunut nejaku radu ktoru by mi tu mohol niekto poradit, alebo to nechat odviezt do opel servisu v trnave
pripada mi to podobne ako markov problem, len neviem ako dlho jazdil pred poruchou a neviem ako dopadol s opravami, v com to bolo a ci sa podarilo vyriesit
dik za pripadne rady, cafte
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Takze diesel nehadze urcite iskru
a mna napadlo asi ta najhorsia verzia tj. vstrekovacie cerpadlo 
Mám Opel
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
a diesle opel vacsinou nemaju ani rozvodove remene 8)
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
gene
do aut sa moc nevyznam, do dizlov vobec, to s tou iskrou som si pamatal este z autoskoly z benzinov a to bolo leta pane roku uz som aj zabudol
nejaky remen mi skusali pred rokmi menit a myslim ze tam nasli retaz
pri tej nahorsej moznosti co by obnasalo opravit/vymenit to cerpadlo ? robota a cena plusminus, nech ma netrafi slak ked mi to povedia po oprave ?
nejaky remen mi skusali pred rokmi menit a myslim ze tam nasli retaz
pri tej nahorsej moznosti co by obnasalo opravit/vymenit to cerpadlo ? robota a cena plusminus, nech ma netrafi slak ked mi to povedia po oprave ?
-
iurai
- Teo
- Strieborný užívateľ

tak ako pise iurai je to tu dost preberane mmyslim tie diesle 8)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Ani by som nepovedalTeo napísal:a diesle opel vacsinou nemaju ani rozvodove remene 8)
Mám Opel
- Teo
- Strieborný užívateľ

ja som myslel opel a vectry hlavne nakolko púrispevok je vo fore vectra 
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Samozrejme ,ze aj Ja som myslel na Opel a Vectry 2.0 - 2,2 retaz , 1.7 - 1.9 remen takze je to 50/50Teo napísal:ja som myslel opel a vectry hlavne nakolko púrispevok je vo fore vectra
Mám Opel
- Teo
- Strieborný užívateľ

no to je fakt ale 1,7 su aj retaze a chalanisko hore pisal ze ma 2,0 a 1,9 su myslim len Ceckove ale samozrejme mas pravdu s tymi motormi 
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
Signum
- Strieborný užívateľ

1,7 maju remenTeo napísal:no to je fakt ale 1,7 su aj retaze a chalanisko hore pisal ze ma 2,0 a 1,9 su myslim len Ceckove ale samozrejme mas pravdu s tymi motormi
Mám Opel
-
gene
cafte
k astre som necital, to je pravda, ale vectrove fora som pozrel, o nestartovani, preto som to pripisal sem, ze ako sa markovi zadarilo, a nezakladal som zbytocne nove
dost tych prispevkov bolo takych ze nestartovalo hned pred jazdou, alebo ze tazko startuje, ale potom sa to nejako podari, myslim ze taky ze zadochlo pocas jazdy bol len tento
skusim prezriet este astrove fora, dik za tip, mozno nieco najdem
inac v servise s tym zatial nepohli, naftu zevraj tlaci, cerpadlo a hadicky by to byt nemali, co mi referovali
aj filtre by mali byt v poradku, aj tesniace kruzky
spominali este nieco so spiatockou, to som ale stihol zabudnut, co to bolo konkretne, lebo som tomu nerozumel
tak neviem
k astre som necital, to je pravda, ale vectrove fora som pozrel, o nestartovani, preto som to pripisal sem, ze ako sa markovi zadarilo, a nezakladal som zbytocne nove
dost tych prispevkov bolo takych ze nestartovalo hned pred jazdou, alebo ze tazko startuje, ale potom sa to nejako podari, myslim ze taky ze zadochlo pocas jazdy bol len tento
skusim prezriet este astrove fora, dik za tip, mozno nieco najdem
inac v servise s tym zatial nepohli, naftu zevraj tlaci, cerpadlo a hadicky by to byt nemali, co mi referovali
aj filtre by mali byt v poradku, aj tesniace kruzky
spominali este nieco so spiatockou, to som ale stihol zabudnut, co to bolo konkretne, lebo som tomu nerozumel
tak neviem