Caute,
chcem sa spýtať na problém ktorý sa mi stal. Pri jazde mi z ničoho nič, bez žiadnych známok poruchy prestalo ťahať auto, tlačil som plyn a nič. Po chvíli sa mi rozsvietila kontrolka mazania, tak som vypol motor a zastavil. Hladina oleja bola v poriadku (výmena oleja pred cca. 3000km). Skúsil som štartovať, ale bez úspechu (točilo ale nenaskočilo). Neviete mi poradiť čo by to mohlo byť?
Ďakujem
Kontrolka mazania
Moderátori: dulo, buci_vectra
- pee_paul
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Aug 2009, 09:54
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontrolka mazania
Opel Vectra 2.2DTI Sportline
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
nechcem strasit ale susede co si pozicala auto od brata isla prec a auto v pohode islo potom nemalo tah vobec odstavila ho a uz ho nenastartovala. tocilo a nic.
odtiahli domov prisiel automechanik a zistil ze prdlo cerpadlo tak davali nove. cenu neviem ale hovorila ze to bude 1200€ za nove cerpadlo.
tak ho aj nove dali
odtiahli domov prisiel automechanik a zistil ze prdlo cerpadlo tak davali nove. cenu neviem ale hovorila ze to bude 1200€ za nove cerpadlo.
tak ho aj nove dali
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
- TUKESKO
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2008, 19:36
- Auto: Zafira B
- Kontaktovať používateľa:
tak to pekne strašíš ja som kupoval cerpadlo za facku a ceny su od 40€ až po original v opli 395€ a čerpadlo je počut ked potočíš klučik tak je počuť ako tlačí palivo a da sa to osdkušat aj na diagnostike!
A tu ti aj radím ako prvý krok niečo ti tu určite ukáže!
Odkial si to by ti pomohlo hldat pomoc!!!
0918833051
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
-
iurai
debata je tu o dieslovom aute. tUKESKO, u cerpadla na diesli a na benzine je asi taky rozdiel ako medzi Traktorom a Tanga nohavickami. (obe zacinaju na T)TUKESKO napísal:tak to pekne strašíš ja som kupoval cerpadlo za facku a ceny su od 40€ až po original v opli 395€ a čerpadlo je počut ked potočíš klučik tak je počuť ako tlačí palivo a da sa to osdkušat aj na diagnostike!
inak, nadej nikdy nezomiera, obcas diesel vyradia aj lacnejsie poruchy nez smrt vstrekovacieho cerpadla