pokazena spinacia skrinka na vectre B
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
taki22
Viete poradit co so spinackou, ktora po nastartovani este cca sekundu toci starter? Starterom to nieje, uz sa nanho jeden chlapik pozeral. A "WD-rozstrekovac" o ktorom tu davnejsie bola rec (made by rado.c
), tak to nepomohlo. Nema s tym niekto nejaku skusenost? Auto je u nas na dennom poriadku tak uz ked to rozoberiem tak aby sa to hned aj dalo dokopy. Mozno to takto "od stola" nepojde ale kazda rada sa ceni
Dik
-
taki22
- mathis
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Okt 2007, 21:31
- Auto: Vectra B
- Kontaktovať používateľa:
vsetko tomu nasvedcuje lebo robi to len v chladnom pocasi t.j. ako by ztuhla nejaka mastna spina a podrzala to...macil napísal:U teba sa môžu lepiť spínacie kontakty priamo na štartéri, alebo ostáva visieť celá kulisa. Možno by stačilo vyčistiť.
Opel Vectra Caravan 1,6 16V --X16XEL-- r.v.1998 -- 74kW--
- soto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Nov 2008, 09:49
- Auto: Zafira A
Kazdy rastie s novym projektom :-).marcel007 napísal:som to pravil ....marcel007 napísal: nema nikto na predaj nahradnu vlozku s klucami original s opel vectra B aby sa mi dal aj imobilizer prelozit do kluca kupim za rozumnu cenu ale len funkcnu !!!!
som z levic
Opel Zafira Z18XE 92 kw r.v. 12/2001
294 tis. km (momentalne si to uz uziva v 3Ackach)
Suzuki Ignis 69 kw r.v. 10/2004 (manzelka)
Before:
Hyundai Accent 1,3i LC r.v. 2002 (predany pri 150 tis. km kvoli nedostatku miesta :-()
Peugeot 309 XLD r.v. 1989 (600 tis. km :-))
294 tis. km (momentalne si to uz uziva v 3Ackach)
Suzuki Ignis 69 kw r.v. 10/2004 (manzelka)
Before:
Hyundai Accent 1,3i LC r.v. 2002 (predany pri 150 tis. km kvoli nedostatku miesta :-()
Peugeot 309 XLD r.v. 1989 (600 tis. km :-))
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
to je fakt ja teraz rastiem na chalupe
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
-
theruck
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jún 2009, 22:33
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
caute
mne to robi taku vec ze ked otocim klucom na doraz tak starter ani necukne ale ked pustim trosku kluc tak 0,5mm naspat tak normalne startuje. znamena to ze tam mam neco nalomene? staci mi kupit tu umelohmotnu cast elektricky spinac zapalovania alebo rozobrat a uvidi sa? bojim sa ze ked to rozoberem ze uz sa to moze nejako rozsypat a ze to nezlozim
mne to robi taku vec ze ked otocim klucom na doraz tak starter ani necukne ale ked pustim trosku kluc tak 0,5mm naspat tak normalne startuje. znamena to ze tam mam neco nalomene? staci mi kupit tu umelohmotnu cast elektricky spinac zapalovania alebo rozobrat a uvidi sa? bojim sa ze ked to rozoberem ze uz sa to moze nejako rozsypat a ze to nezlozim
-
Brembo.SV
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
- Auto: Insignia
zdar chlapui. Dostal som navod na demontaz vlozky no nemozem najst otvor na odblokovanie vlozky. Na obrazku je otvor na vrchnej strane,tam ja otvor nemam. Nemam ho ani zospodu,nasiel som len jeden zo zadnej strany od volantu,otocil som spinackou do polohy 1 a zasunul tam drot no vlozka sa ani nehne von. VeB 1,7 TD 96
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 22:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
zastav sa v GA poriesimeBrembo.SV napísal:zdar chlapui. Dostal som navod na demontaz vlozky no nemozem najst otvor na odblokovanie vlozky. Na obrazku je otvor na vrchnej strane,tam ja otvor nemam. Nemam ho ani zospodu,nasiel som len jeden zo zadnej strany od volantu,otocil som spinackou do polohy 1 a zasunul tam drot no vlozka sa ani nehne von. VeB 1,7 TD 96
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
Brembo.SV
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
- Auto: Insignia
tak vlozku mam vonku ale nejde naspat. Volant odblokovany,vlozka v polohe 1,teda istiaci jazycek moza zapadnut na miesto,no vlozka sa sekne cca 1 cm od okraja a nejde dalej. Von ide i spat no stale sa zastavi na tom mieste a dalej nic. Este to skusim,no zajtra potrebujem auto,a ked to nespravim,tak sa neviem dostat do roboty. Vdaka za kazdu radu.