Tady mas trochu toho rozsypaneho caje

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

Čau otikotik napísal:ked chces autoradio cdr 500 tak mi daj vediet pracujem v opli ...............Kura napísal:Neviemte mi poradit ake autoradia s CD sa montovali do starsich Oplov? Alebo ake menice sa montovali? Chcel by som nejake s CD a zobrazovanim na displeji. Dik

Kajo napísal:@iurai
nekvalita Opel autorádií:
- hrubé nastavenie hlasitosti, u starších škŕka potenciometer
- osvetlenie máva výpadky
- kazetová mechanika hlučná, cd mechanika pomalá
- žiadna informácia o akt. hlasitosti
- výpadky v reprodukcii (spôsobené pri RDS poklesom int. signálu, čo má za následok, že autorádio hľadá alt. freq. Tú však nenájde, a tak sa vráti späť k pôvodnej, čo však spôsobí výpadok)
atď, skrátka, sú to shity
Funkčne je to tiež bieda bieda bieda.
Tak napr. moje Acapulco má okrem iného 2 AUX vstupy, 5- 4Voltových výstupov, GALA, 120 pásmový parametrický eq, pomocou mikrofónu si autorádio samo nastaví optimálny zvuk v aute, MP3, pamäť na názvy CD, ku každému vstupu si rádio pamätá nastavenie hlasitosti, eq a to platí aj pre dopravné hlásenie, vie sledovať dopravné hlásenia na 2 staniciach atď. A to je prosím rádio, ktoré má 4 roky. A to ešte nevravím o zvuku, ten sa s orig. Opel rádiom nedá vôbec porovnať. Celý Bose sound je hlúposť, stačí, keby montovali poriadne autorádiá.

otik tak sa mi ozvi na 0905 567 000otik napísal:ked chces autoradio cdr 500 tak mi daj vediet pracujem v opli ...............Kura napísal:Neviemte mi poradit ake autoradia s CD sa montovali do starsich Oplov? Alebo ake menice sa montovali? Chcel by som nejake s CD a zobrazovanim na displeji. Dik