Ale nehovor?Odkial mozes tvrdit ze nieje na internete mas skusenosti?mathis napísal:kod je priradeny cislu VIN a je v databaze ale urcite nieje pristupna na internete...
imobilizér kody
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Tak to urcite nie,ale vsetky kody k vozidlu ci uz radio,Cd ,imobilizer,profil kluca su na nete .Len bezny clovek sa k nim nedostane,potrebujes vediet www. stranku a samozreje hesostandape napísal:a co ma do googla zadat vin kasne a vyhodi mu to vseteko?
Mám Opel
- mathis
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Okt 2007, 20:31
- Auto: Vectra B
- Kontaktovať používateľa:
citaj poriadne.... na internete je vsetko aj spisy NASA ale skus si ich stiahnutSignum napísal:Ale nehovor?Odkial mozes tvrdit ze nieje na internete mas skusenosti?mathis napísal:kod je priradeny cislu VIN a je v databaze ale urcite nieje pristupna na internete...
Opel Vectra Caravan 1,6 16V --X16XEL-- r.v.1998 -- 74kW--
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Predstav si ,ze citat viem nemusis mat obavy a ukoncil som aj Zš ......ak by si cital prispevok vyssie tak by si pochopil.Ja pristup ku kodom mam a nemusim byt ani hackermathis napísal:citaj poriadne.... na internete je vsetko aj spisy NASA ale skus si ich stiahnutSignum napísal:Ale nehovor?Odkial mozes tvrdit ze nieje na internete mas skusenosti?mathis napísal:kod je priradeny cislu VIN a je v databaze ale urcite nieje pristupna na internete...no jedine ze si extra trieda hacker...
alebo snad na azete sa daju zohnat?
Mám Opel
- mathis
- Strieborný užívateľ

ved ja ti ho neberiem, len sa snazim vysvetlit ze kody imobilizera niesu na nete pre bezneho vodica, ved to by si potom kazdy robil kluce od susedovho auta...
alebo mi to xces vyvratit? zrejme fakt sa budu dat zohnat na pokeci...
napriklad pri renaulte je moznost zistit kod imobilizeru aj pomocou volne dostupneho key generatora ale aj tak musis mat origo kluc v ktorom mas keycode.
a to s tou skolou ... hmmmm neviem na co narazas...
alebo mi to xces vyvratit? zrejme fakt sa budu dat zohnat na pokeci...
napriklad pri renaulte je moznost zistit kod imobilizeru aj pomocou volne dostupneho key generatora ale aj tak musis mat origo kluc v ktorom mas keycode.
a to s tou skolou ... hmmmm neviem na co narazas...
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Ved ale Ty si pisal ,ze mam citat poriadne a chcel som Ti vysvetlit ....citat viem.A o tom ,ze pre bezneho cloveka niesu pristupne som tiez pisal vyssie tak teraz nechapem :roll:
Mám Opel
- mathis
- Strieborný užívateľ

tak ti to preposielam este raz a zdoraznujem vetu ALE URCITE NIEJE PRISTUPNA samozrejme to nepatrilo tebe, kedze ty pristup masSignum napísal:Ale nehovor?Odkial mozes tvrdit ze nieje na internete mas skusenosti?mathis napísal:kod je priradeny cislu VIN a je v databaze ale urcite nieje pristupna na internete...
-
iurai
mna zaujima takyto problem: chcem vymenit imobilizer. potom bude treba naprogramovat kluce a VIN kod do imobilizera, inak nebude fungovat.
na to treba zial ten bezpecnostny kod (z Car Passu)
ovsem ak zozeniem imobilizer z vrakoviska, tak mi Opel neprezradi bezpecnostny kod - lebo treba predlozit doklady k vozidlu, odkial je imobilizer ?
dalsia moznost by bola skopirovat obsah imobilizera zo stareho do noveho.
len ci je to vobec mozne ?
na to treba zial ten bezpecnostny kod (z Car Passu)
ovsem ak zozeniem imobilizer z vrakoviska, tak mi Opel neprezradi bezpecnostny kod - lebo treba predlozit doklady k vozidlu, odkial je imobilizer ?
dalsia moznost by bola skopirovat obsah imobilizera zo stareho do noveho.
len ci je to vobec mozne ?
