chuapci toto som si objednal na mojho draka co hovorite
Moderátori: bukelo, buci_vectra

aha no lebo ten smajl vypadal dost cudnemacil napísal:Veď ja nič, len že zdieľam tvoju radosť.Ten smajlík mal byť s nadšeným výrazom. Asi sa mi to veľmi nepodarilo.
![]()
Tiež som nad tým kitom uvažoval, ale stretol som sa s dosť rozporuplnými názormi na otvorené sanie, tak budem zatiaľ sypať peniaze asi inde. Neskôr sa uvidí.

stare to estenieje lebo som to objednal len minuly tyzden tyzden takze mi to este ani nedoslo a cena 4 500.-sulo napísal:serus, tato tema je uz starsia no chcem sa opytat ci ti ten kit sania anj nieco pomohol co sa tyka vykonu motra, popripade lepsom chode? a aka je asi cena nemam ani predstavu.

tiez mam KN57i kit, ale ziadny tepelny stit som od nich nenasiel...mozem mi dat nejaky link?...rozmyslal som nad vyrobou vlastneho z laminatu....dikbrhy napísal:predavaju original sadu od KN na tento kit tak asi zoberem tenmathev napísal:a to odtienenie ako budes riesit ?

takze filtre je namontovany a zabehnuty a dopasoval sa bez najmensej zmeny prirubysulo napísal:Serus, chcem sa opytat ako to dopadlo s tym filtorm, mas ho uz montovany v aute? postrehol si nejake zmeny chovania sa motoru??? takisto o tom rozmyslam.

Bartiku skusali sme to hladat zvlast sa ta nepredava neako tak skusame daco vymysliet ako nahradu teraz je tam povodny airbox len upraveny nech netaha teply vzduch ak by sa daco naslo popripade by sme vyrobili (to bude asi jedine riesenie) dam ti vedietB@rt0 napísal:tiez mam KN57i kit, ale ziadny tepelny stit som od nich nenasiel...mozem mi dat nejaky link?...rozmyslal som nad vyrobou vlastneho z laminatu....dikbrhy napísal:predavaju original sadu od KN na tento kit tak asi zoberem tenmathev napísal:a to odtienenie ako budes riesit ?

ja uz tiez nad niecim spekulujem ..napriklad zalaminovat a nalakovat hlinikovu hadicu co sa pouziva v stavebnictve na vzduchotechniku...len keby bolo viac casu..brhy napísal:Bartiku skusali sme to hladat zvlast sa ta nepredava neako tak skusame daco vymysliet ako nahradu teraz je tam povodny airbox len upraveny nech netaha teply vzduch ak by sa daco naslo popripade by sme vyrobili (to bude asi jedine riesenie) dam ti vedietB@rt0 napísal:tiez mam KN57i kit, ale ziadny tepelny stit som od nich nenasiel...mozem mi dat nejaky link?...rozmyslal som nad vyrobou vlastneho z laminatu....dikbrhy napísal: predavaju original sadu od KN na tento kit tak asi zoberem ten