Testovacie jazdy Opel
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
harry.dj
-
coobo
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Apr 2006, 23:14
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
no ja som vyberal auto hlavne pre rodinu a zrovna mi ten ermin vyhovuje lebo moju vebe budem mat akurat na poliankach v servise, takze mam vlastne nahradne vozidlo :-) a kocura tej merive teda vytrem!harry.dj napísal:coobo vectra combi,astra,zafira tieto auta su v bratislave rezervovane ešte ani nezačne akcia,ja budem mat z panonskej tiz merivu a verim že aj jej sa da vyprašit kocur
-
Lea
-
harry.dj
-
Lea
Ved ja sa tiež len budem vytešovať z nového auta- chcem im ho vrátiť celé.... Ale trošku ju poskušam- moja Sintra je velmi lenivá, tak skusim trošičku razantnejšiu jazdu, na Sintre si ju neužijem. Ale teraz som sa vratila z Blavy- naložený plný prívesný vozík dlažby a plný kufor lepidla a špárovacej hmoty na dlažbu a išla si Sintrička moja ako nič.... nie je až taká najhoršia.... 
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Už ti nesvieti kontrolka, resp. nepreblikáva? Nemyslím, žeby 2,2litrový motor bol pre Sintru slabý. Aký je udávaný výkon? Koľko váži? Treba si uvedomiť, že benzín potrebuje točiť. Skutočne ožívať začína až niekde okolo 2,5tis ot/1min.Lea napísal:Ved ja sa tiež len budem vytešovať z nového auta- chcem im ho vrátiť celé.... Ale trošku ju poskušam- moja Sintra je velmi lenivá, tak skusim trošičku razantnejšiu jazdu, na Sintre si ju neužijem. Ale teraz som sa vratila z Blavy- naložený plný prívesný vozík dlažby a plný kufor lepidla a špárovacej hmoty na dlažbu a išla si Sintrička moja ako nič.... nie je až taká najhoršia....
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
Kamoš má v Astre Coupe tiež 2,2 Ecotec, a jeho výkon je 150 PS.macil napísal: Už ti nesvieti kontrolka, resp. nepreblikáva? Nemyslím, žeby 2,2litrový motor bol pre Sintru slabý. Aký je udávaný výkon? Koľko váži? Treba si uvedomiť, že benzín potrebuje točiť. Skutočne ožívať začína až niekde okolo 2,5tis ot/1min.
Nejazdím rýchlo, len lietam nízko...
Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

- macil
- Admin

Výkon som už našiel 104kW, to je 140HP, ale hmotnosť neviem.macil napísal:Už ti nesvieti kontrolka, resp. nepreblikáva? Nemyslím, žeby 2,2litrový motor bol pre Sintru slabý. Aký je udávaný výkon? Koľko váži? Treba si uvedomiť, že benzín potrebuje točiť. Skutočne ožívať začína až niekde okolo 2,5tis ot/1min.Lea napísal:Ved ja sa tiež len budem vytešovať z nového auta- chcem im ho vrátiť celé.... Ale trošku ju poskušam- moja Sintra je velmi lenivá, tak skusim trošičku razantnejšiu jazdu, na Sintre si ju neužijem. Ale teraz som sa vratila z Blavy- naložený plný prívesný vozík dlažby a plný kufor lepidla a špárovacej hmoty na dlažbu a išla si Sintrička moja ako nič.... nie je až taká najhoršia....
-
Lea
váži 1700 kg, a je pravda, že ju treba vytáčať na tých cca 2500/min. Ale velmi zle akceleruje- aj ked podradím- pri predbiehaní a tlačím pedál skoro na podlahu, mam tam nejakých 3000 ot./min.... tak jej to trvá, kým sa rozbehne... ale už ked ma rýchlosť, tak ťahá super.Velmi dobre sa s nou jazdí na dialnici - dlhé trasy. V Nemecku na dialnici som nemala problem isť s nou 180-190km/h, otáčky okolo 3000, a ešte mala rezervu.... chvilku som skusila aj 220 km/h.... -to má najvyšššiu povolenu- paráda
to ale len chviločku.... Tá kontrolka mi preblikne len občas, teraz v pondelok, ked pojdem doTN pre Merivu, tak im poviem, nech mi ten snímač klepania pozru- tu sa na mna ten elektrikar vys..... , on chce meniť snímač a hotovo
tak uvidim, čo povedia v TN. P.S.A už mám od dnes nové predné svetlá - včera som si bola v Benettcars pre ne 
- macil
- Admin

