Výmena sedačky vodiča
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 10 Aug 2009, 22:25
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Výmena sedačky vodiča
Niečo sa mi stalo so sedačkou vodiča. Vectra B 96 rocnik. Ako keby sa nieco zospodnej strany na pravej strane v zadu zlomilo. Proste sadnem si a sedacka do tejto strany klesne asi o 5 cm. Zacalo to iba vrzganim no postupne sa to dostalo az do tohto stavu. Chcem sa spytat ci stym ma niekto skusenost, ci sa to niekomu stalo. Planujem ju rozobrat a pozriet vcom je problem a ak by bol vazny planujem ju vymenit za novu no nakolko travim veeela casu za volantom , chcel by som nejaku mozno aj komfortnejsiu a preto sa pytam ci tam pasuje aj ina sedacka z inych aut alebo novsich rocnikov, alebo musim proste len z presne takeho isteho auta , typu , pouzit???? dakujem
- Fifčok
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Júl 2009, 22:03
- Auto: Insignia
- Kontaktovať používateľa:
no ja mam cca ten isty problem... vzadu prava strana mi dost klesne ked si sadnem
pricina je ze tam je zlomena tycka :oops:
ak mas to iste co ja, tak je to aj vydiet ... zo zadu...
sory nezohnal som iny obrazok ale tak ak sa pozries na to miesto alebo tam das ruku mal by si to hned najst
pricina je ze tam je zlomena tycka :oops:
ak mas to iste co ja, tak je to aj vydiet ... zo zadu...
sory nezohnal som iny obrazok ale tak ak sa pozries na to miesto alebo tam das ruku mal by si to hned najst
Insignia ST A20DTH 120kW r.v. 2014
Omega B MV6 X30XE 155kW r.v. 1997 - ex
Vectra B Z18XE 92kW r.v. 2001 - ex
Omega B MV6 X30XE 155kW r.v. 1997 - ex
Vectra B Z18XE 92kW r.v. 2001 - ex
Re: Výmena sedačky vodiča
je mozne, ze to pojde zvarit.sheriff4 napísal: Planujem ju rozobrat a pozriet vcom je problem a ak by bol vazny planujem ju vymenit za novu no nakolko travim veeela casu za volantom , chcel by som nejaku mozno aj komfortnejsiu a preto sa pytam ci tam pasuje aj ina sedacka z inych aut alebo novsich rocnikov, alebo musim proste len z presne takeho isteho auta , typu , pouzit???? dakujem
alebo prehod spodnu konstrukciu z inej sedacky - na vrakovisku najdes za rozumny peniaz. je to praca tak na 1 hodinu
bud rad, ze mas Vectra B, na to sedacku zozenies lahko
co sa tyka pohodlnejsich. moc neporadim. Skus Recaro Ergomed
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Mar 2010, 15:49
- Auto: Iná značka
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2010, 18:58
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Mne na tej istej strane zacala sedacka behat hore dole v rozmadzi cca 4-5 cm kedze vysku nenastavujem a nechcelo sa mi to rozoberat tak som to vyriesil sedlackym sposobom Madzi konstrukciu sedacky a kolajnicku som presne na tej strane vlozil teleso potrebnej velkosti tym som to vymadzil a zaistil eska paskou Sedacka sa sice neda nastavovat ale okrem mna na tom nikto nejazdi takze mam sedacku pevnu a tichu tym som chcel povedat ze ja tam nemam nic zlomene prezeral som to , len v mojom pripade by to trebalo vybrat a dokladne vsetko dotiahnut ....