vectra 1.7 isuzu
Moderátori: dulo, buci_vectra
- mrdalklika
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Apr 2008, 01:52
- Auto: Astra G
Aktuálna skúsenosť s 1.7 TD- DTL. Roztrhol sa mi remeň s alternátora a namotal sa mi pod remenicu klukovky, zbadal som že sa mi rozsvietila kontrolka dobíjania, a než som stlačil spojku tak sa spod kapoty ozvalo kovové cinknutie. Hovorím si asi roztrhnutý remeň buchol do kapoty, ale prd, ten ko... sa namotal na kľukovú remenicu a až zablokoval motor, motor zhasol, natočiť sa nedal. Vymontoval som koleso, potom, remenicu , vytiahol som starý namotaný remeň, vymenil som remeň, do šponoval. Auto nechytá. Asi skočené rozvody, Dnes to budem riešiť ďalej, Dám vedieť. Ale mam chuť PREDAT A KUPIT 1,8 BENZIN.
Opel Astra Caravan G 1,7td 2000
X 1,7 DTL 50KW
X 1,7 DTL 50KW
- dušan992
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 22 Mar 2008, 23:07
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Turňa nad Bodvou
ja mam 1,7dti isuzu 55KW ale v combe.sportovec to neni a je strasne hlucny.ale na kludnu jazdu staci a ma dobru spotrebu.ale vectra je o dost tazsia takze ten slaby vykon sa prejavit moze.a nejaku extra poruchovost som nezaznamenal a uz ma 360 tis.Km.
OPEL Astra J 2.0 cdti AT6 http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?f=130&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
ex-OPEL ASTRA G 1,4 16v x14xe http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16923" onclick="window.open(this.href);return false;
OPEL COMBO B TOUR 1,3 cdti
OPEL CORSA D 1,4 14v
ex-OPEL Combo B 1,7 Dti Y17DT
ex-OPEL ASTRA G 1,4 16v x14xe http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16923" onclick="window.open(this.href);return false;
OPEL COMBO B TOUR 1,3 cdti
OPEL CORSA D 1,4 14v
ex-OPEL Combo B 1,7 Dti Y17DT
- mrdalklika
- Strieborný užívateľ

Už si zasa pradie. stalo to 4 zlomene nasávacie vahadla a rozvodový remeň. cena 43eur a veľký kopec mojich nervov. nemá niekto vysvetlenie prečo mam 4 piest v hornej úvrati asi 1 mm nad blokom motora? skúšal som do piesta tlačiť ale vola tam nevyzerá bit. ostatne piesty lícujú z blokom.
X 1,7 DTL 50KW
X 1,7 DTL 50KW
- rishko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Feb 2008, 20:55
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
ja som mal 1,7td isuzu, na ten mesiac co som ho mal, na to ze to bolo moje prve vazne auto, som bol nan hrdy, ale vtedy som este nevedel porovnavat, len som od kazdeho pocuval ze ake to je lenive a tak dalej... potom som kupil 2,0DTi a teraz viem povedat ze ta 1,7td bola vazne veeeeelmi leniva
bejvalka vectra b, 1.7td ´96
aktualna vectra b ´00 X20DTH
- mrdalklika
- Strieborný užívateľ

- rishko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Feb 2008, 20:55
- Kontaktovať používateľa:
no o tom sa da dost polemizovat, hocjake auto moze byt kazove, aj nove... jeden snim nema problemi - povie ze je perfektne a druhy ked je kazdy tyzden v servise, ten ti povie nekupuj, zalezi na aky kus natrafis, aj mne povedali aby som 2,0dti nekupoval a predsa som ju kupil 
bejvalka vectra b, 1.7td ´96
-
iurai
to je otazka za 100 bodov !!!mrdalklika napísal:Už si zasa pradie. stalo to 4 zlomene nasávacie vahadla a rozvodový remeň. cena 43eur a veľký kopec mojich nervov. nemá niekto vysvetlenie prečo mam 4 piest v hornej úvrati asi 1 mm nad blokom motora? skúšal som do piesta tlačiť ale vola tam nevyzerá bit. ostatne piesty lícujú z blokom.
- MajklNajt
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Júl 2009, 15:31
- Auto: Vectra B
A neklepe ti ten piest o hlavu? Vsak to nie je mozne, ibaze by sa ti z nepochopitelnych dovodov natiahla ojnica, alebo zrazil valecmrdalklika napísal:Už si zasa pradie. stalo to 4 zlomene nasávacie vahadla a rozvodový remeň. cena 43eur a veľký kopec mojich nervov. nemá niekto vysvetlenie prečo mam 4 piest v hornej úvrati asi 1 mm nad blokom motora? skúšal som do piesta tlačiť ale vola tam nevyzerá bit. ostatne piesty lícujú z blokom.
Opel Vectra 2.0 DTi
r.v. 2000 edition, sedan
r.v. 2000 edition, sedan
- mrdalklika
- Strieborný užívateľ

Na diezly klepe všetko, piest je trošku otlačený od ventilov. Jedine čo ma napadá je to že tam niekto predo mnou dal inú ojnicu alebo piest alebo ojnične ložiska inej veľkosti, inač si to vysvetliť neviem. Skúste napísať vaše teórie ktoré bi sa dali overiť bez rozoberania motora.
X 1,7 DTL 50KW
X 1,7 DTL 50KW
-
iurai
zozen si predosleho majitela a zacni ho rozoberat. mozno sa nieco dozviesmrdalklika napísal:Na diezly klepe všetko, piest je trošku otlačený od ventilov. Jedine čo ma napadá je to že tam niekto predo mnou dal inú ojnicu alebo piest alebo ojnične ložiska inej veľkosti, inač si to vysvetliť neviem. Skúste napísať vaše teórie ktoré bi sa dali overiť bez rozoberania motora.
- mrdalklika
- Strieborný užívateľ

-
Brembo.SV
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
- Auto: Insignia
1,7 vyrabal i Opel,to ale nebol Isuzu a velmi sa nerozsiril kvoli poruchovosti,myslim,ze ten mal uz elektroniske vstrekovanie. X17DT je isuzu s rotacnym cerpadlom bez elektroniky,je bezproblemovy,problem moze sposobovat prevazne palivova sustava Bosch,i ked podla cerpadlara je nutnost vymeny cerpadla zriedkava. Skor sa jedna o nutnost pretesnenia cerpadla do 150€, a kontrola vstrekovacich dyz. Obcas sa vyskytnu problemi s tesnenim hlavy alebo samotnej hlavy,co je ale dosledkom ignorovania prehrievania motora. Problem sposobuju i zeraviace sviecky,tie maju ale solidnu zivotnost, a je otazne,ci boli vobec menene. Vetili tiez vyzaduju pozornost,nemaju totiz hydralicke vymedzenie vole,kontrola po 30 tisic. Inak spomedzi dieselov patri tento motor medzi najspolahlivejsie. Neprekypuje vykonom,to je pravda,a hlucnost vo vnutri kabiny je vyssia ako u ostatnich motorizacii,ale vonkajsia hlucnost je naopak velmi nizka v porovnani s inymi dieselmi,najma Fiat. Spotreba je prijatelna,na hranici 6l/100 km pri zmiesanej prevadzke.
-
šani
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Apr 2010, 21:27
Vectra stimto motorom nema velky vykon ,pravdaže hovorim o1.7TD isuzu ale určite sa to vrati na spolahlivosti.Tento motor nieje finančne naročni na udržbu a ak si trošku šikovny dokažeš si všetko urobit sam.Je to ešte jeden s posledny dieslov v ktorych nieje elektroniky a to je dost velka vyhoda.Kašli na vykon auto je na vozenie ni na preteky.Podla mna dobre a lacne auto.