Vectra c 1.9cdti 88kw - identifikácia súčiastky?
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Máj 2010, 19:10
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Vectra c 1.9cdti 88kw - identifikácia súčiastky?
:?: Zdravím, potreboval by som poradiť pri identifikácií súčiastky na vectra 1,9cdti 110/88Kw??? r.v. 2005, za motorom pri pohľade zhora sa nachádza "niečo" popísal by som to ako odrezaná olejová fľaša pripevnená sk páskou, v hornej časti čierny akoby uzáver a po bokoch dole jeden biely prázdny konektor a jeden konektor s troma vodičmi aj s koncovkou ale tie vodiče sú akoby odstrihnutí je vidieť len 3 vodiče?
Rád by som vedel či je to tak originál, alebo niekto robil do toho nejaké zásahy, a čo to je za súčiastka???
Dík.
- nalievacie hrdlo oleja je vľavo
Rád by som vedel či je to tak originál, alebo niekto robil do toho nejaké zásahy, a čo to je za súčiastka???
Dík.
- nalievacie hrdlo oleja je vľavo
Naposledy upravil/-a lox v 08 Sep 2010, 12:53, upravené celkom 2 krát.
- buci_vectra
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Najprv som si myslel, ze niekto prerabal odvetravanie klukovky.
Ale ten konektor a odstrihnute vodice ma zmiatli.
Hod foto, pomoze
Ale ten konektor a odstrihnute vodice ma zmiatli.
Hod foto, pomoze
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
-
- Nový užívateľ
žiaľ foto zatiaľ nemôžem dať, lebo auto idem kupovať a včera som ho bol obzreť a toto bola jediná vec, ktorá ma trochu zmiatla, lebo tento motor som videl prvý krát...a preto kým sa rozhodnem som chcel byť trošku v obraze že čo a ako...podľa všetkého auto takto prišlo z DE.
ak by si mal ale obdobný motor prosím urob mi foto priestoru medzi motorom a priečkou kabíny....malo by to byť umiestnené nižšie niekde na urovni výfukového potrubia....tiež ma zmiatli tie konektory????
zatiaľ dík
ak by si mal ale obdobný motor prosím urob mi foto priestoru medzi motorom a priečkou kabíny....malo by to byť umiestnené nižšie niekde na urovni výfukového potrubia....tiež ma zmiatli tie konektory????
zatiaľ dík
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Tu je jeden odkrytovany, vidis to tam?
http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=72708
http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=72708
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
-
- Nový užívateľ
:!: :!: :!: no vyzera to že je "to" na mieste toho čohosi strieborneho pod tou čiernou nadobou vedľa nadobky na chladiacu kvapalinu....t.j. v priestore za motorom na urovni vyfukoveho potrubia odspodu.....ale bolo to čierne plastove a upevnene sk paskou
ešte jedna vec....nevšimol som si umiestnenie nalievacieho hrdla ale podľa nem tp 108kw, podľa sk tp po prihlaseni 88kw....asi chyba pri prihlaseni?!? takže uvidim...
zatiaľ diky...
zajtra by som mal isť na jamu skusim spraviť nejake foto a hodiť to sem ....kym sa rozhodnem....
ešte jedna vec....nevšimol som si umiestnenie nalievacieho hrdla ale podľa nem tp 108kw, podľa sk tp po prihlaseni 88kw....asi chyba pri prihlaseni?!? takže uvidim...
zatiaľ diky...
zajtra by som mal isť na jamu skusim spraviť nejake foto a hodiť to sem ....kym sa rozhodnem....
Naposledy upravil/-a lox v 08 Sep 2010, 12:35, upravené celkom 1 krát.
-
- Nový užívateľ
takže všetkým ďakujem za pomoc.....
najbližšie k pravde bol iurai......ide o nádobku na servo.....konektory boli vybrate a vystrihnuté pravdepodobne z dôvodu použitia nového - nepôvodného serva....
stavil som sa v servise v opli kde mali auto s uvedeným motorom a tam som to pozrel....a načerpal nové informácie
ešte raz dík
najbližšie k pravde bol iurai......ide o nádobku na servo.....konektory boli vybrate a vystrihnuté pravdepodobne z dôvodu použitia nového - nepôvodného serva....
stavil som sa v servise v opli kde mali auto s uvedeným motorom a tam som to pozrel....a načerpal nové informácie
ešte raz dík