takze ak ma niekto problem s tvrdnutim brzd nech skontroluje ten ventyl.su 3 typy moj bol c.10 moze tam byt aj 9 a 11.usel som ho objednat v opli stal 8.45.dakujem za spolupracu vsetkym zainteresovanym

Moderátori: dulo, buci_vectra

Dnes som si na to trošku dával pozor... Začne to až po prejazdení niekoľko kilometrov - poprípade po zohriatí motora... Viete niekto poradiť (poprípade, mám založiť novú tému s titulom - Vibrácia spojkového pedála)?marek1512 napísal:Tvrdnutie som spozoroval aj ja pred dvomi dňami... No s tým prišlo aj stŕpanie spojkového pedálu... Keď ho stláčam ale aj púšťam, tak nejde plynulo, ale ako by sa mierne zasekával - skôr ako by vibroval. Únik brzdovej kvapaliny som zatiaľ nespozoroval. Rýchlosti idú zaradiť dobre - okrem spiatočky za studena (aj to nie stále). Môže byť v sústave vzduch, alebo je to niečo iné?

brzdovy pedal nema co tvrdnut kvoli spojkovej hydralikemarek1512 napísal:Dnes som si na to trošku dával pozor... Začne to až po prejazdení niekoľko kilometrov - poprípade po zohriatí motora... Viete niekto poradiť (poprípade, mám založiť novú tému s titulom - Vibrácia spojkového pedála)?marek1512 napísal:Tvrdnutie som spozoroval aj ja pred dvomi dňami... No s tým prišlo aj stŕpanie spojkového pedálu... Keď ho stláčam ale aj púšťam, tak nejde plynulo, ale ako by sa mierne zasekával - skôr ako by vibroval. Únik brzdovej kvapaliny som zatiaľ nespozoroval. Rýchlosti idú zaradiť dobre - okrem spiatočky za studena (aj to nie stále). Môže byť v sústave vzduch, alebo je to niečo iné?