riadenie v Corse C
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
u Teba nieje ziadny olej ale riadenie je zrejme pred koncom svojej zivotnosti 

Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
na 7 ročne auto to je v zalostnom stave... Co sa s tym preboha robilo?Tam asi nebola ziadna vazelina...ci?
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Aug 2010, 13:38
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Nazdar pani!
Rad by som sa vratil na zaciatok tejto temy. Pisete tam o akejsi sroube na riadeni a puzdrach a neviem este o com vsetkom. Trasie mi volantom a ked som kupoval auto, tak mi povedali ze je to presne tym sroubom a dotiahli ho. Vyzera ze sa to znova povolilo a teraz uz pocujem kdesi tesne pod volantom aj cosi tukat, ale tuka to len ked je volant rovno. Ked ho pootocim tak to prestane. