AUTOHIFI - DEBATA VSEOBECNE O HUDBE V AUTE

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
Bruno
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
Auto: Omega B

Príspevok od používateľa Bruno »

Kajo robis si prdel , ze :lol:
Opel Omega B caravan 2.5 DTI

moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik

stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
Kajo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa Kajo »

Tentokrát nie, vážne to idem použiť ;)
(tlumí hluk)
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
Bruno
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen

Obrázok

ja mam doma toto 2 kotuce : Al povrch 150mm x 10 metrov - ideme tlmit ? :lol:

moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik

coli84
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 03 Mar 2010, 23:57
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa coli84 »

v pohode postačí aj obyčajný gumoasfalt,stačí natrieť na dvere a hneď potom kým to nieje suché tam nalepiť len alobal a máte vymalované :lol: Dyna sa na to nechytá
marwi

Príspevok od používateľa marwi »

Dufam ze to niekto nezoberie vazne...
coli84
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

čo si budeme klamať,moje prvé tlmenie vôbec sa mi v embéčke rozpadá dodnes,karimatka a chemoprén :lol:
Kajo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Tlmenie nie je žiadna veda, nie sú v tom žiadne čary, bitumen je výborný materiál.
Dynamat je predražený.
Bruno
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen

Kajo - teraz fici STP - ruske vojenske technologie :wink:

marwi

Moje skusenosti su ine , ale urcite kazde tlmenie je vyrazny skok smerom v kvalite. O tom sme vsak uz debatovali a tak to nebudem rozvirovat dalej. Otazka mozno je ake stabilne budu ine materialy po roku a viac aby to nedopadlo ako Coliho karimatka ... :D :D :D
frenkyto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Sep 2009, 18:51
Auto: Astra F

Príspevok od používateľa frenkyto »

Kajo napísal:Tlmenie nie je žiadna veda, nie sú v tom žiadne čary, bitumen je výborný materiál.
Dynamat je predražený.
Ja som daval v lete na tlmenie toto: http://www.tuninghifishop.sk/category.p ... tegory=260 odporucam drzi to super a hlavne ked sa nahreje plech nic necitit ...netreba k tomu nic len nalepit...akurat je to trosku hrubsi material ako dynamat tlmi ale slusne ....dodnes totiz mi vadi na dynamate to ze ked som ho len v obchode oprel na regaloch vo vyklade ostava tam ta smola ktora nechce ist dole:-))) odporucam...ta cena na dynamat je stale onicom.-..ale tlmi super ...
Predaj autohifi: Opel - astra F,2000,1,6í
frenkyto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

marwi napísal:Moje skusenosti su ine , ale urcite kazde tlmenie je vyrazny skok smerom v kvalite. O tom sme vsak uz debatovali a tak to nebudem rozvirovat dalej. Otazka mozno je ake stabilne budu ine materialy po roku a viac aby to nedopadlo ako Coliho karimatka ... :D :D :D
Marwi aj tak stale daco prerabame v aute v lete aspon nebude nuda...Ty marwwi stvu ma tie basaky infinity 1260W ta citlivost je ako na dld st12 co mam ja 93 db to musi hrat toto...mrkni http://www.youtube.com/watch?v=d6y1607w ... re=related Dnes som este trosku doladil a cuduj sa svete strecha sa trasie:-)))spetak nadomnou ide k zemi:-)) neviem ci toto infinity urobi co myslis?ke to kamos zoberie tak prvy test robim ja:-) http://www.youtube.com/watch?v=XOwB9-fdSa0 http://www.youtube.com/watch?v=cnwAIsZK24c http://www.youtube.com/watch?v=4GLiCMihnZ0
marwi

Tasko sa ti ktomu vyjadrim. Z DLD som nic nestaval a ani neviem stiahnut k tomu repraku thiele-small parametre aby som to hodil softu co z toho vypadne. Od Infinity mam ja basak , ale inu radu... Podla mojho usudku z toho ako poznam znacku Infinity , jej repraky nie su ani tak na tlaky , skor na presnost , samozrejme zavisi od rady repraku. Neda sa cakat ze reprak napr. za 50 ecok bude hrat tak ako reprak za 300 ecok. Naopak z toho co viem o DLD oni stavaju skor repraky na tlaky. A urcite bude dolezita aj bedna. Ak mas bednu postavenu pre tie DLDcka co v nich mas asi nebudu sediet Infinity. Ale mozno to neako zahra. Ja osobne by som na tlaky kupoval inu znacku , ale tlaky nie je moja "salka kavy" . :D Snad ti poradi lepsie niekto , kto sa venuje prave tlakom.... Prajem vela stastia.
coli84
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

frenkyto pozeral si aj po Digital Desings alebo CZaudio,veď viac výrobcov sa špecializuje len na tlakárske woofre
Kajo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Ľudia (frenkyto. marwi, coli...), vy ste totálni fanatici, ale je to sympatické
frenkyto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Kajo napísal:Ľudia (frenkyto. marwi, coli...), vy ste totálni fanatici, ale je to sympatické
tak ved co narobis :-))kazdeho trafi inde a ina vec na inom mieste:-)
kazdy tu nieco potrebuje a hlada je fajn ze je kde nazriet a popytat sa lebo do vesetkeho sa nerozumie nikto:-))o tom je to forum...
marwi

Je to konicek ako kazdy iny , len neprijemne je ze uz sa neda pouzivat veci z low endu. Je to ako keby si presadol z" Mercedesu" do "Skodovky". Aj ked v obidvoch sa odvezies... Tak ako kopu ludom staci "Skodovka" tak aj seriove ozvucenie staci kopu ludom....
Len nech nevyskusaju "Mercedes"... :D :D :D
marwi

Chalani , co tak neake " music opel stretko " na vychode... ? Debata , kofola a tak...
coli84
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

keď budem mať cestu okolo určite sa zastavím len neviem kedy to bue :) .... inak už mám konečne po strašne dlhej dobe na palubovke stredy,zvuk je celkom v poriadku aj keď to treba ešte doladiť no čo sa mi vôbec nepáči je to ako mi do interiéru zapasovali dyzajnovo,takže buď ich prerobím alebo celkom vyhodím no teraz keď už druhý deň počúvam trojpásmo neviem či sa mi bude chcieť toho vzdať
marwi

Myslis ze to trojpasmo je az takym prinosom ? Skus dvojpasmo v aktive... Vyhybka na trojpasmo uz riesi dost zlozite problemy hlavne z fazovymi posunmi a urcite je prinosom az v dost vysokych cenovych hladinach....
coli84
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

no v stredoch je zase viac detailov,je to lepšie ako to bolo ale vyžaduje si to ten aktív,chcel som meniť aj rádio ale všetky dostupné čo som zatiaľ našiel majú len trojpásmovú výhybku,sub,stredobasy a výšky čo mne nestačí,kamoš mi hovoril o akomsi novom Pioneeri čo už má štvorpásmovú no zatiaľ som ho nenašiel nikde,dalšia vec čo ma napadla je externá štvorpásmová aktívna výhybka,bude to zas plný kufor zosíkov a káblov,je to ťažká choroba :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "AUDIO/VIDEO/NAVIGÁCIA - VŠEOBECNE"