No, ono zas si musíš si uvedomiť, že to nie je žiadny športiak, ale pohodlné rodinné auto, práve na tie dlhšie cesty a tomu je prispôsobená aj prevodovka.Lea napísal:váži 1700 kg, a je pravda, že ju treba vytáčať na tých cca 2500/min. Ale velmi zle akceleruje- aj ked podradím- pri predbiehaní a tlačím pedál skoro na podlahu, mam tam nejakých 3000 ot./min.... tak jej to trvá, kým sa rozbehne... ale už ked ma rýchlosť, tak ťahá super.Velmi dobre sa s nou jazdí na dialnici - dlhé trasy. V Nemecku na dialnici som nemala problem isť s nou 180-190km/h, otáčky okolo 3000, a ešte mala rezervu.... chvilku som skusila aj 220 km/h.... -to má najvyšššiu povolenu- parádato ale len chviločku.... Tá kontrolka mi preblikne len občas, teraz v pondelok, ked pojdem doTN pre Merivu, tak im poviem, nech mi ten snímač klepania pozru- tu sa na mna ten elektrikar vys..... , on chce meniť snímač a hotovo
tak uvidim, čo povedia v TN. P.S.A už mám od dnes nové predné svetlá - včera som si bola v Benettcars pre ne
Inak, obdivujem ťa. Baba čo jazdí po diaľniciach na Sintre 220.
Ja som šiel najviac, podľa rýchlomera, 200, ale len pár minút a aj to som mal nervy vyšponované na maximum a v hlave sa mi pri tom premietali rôzne katastrofické scenáre. I keď musím povedať, že som mal pocit, že Astra pri tejto rýchlosti sedela na ceste lepšie, akosi prilepenejšie, ako napríklad pri 140-ke. Ale svoje robí ten hluk okolo, aerodynamický, od pneumatík a aj motor pritom už točí ako besný. Tvojich 3000ot/min mám niekde pri 130-ke.
Naposledy upravil/-a macil v 15 Júl 2006, 21:58, upravené celkom 1 krát.
-
Lea
Ta 180km/hod bolo v pohode, žiaden hluk, proste paráda.... ta 220 to už bolo adrenalínové, tiež mi nebolo všetko jedno. Ale to som skušala tiež len tak minutku. Na Sintru viac pasuje 3,0 motor, ale to by už bolo dosť aj na mna - spotrba, zakonná poiska... Uvidim čo mi povedia v tom TN, bude tam len niečo v el. kabloch... ? Dufam ved dam vedieť A tie svetla su super, konečne možem jazdiť aj v noci!

- igizpd
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Máj 2006, 21:37
jasne ze tie auta nedosahuju tie rychlosti ktore su uvedene technicaku ja tam mam ze max.205 km/hod no chcel by som to vidiet ako by ta moja 1.6 16v dala 205 realnemacil napísal:Veď preto som aj písal, "podľa rýchlomera" a aj preto si niektorí myslia, že ich auto ide rýchlejšie, ako sa uvádza v technických parametroch.igizpd napísal:nechcem vas sklamat ale 220 lea 200 macil zabudnite to len tachometer mozno tolko ukazoval ale skutocna rychlost o 20 menej
opel vectra b 1.6 16v+opel insignia 2.0 cdti
...................................
predaj nd a tuningu top automax
...................................
predaj nd a tuningu top automax