mam problem

Moderátori: franticek6, buci_vectra

ivo999

mam problem

Príspevok od používateľa ivo999 »

mam problem ked natocim zafiru chyti tak na 8sekund potom zhasne a nemozem ju nastartovat po takych troch dlhych startoch zasa naskoci robi mi to ked auto dlhsie postoji vymenil som aj tie kratke hadicky na prepad a robi to stale mozete mi nejako pomoct?
Používateľov profilový obrázok
fanuc
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Jan 2007, 21:00
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fanuc »

No asi by si mohol začať tým aký máš motor :idea:
Opel Zafira 1.9 110kw/Z19DTH 150koníkov jupííí ,chipnutá na 176koní/ 387Nm
Opel Zafira 1.8 16v Elegance 85kW/115koníkov
Signum
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 22:34
Auto: Zafira B
Bydlisko alt: Sološnica

Príspevok od používateľa Signum »

fanuc napísal:No asi by si mohol začať tým aký máš motor :idea:
Podla vsetkeho asi diesel :wink:
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
Adik

Príspevok od používateľa Adik »

Ja mam podobný problém ,vyskúšal som už toho veľmi veľa no nakoniec to vyzerá, že je problém v čerpadle.
Jednoducho akonáhle stojím z autom z kopca predom dolu v spätnom vedení je pretlak a k podsávaniu nedôjde. Akonáhle ho dám naopak tak neštartovanie je veľmi obtiažne.Dokonca som si dorobil medzi filter a čerpadlo ručnú pumpičku a pred štartovaním ju dopumpujem ,alebo počas štartovania mi niekto pomôže. Určite je to dočasné riešenie, ale doteraz na to nikto nedozrel. :idea: :idea: :idea:
Signum
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Adik napísal:Ja mam podobný problém ,vyskúšal som už toho veľmi veľa no nakoniec to vyzerá, že je problém v čerpadle.
Jednoducho akonáhle stojím z autom z kopca predom dolu v spätnom vedení je pretlak a k podsávaniu nedôjde. Akonáhle ho dám naopak tak neštartovanie je veľmi obtiažne.Dokonca som si dorobil medzi filter a čerpadlo ručnú pažku a pred štartovaním ju dopumpujem ,alebo počas štartovania mi niekto pomôže. Určite je to dočasné riešenie, ale doteraz na to nikto nedozrel. :idea: :idea: :idea:
Mozu to byt tesniace kruzky pod traverzami vstrekovacich trysiek :wink:
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
Adik

Mechanik čo mi to robil ,tvrdí že to menil ,ale mám taký dojem ,že ma ťahá za nos.Je z tým veľa roboty? Tie tesniace krúžky sa dajú asi objednať len v Ople.
Raz som mal jeden problém z naftou ,lebo sa sfarbila do čierna .Mechanik tvrdil že sa dostal olej do nafty.Zrejme tie kruzky vymenil no možno to zle dotiahol alebo pretiahol :)
Bol by som veľmi rád keby to nebolo to čerpadlo
Signum
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Adik napísal:Mechanik čo mi to robil ,tvrdí že to menil ,ale mám taký dojem ,že ma ťahá za nos.Je z tým veľa roboty? Tie tesniace krúžky sa dajú asi objednať len v Ople.
Raz som mal jeden problém z naftou ,lebo sa sfarbila do čierna .Mechanik tvrdil že sa dostal olej do nafty.Zrejme tie kruzky vymenil no možno to zle dotiahol alebo pretiahol :)
Bol by som veľmi rád keby to nebolo to čerpadlo
Presne tak ak si mal ciernu naftu znamena to,ze v nej bol mot. olej ktory si natiahol naftovy prepad.Samozrejme ak sa tieto tesniace kruzky nedotiahnu spravne ,problem pretrvava :cry:
Mám Opel
Adik

A vie my niekto poslať aspoň foto ako to vyzerá, nech to pozriem pred tým ako to otovrím ? :?: :idea:
Signum
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Adik napísal:A vie my niekto poslať aspoň foto ako to vyzerá, nech to pozriem pred tým ako to otovrím ? :?: :idea:
Ak nemas skusenosti s tymto motorom neodporucam do toho zasahovat :wink: A bez celkovej demontaze aj tak nic ako laik nezistis.
Mám Opel
Napísať odpoveď

Návrat na "ZAFIRA, SINTRA - MOTOR/PREVODOVKA"