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
ty mas teda problemy ak chces dam ticislo na tipka co to spravi 8)
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
-
gabitoth22
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 31 Júl 2010, 12:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
chcem vymeniť zámky a kľúče
Ahoj, Som tu nový, a potreboval by som poradiť. Mam Vectru B, r.v.97 mám tam centrál, ale len na kľúčik. Auto som kupoval pred 3 rokmi, bolo dovezené zo Švajčiarska a bol k tomu len 1 kľúčik. Teraz kupujem jedno búrané auto, a to má 2 kľúčiky, aj diaľkové ovládanie. Chcem sa spýtať, keď vymením všetky zámky a RJ k centrálu, tak či bude všetko fungovať ako má, myslím aj na imobilizer, alebo ako to všetko funguje? Alebo stačí, keď tie dva kľučiky, čo sú k tomu druhému autu dám prekódovať na môj systém, na môj car pass?Diky pekne za odpovede. Sorry za to, že Vás ešte raz obťažujem s touto témou, ale na fóre som nenašiel primeranú odpoveď na môj problém.
-
iurai
Re: chcem vymeniť zámky a kľúče
mas tam 3 nezavisle systemygabitoth22 napísal:Ahoj, Som tu nový, a potreboval by som poradiť. Mam Vectru B, r.v.97 mám tam centrál, ale len na kľúčik. Auto som kupoval pred 3 rokmi, bolo dovezené zo Švajčiarska a bol k tomu len 1 kľúčik. Teraz kupujem jedno búrané auto, a to má 2 kľúčiky, aj diaľkové ovládanie. Chcem sa spýtať, keď vymením všetky zámky a RJ k centrálu, tak či bude všetko fungovať ako má, myslím aj na imobilizer, alebo ako to všetko funguje? Alebo stačí, keď tie dva kľučiky, čo sú k tomu druhému autu dám prekódovať na môj systém, na môj car pass?Diky pekne za odpovede. Sorry za to, že Vás ešte raz obťažujem s touto témou, ale na fóre som nenašiel primeranú odpoveď na môj problém.
1. kluc a zamok
2. dialkove ovladanie centralu a jednotka centralu
3. chip imobilizeru a citacia jednotka
skus nad tym poriadne porozmyslat
k bodu 1 - zamok kufra kombi nesedi tusim na ostatne karoserie
k bodu 3 - doporucujem skopirovat chip v klucovej sluzbe do dalsieho cipu a nemenit citaciu jednotku
-
gabitoth22
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 31 Júl 2010, 12:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
johankak
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Aug 2010, 22:28
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Prievidza
oprava kluca
ahojte, mozete mi poradit,kde si mozem dat opravit kluc od auta v Kosiciach... pouzivam nahradny,lebo neviem nastartovat povodnym klucom... vraveli mi,ze sa to da opravit...teraz som v KE a potrebujem to tu niekde najst a co to stoji??
dakujem
dakujem
Astra G 1,4 16V rok vyr. 2001, automat
Astra H 1,6 rok vyr.2006, easytronic automat
-
johankak
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Aug 2010, 22:28
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Prievidza
kluc
tak kolega s tym bol este v lete a ten clovek v PD mu vravel,ze sa to neda a musi sa nieco prekodovat a mame dat aj auto k nemu a potom to vie urobit,ale ja som nechcela nechat tam auto na cely den...proste auto potrebujem k praci...teraz je zima a som v KE a tak som to chcela dat urobit,aby som mala nahradny kluc...
nefunguje dialkove otvaranie ani nastartovat sa neda...baterku vymenili a nejde...neviem co sa stalo,lebo to auto mal kolega ked sa mu to pokazilo a tak ideme na nahradnom kluci... takze myslim nieco prekodovat ci co vravel...neviem presne uviest o co tam slo...hovoril o cipe a prekodovani s RJ.
nefunguje dialkove otvaranie ani nastartovat sa neda...baterku vymenili a nejde...neviem co sa stalo,lebo to auto mal kolega ked sa mu to pokazilo a tak ideme na nahradnom kluci... takze myslim nieco prekodovat ci co vravel...neviem presne uviest o co tam slo...hovoril o cipe a prekodovani s RJ.
Astra G 1,4 16V rok vyr. 2001, automat