Utrhnute stresne vystuze a drnciace zadne sklo

Moderátori: dulo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
M4jky
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 15 Feb 2010, 18:39
Auto: Vectra B

Utrhnute stresne vystuze a drnciace zadne sklo

Príspevok od používateľa M4jky »

Zdravim, potreboval by som poradit co napchat pod utrhnute stresne vystuze na vebe. Neviem co z autom predosly majitel robil ze sa mu to podarilo ale uz ma to zacina pri jazde otravovat. V podstate by stacil nejaky kus tensej gumy len neviem kde take cosi zohnat. Poradte mozno vas napadne nieco konkretne co by som mohol kupit.

Dalsim problemom je drnciace zadne sklo. Co by to mohlo sposobovat ? Mam taky dojem ze typek od ktoreho to bolo kupene mal v aute nahodenu mierne silnejsiu aparaturu a dopadlo to takto :(

Vopred dakujem za rady.
lubo098
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Sep 2008, 16:46
Auto: Iná značka

Príspevok od používateľa lubo098 »

vectra a jeden pes uz je prec, ostala zena, dva psy pes a dcera...
otto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 10 Feb 2008, 11:47

Príspevok od používateľa otto »

ahoj ja som mal podobny problem s drnčanim strechy jednoducho som zmontoval strešne plato zhruba 20 min. roboty poodstranoval som zvišky tmelu ktory tam bol odvyroby a slnko ho vypalilo a ten popraskal povypadal z toho to drnčanie potom som do vyztuh nastriekal montažnu poliuretanovu penu pozor nie tu ktora po stvrdnuti zvečšuje objem je aj taka čo objen po vytvrdnuti nemeni aby nahodou nezvlnilo strechu a pozor na interier pena može kapnut a potom sa to strasne zle čisti ta niečim zakrit sedane ostatne ked pena vytvrdla vyčnievajuce zvyšky peny z nosnikov som orezal nožom nahodil plato a mam pokoj
dertypek
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Júl 2009, 18:29
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa dertypek »

ja to zas robim aj chalanom z opelklubu podobne len nedavam penu ale neutralny silikon :) nesmrdi a urcite dozivotne nestvrdne ;)
Opel Vectra B 1998 2.0 DTI ,x20dth , digi. klima , tempomat , 4x airbag , abs , vyhrievane zrkadla......
M4jky
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 15 Feb 2010, 18:39

Príspevok od používateľa M4jky »

Dakujem za rady, aspon viem ze to nie je nic zloziteho. Uz len najst si na to cas a zase bude pokoj :)
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - INTERIÉR/EXTERIÉR"