Kulisa radiacej páky
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Tutek
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Mar 2009, 16:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kulisa radiacej páky
Čaute, prosím o pomoc. Už dlhší čas zháňam kulisu riadiacej páky, mám to vymlátené a ani jednotku nemôžem zaradiť. Oslovil som vrakáče v SR aj ČR, ale nemôžem ju zohnať. Skúšam aj orig. OPEL, ale stále mi ponúkajú iný typ s jedným hrubým tiahlom k motoru, alebo dvomi tiahlami idúcimi pod páku. Ja tam mám dve tiahla na bočný posuv + predný a zadný posuv. Avšak to jedno tiahlo nesmeruje pod kulisu ako mi ponúkajú, ale k bočnému mechanizmu riadiacej páky.
Mám Vectru r.v. 1999, 2.0 16i, X20XEV
Ďakujem za každú radu.
::: oprava nazvu :::
Mám Vectru r.v. 1999, 2.0 16i, X20XEV
Ďakujem za každú radu.
::: oprava nazvu :::
-
Brembo.SV
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
- Auto: Insignia
zdar . Nemas vymlatenu nahodou len gulovy klb paky? Pokial ano,nemusis nic kupovat,za 5 centov si to opravis.Vyberies radiacu paku,ocistis. Na 4 sranach gule su zarezy s dosadacimi plochami kruhoveho tvaru. Tieto plosky skrutkovacom mierne podopries a vlozis pod ne viazaciu pasku na elektricke kable. S hrubkou budes musiet experimentuvat. Ked budes mat spravnu hrubku,namazes gulu,namontujes spat a hotovo.
-
Tutek
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Mar 2009, 16:31
Dve foto mojej kulisy a jeden nákres ponúkanej z Opla. Je to to isté?
http://sk.fotoalbum.eu/Tutek/a504924
http://sk.fotoalbum.eu/Tutek/a504924
-
nabster999
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Dec 2009, 15:52
- Kontaktovať používateľa:
s nahradnymi dielmi v opli je to katastrofa, .. jeden z mojich skusenosti, starter, origo z opla z nemecka, presny typ vozidla, + VIN .. starter ajtak nepasoval - drziak vacsi ako stary, bolo potrebne kus odrezat,....
mozno v novych modeloch to nieje, ale napr moja Corsa a predpokladam ze aj tvoja vébé z r. 1999 je rovnako ISUZU
bacha na tie nahradne diely,.. davaj velky pozor..... !!!
mozno v novych modeloch to nieje, ale napr moja Corsa a predpokladam ze aj tvoja vébé z r. 1999 je rovnako ISUZU
bacha na tie nahradne diely,.. davaj velky pozor..... !!!
Benzín patrí do kosačiek. NO SMOG NO FUN
Audi A4 Avant 2.0 TDi 105 kW -2008-
Vectra C GTS 2.2 DTI 16V 92 KW -2003-
Corsa B 1.5 TD 49 KW -2000-
Audi A4 Avant 2.0 TDi 105 kW -2008-
Vectra C GTS 2.2 DTI 16V 92 KW -2003-
Corsa B 1.5 TD 49 KW -2000-
-
kiski
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Aug 2010, 19:44
- Auto: Astra G
Zdravím, mám úplne rovnaký problém, akurát je to na Astre G. V zime zaradiť jednotku - tak to je pekne natvrdo.
Samozrejme, jedná sa o prevodovku F23. Akurát vybrať radiacu páku je dosť veľký problém... Doteraz sa mi to nepodarilo, a ani neviem, ako na to. Ten umelý krúžok, čo kryje ten kĺb zvrchu, treba zrejme vybrať, ale sa bojím, že tie zámky zlomím a potom budem musieť kúpiť celý radiaci domček aj s pákou...
Poradí niekto ako na to?? Alebo popr. cenu nového radiaceho domčeku aj s pákou? Zrejme to bude nekresťanská cena, že...
Samozrejme, jedná sa o prevodovku F23. Akurát vybrať radiacu páku je dosť veľký problém... Doteraz sa mi to nepodarilo, a ani neviem, ako na to. Ten umelý krúžok, čo kryje ten kĺb zvrchu, treba zrejme vybrať, ale sa bojím, že tie zámky zlomím a potom budem musieť kúpiť celý radiaci domček aj s pákou...
Poradí niekto ako na to?? Alebo popr. cenu nového radiaceho domčeku aj s pákou? Zrejme to bude nekresťanská cena, že...
Astra G´00, X20XEV, 3dv., Sport - môj milaaaašek
-
makobn
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Feb 2009, 23:19
- Auto: Vectra B
zdravim...odkedy mi namontovali do mojho auta F23 namiesto pokazenej F18 mam i ja problem s radenim...cim dalej tym to slo horsie....dnes uz nemozem skoro vobec zaradit jednotku a spiatocku a trojka niekedy po zaradeni hned vyskoci...tiez mam dost zodratu tu gulu pod pakou (kulisu ci ako sa to vola)...je na to nejake riesenie? ci len zohnat novu???
Opel Vectra B 2.0 16V 100kW 1998 x20xev
-
Brembo.SV
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
- Auto: Insignia
je to opravitelne a jednoducho. Treba vymontovat radiacu paku z ulozenia kulisy,drzi ju tam 1 cap na spodku,ten treba odistit a vytiahnut. Potom paku jednoducho vytiahnes. Na gule paky [cast guloveho klbu] su 4 zarezy z kazdej strany. Do tych drazok vlozime elektrikarsku viazaciu pasku tak aby podoprela a trochu vytlacila plastove vymedzovacie plochy. S hrubkou viazacich pasok bud treba experimentovat,optimalnr je,ked radiacu paku treba vlzit do ulozenia mensim uderom. Ked mame zistene optimalne hrubky [ nemusime pouzit prave viazacie pasky ] ocistime kulisu i radiacu paku a poriadne namazeme mazacim tukom,najlepsie ale silikonovou pastou. Radiacu paku vlozime na miesto,zaistime capom a nastavime kulisu. Mozno raz urobim i fotonavod.