Vectra 1,8 r.v 99 _ Nestartuje ( uz aj vycistena klapka )
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Tijay
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Máj 2008, 19:16
- Auto: Vectra B
Vectra 1,8 r.v 99 _ Nestartuje ( uz aj vycistena klapka )
Cawte. Viem ze je tu uz viac takych tem ale mne bohuzial nepomohli. Kupil som pred mesiacom Vectru B 1,8 benzin , rok v. 12/1999.Motor : X18XE1 .Menil som na nej rozvody,pumpu, sviecky, brzdy vsetky filtre. Auto zdochynalo vycistil som aj klapku ale auto ajtak nechce niekedy nastartovat. Skušal som vyblikavat ale ziadny čisla mi nedavalo. Starter je dobry. Prosim poradte co mam robit. Kde moze byt chyba. Vdaka.
Opel Vectra 1,8 16V Jubileum 100 r. 12/1999
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Treba skontrolovat najpodstatnejsie veci privod (tlak) paliva a samozrejme ci dava iskru.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- Durko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Okt 2007, 20:17
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Signum napísal:Treba skontrolovat najpodstatnejsie veci privod (tlak) paliva a samozrejme ci dava iskru.
napisal sice vsetky filtre, ale ci tym myslel aj palivovy :?: na ten vela ludi zabuda
Nie som členom OPELCLUBU
Opel Vectra Caravan X 16 XEL, r.v. 98
105500 km
Spotreba:
dialnica - 6,4L
behacky po okoli - 7,03L / 6,94L / 7,18L / 7,37L
Opel Vectra Caravan X 16 XEL, r.v. 98
105500 km
Spotreba:
dialnica - 6,4L
behacky po okoli - 7,03L / 6,94L / 7,18L / 7,37L
-
rado.c
...este napis, ci ti to robilo aj pred vymenou, alebo az po...
bolo tam totiz vela zasadnych veci popisanych, ze si menil - rozvody - mohlo sa nepodarit trafit spravne... sviecky - mozno aj zle kable...
inac, s tym zlym startovanim sem tam - podla vlastnych skusenosti som mal zle cidlo klukoveho hriadela (moze byt aj vackoveho...)
ale to je naraz vela veci, co moze s tym suvisiet...
to vyblikanie si nastuduj poriadne, podla tvojho prispevku niekde inde si nie velmi spravne pochopil ako "zistit" kod chyby
bolo tam totiz vela zasadnych veci popisanych, ze si menil - rozvody - mohlo sa nepodarit trafit spravne... sviecky - mozno aj zle kable...
inac, s tym zlym startovanim sem tam - podla vlastnych skusenosti som mal zle cidlo klukoveho hriadela (moze byt aj vackoveho...)
ale to je naraz vela veci, co moze s tym suvisiet...
to vyblikanie si nastuduj poriadne, podla tvojho prispevku niekde inde si nie velmi spravne pochopil ako "zistit" kod chyby
- Tijay
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Máj 2008, 19:16
- Auto: Vectra B
Ano menil som aj palivovy filter.
Dnes este skusim zaslepiť EKG ventil. tak uvidime. A nestartovalo mi niekedy uz aj pred tym ako boli menene veci. Preto som aj všetko daval menit do servisu aby som nemal nejake problemi. ale bohuzial stale to niekedy nece naštartovat
Dnes este skusim zaslepiť EKG ventil. tak uvidime. A nestartovalo mi niekedy uz aj pred tym ako boli menene veci. Preto som aj všetko daval menit do servisu aby som nemal nejake problemi. ale bohuzial stale to niekedy nece naštartovat
Opel Vectra 1,8 16V Jubileum 100 r. 12/1999
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Teraz budem hádať, pretože pri tvojom motore si istý niesom.
Je dole, pri pohľade spredu, vľavo pri kľuke, ako je remenica. Asi sa k nemu dostaneš len zdola. Pravdepodobne z prednej časti k nemu vedie káblik. Opravovať na ňom nie je čo, len meniť.
Ale ako píšem inde, vzhľadom na počet chýb, ktoré na aute máš, odporúčal by som plnohodnotnú diagnostiku.
Je dole, pri pohľade spredu, vľavo pri kľuke, ako je remenica. Asi sa k nemu dostaneš len zdola. Pravdepodobne z prednej časti k nemu vedie káblik. Opravovať na ňom nie je čo, len meniť.
Ale ako píšem inde, vzhľadom na počet chýb, ktoré na aute máš, odporúčal by som plnohodnotnú diagnostiku.
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
diagnostika je celkom fajn napad. Ale ten snimac otacok byva dost casto hnily 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže