kupa novych letnych pneumatik
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Mar 2008, 21:16
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
kupa novych letnych pneumatik
zdravim
idem menit kolesa na svojom auticku,215-40-R17
zvazujem tieto znacky NEXEN,NANKANG,WANLI,GOODRIDE...
mate niekto s nejakou touto znackou skusenosti?pripadne nejake postrehy :-) dakujem
mate niekto s nejakou touto znackou skusenosti?pripadne nejake postrehy :-) dakujem
OPEL CORSA,1.3 CDTI,51KW,rocnik 2005
- mysiaq
- Moderátor
- Dátum registrácie: 06 Jún 2009, 07:51
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
no nad tymito znackami som uvazoval aj ja, potom som si precital par recenzii, presiel som si par for kde sa o nich pisalo a radsej som si kupil goodyear
mam sa zabit na cinskej sunke tak to radsej nie, ak jazdis dlhsie trasi a nie len v nedelu do kostola a spat odporucam kupit o par eur drahsiu ale kvalitnejsiu gumu...

-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Sep 2008, 13:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: kupa novych letnyc pneumatik
Chválabohu nemám.Hrabo napísal:zdravim
OPEL SIGNUM 1.9 CDTi 110kW (2004)
OPEL CORSA B 1.0 12V 40kW (1997)
OPEL CORSA B 1.0 12V 40kW (1997)
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Máj 2010, 07:09
Hrabo,
Ty si sa musel asi zblázniť... Dobre Ti to napísal dotyčný: Ak máš rád svoje auto a seba, zabudni na tie značky.
Myslím, že jedine finančné možnosti Ťa nútia rozmýšlať o tomto výbere. Ja som sa dlho rozhodoval pri kúpe zimných gúm aj kvôli peniazom, nie som veľmi silný v kramflekoch (a vyšťavil som sa pri kúpe Astričky). Ale výber bol jasný. Dunlop alebo Michelin, jasná špička. No pozor, nie nové, ale použité v dobrom stave. Strávil som na nete 2 dni a našiel som. Dunlop Wintersport 225/50 R16 s hĺbkou dezénu 7 mm. Cena za 4 kusy bola 129 eur. Cenu novej si pozri sám... Také isté sedemnástky boli za 199 eur.
Zamysli sa ešte raz. Ak budeš potrebovať, pomôžem Ti nájsť vhodné gumy a napíšem kontakty, ktoré som získal.
Ty si sa musel asi zblázniť... Dobre Ti to napísal dotyčný: Ak máš rád svoje auto a seba, zabudni na tie značky.
Myslím, že jedine finančné možnosti Ťa nútia rozmýšlať o tomto výbere. Ja som sa dlho rozhodoval pri kúpe zimných gúm aj kvôli peniazom, nie som veľmi silný v kramflekoch (a vyšťavil som sa pri kúpe Astričky). Ale výber bol jasný. Dunlop alebo Michelin, jasná špička. No pozor, nie nové, ale použité v dobrom stave. Strávil som na nete 2 dni a našiel som. Dunlop Wintersport 225/50 R16 s hĺbkou dezénu 7 mm. Cena za 4 kusy bola 129 eur. Cenu novej si pozri sám... Také isté sedemnástky boli za 199 eur.
Zamysli sa ešte raz. Ak budeš potrebovať, pomôžem Ti nájsť vhodné gumy a napíšem kontakty, ktoré som získal.
- buci_vectra
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Mam BF Goodrich Profiler2, vynikajuce gumy, auto drzi ako pribite.
Su tiche, brzdia super, mokru cestu ani nevnimam.
Spociatku sa mi sice zdalo ze sa smykaju, ale problem bol v mojom tlakomeri... zle som ich fukal...
Uvidim este ako sa budu chovat na ceste do Chorvatska...
Inac nieco o cinskych šitoch goodride...
http://www.lacnepneu.com/vyrobci-pneumatik/goodride/
Su tiche, brzdia super, mokru cestu ani nevnimam.
Spociatku sa mi sice zdalo ze sa smykaju, ale problem bol v mojom tlakomeri... zle som ich fukal...
Uvidim este ako sa budu chovat na ceste do Chorvatska...
Inac nieco o cinskych šitoch goodride...
http://www.lacnepneu.com/vyrobci-pneumatik/goodride/
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET

Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
- soto
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 07 Nov 2008, 09:49
- Auto: Zafira A
Ja len nerozumiem jednej veci, ze ked si niekto zaobstara nestandardne R17 elektrony na svoje auto a potom nevie najst par EUR na jednu z najpodstatnejsich casti automobilu.
Pneumatika je jedina vec, ktora drzi/nedrzi vase auto na ceste.
Na suschu su vsetky pneumatiky takmer rovnake, ale ak zaprsi ...
Nehovoriac o kritickom momente, kde brzdna draha kratsia o 1 meter moze znamenat zivot/smrt.
*
Ked si uz spravil taku hlupost a kupil si drahe elektrony tak si tam daj aspon Matadory, tie su na tom o dost lepsie ako akakolvek cinska znacka.
Pneumatika je jedina vec, ktora drzi/nedrzi vase auto na ceste.
Na suschu su vsetky pneumatiky takmer rovnake, ale ak zaprsi ...
Nehovoriac o kritickom momente, kde brzdna draha kratsia o 1 meter moze znamenat zivot/smrt.
*
Ked si uz spravil taku hlupost a kupil si drahe elektrony tak si tam daj aspon Matadory, tie su na tom o dost lepsie ako akakolvek cinska znacka.
Opel Zafira Z18XE 92 kw r.v. 12/2001
294 tis. km (momentalne si to uz uziva v 3Ackach)
Suzuki Ignis 69 kw r.v. 10/2004 (manzelka)
Before:
Hyundai Accent 1,3i LC r.v. 2002 (predany pri 150 tis. km kvoli nedostatku miesta :-()
Peugeot 309 XLD r.v. 1989 (600 tis. km :-))
294 tis. km (momentalne si to uz uziva v 3Ackach)
Suzuki Ignis 69 kw r.v. 10/2004 (manzelka)
Before:
Hyundai Accent 1,3i LC r.v. 2002 (predany pri 150 tis. km kvoli nedostatku miesta :-()
Peugeot 309 XLD r.v. 1989 (600 tis. km :-))
- brano_co
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Okt 2008, 15:45
Ako tu už bolo povedané, tieto značky by som ani na bicykel nedal, nie to ešte na auto, stoji ti tých pár euro za tvoj/niekoho život resp. za spoluúčasť pri riešení poistnej udalosti ???
A tým čo tu tvrdia že ich gumy držia ako pribité, už ste mali niekedy možnosť zrovnávať s Michelin CUP-om, alebo niečím podobným ? Ja si ani o svojich Continental Sport 3 nedovolím tvrdiť že držia ako pribité, mne stačí že držia dobre
A tým čo tu tvrdia že ich gumy držia ako pribité, už ste mali niekedy možnosť zrovnávať s Michelin CUP-om, alebo niečím podobným ? Ja si ani o svojich Continental Sport 3 nedovolím tvrdiť že držia ako pribité, mne stačí že držia dobre

MB C 63 AMG PP
VW Golf Mk. 6 1.4
Renault Megane R.S. 250 CUP - Gone, But Not Forgotten
Opel Corsa OPC - St.3 - Gone, But Not Forgotten
Citroen Saxo VTS - Gone, But Not Forgotten
VW Golf Mk. 6 1.4

Renault Megane R.S. 250 CUP - Gone, But Not Forgotten
Opel Corsa OPC - St.3 - Gone, But Not Forgotten
Citroen Saxo VTS - Gone, But Not Forgotten
- buci_vectra
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B

Skus-te vletiet vacsou rychlostou do zakruty na poriadnych gumach a na smejdoch... aky je to pocit?
Teraz sa nebavim o stavoch, ked si clovek povie "fyziku neo*ebes..."

Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov

Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov