POSKRIABANE ELEKTRONY
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- loocky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2007, 13:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
POSKRIABANE ELEKTRONY
aahojtee, mam na vas otazku. mam poskriabane elektrony a na obvode zacinaju opukavat. da sa to nejako opravit? nechcela by som kupovat nove. poradite mi? skusal to niekto?
sused ich osmirgloval a natrel nejakym lakom priesvitnym, vyzeralo to pjekne, ale vydrzi to? poradte, co by bolo najlepsie.
sused ich osmirgloval a natrel nejakym lakom priesvitnym, vyzeralo to pjekne, ale vydrzi to? poradte, co by bolo najlepsie.
OPEL ASTRA G r.v. 2000 1,4 16V 66 kW
EDICIA 2000
EDICIA 2000
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Snáď užitočných.
Neviem nakoľko máš disky poškodené, ale ak to nie je nejaké fatálne, tak ja na tvojom mieste by som to možno nechal tak, maximálne by som to opravil ako sused a nejaký čas ešte počkal. Ono tých šrámov na diskoch bude určite pribúdať, tak až keď by to bolo možno akútne, nechal by som ich kompletne opraviť. Najlepšie mimo sezónu a ešte lepšie v čase, keď by som menil aj pneu za nové. To z finančného hľadiska.
- loocky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2007, 13:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
oni su to vlastne tie original oplacke elektrony a teda su dlho uz na svete. pokriveny nie je ani jeden, len sa mi to vyzorovo nepaci. pneu som kupovala minuly rok nove, takze tie tak skoro kupovat nebudem.
ked by mi ta oprava, co robil sused mala vydrzat ozaj kratko, tak sa to neoplati robit. aj ked po weekendoch nemam co robit, by som to chcela dat do poriadku. a druha vec je, ze mozno aj radsej by som prijala aj nove elektrony. ale musim setrit na rozvody, lebo ked tie rupnu, tak na co mi budu elektrony? tak neviem.
ked by mi ta oprava, co robil sused mala vydrzat ozaj kratko, tak sa to neoplati robit. aj ked po weekendoch nemam co robit, by som to chcela dat do poriadku. a druha vec je, ze mozno aj radsej by som prijala aj nove elektrony. ale musim setrit na rozvody, lebo ked tie rupnu, tak na co mi budu elektrony? tak neviem.
OPEL ASTRA G r.v. 2000 1,4 16V 66 kW
EDICIA 2000
EDICIA 2000
- Rasto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
Ja som kúpil teraz použité hliníkové disky, tiež boli trošku poškriabané hlavne pri dierach na skrutky od kľúča, pri okrajoch od odstránených závaží a tak. Vyriešil som to tak, že som to pozatieral korekčným perom od opla. Z určitej vzdialenosti
to vyzerá OK.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
- Rasto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
Je to korečná ceruzka na opravu karosérie - strieborná metalíza a je k tomu aj priehľadný lak a ak sa to nezmyje z karosérie, tak myslím že ani z disku nie. Ale boli to len drobné škrabančeky.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
romano2007
Len neviem či komaxitová strieborná je naozaj taká strieborná ako keď sa to strekne metalízou a zalakuje autolakom...macil napísal:No, buď tak ako sused, alebo náročnejšie, drahšie, ale aj najtrvácnejšie je nechať ich opieskovať, opraviť a nastriekať komaxitovou (vypaľovacou) farbou.
Niekde v Hornej Strede pri Piešťanoch jeden maník tuší dokáže tie kolesá aj pochromovať, alebo streknuť chromovou farbou...
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Bydlisko alt: Furča
Na tej stránke, čo som tu dával odkaz majú aj metalízu.
http://www.praskovefarbenie.sk/references.htm
http://www.praskovefarbenie.sk/references.htm