Starousadlíci majú pravdu, 530i ani GTS 3.2 nie je mestské vozidlo.
A jozpat, ak máš hlboko do vrecka a záleží Ti tak veľmi na spotrebe, vôbec nemysli na tieto motory.
Bude úplne smiešne, keď budeš tankovať za 5 eur a 6 dní z týždňa jazdiť MHD, aby si si mohol 1 deň zafrajeriť.
A to ešte nehovorím o údržbe, je drahá jak sviňa, u 6-valca a v tomto segmente.
Ja mám MV6 Omegu, 2,5V6 Vectru a foter jazdí s BMW 525i, takže viem, o čom hovorím.
Do Omegy a BMW ide skoro 7 litrov oleja, 6 sviečok, je tam kopa čidiel, ktoré odídu... Aj BMW sa kazí, sem-tam niečo odíde a sú to pálky! Senzor vačkovky 95 EUR, senzor náklonu 72 EUR atď., stále niečo.
Duralové nápravy sú háklivé a aftermarket dodáva iba oceľ, ak chceš byť verný duralu, šialene zacvakáš.
Ak smrdíš grošom, nie sú to autá pre Teba, lebo na tom krachneš.
Spotreba 3.2
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Skus sa zamysliet co si napisal v Tvojom prvom prispevkujozpat napísal:nechcem sa s tebou hadat ale v tom pripade by si mal vedet ze tieto auta maju velmi dobru spotrebu v pomere s vykonom.

Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- lubo22
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
ak budes pocitat so spotrebou 11 az 12 litrov idem do GTS s 3.2 motorom.
ja hovirim ci silnejsi motor tim je to lespie a bezpecnejsie. ale iba vtedy ak na to mas.
ak sa mi podari nieco viac zarabat tak idem do silneho benzina alebo diesla.
zatial som zacal na 2.2 Dti na ucenie stroj ale teraz lenochod a to jazdim predpisovo
ja hovirim ci silnejsi motor tim je to lespie a bezpecnejsie. ale iba vtedy ak na to mas.
ak sa mi podari nieco viac zarabat tak idem do silneho benzina alebo diesla.
zatial som zacal na 2.2 Dti na ucenie stroj ale teraz lenochod a to jazdim predpisovo

Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
- jakobz
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Júl 2009, 15:17
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
Zas reagujem "trocha" neskoro :oops: Ale ja jazdím okolo 11litrov a to jazdím iba Mesto a medzimesto asi 50 na 50. A úplne normánym spôsobom - povedal by som skorej že športovejším - lebo ten zvuk nad 3000 otáčok je jedna z hlavných vecí prečo pri otázke na spotrebu iba pokrčím plecami a šliapnem na plyn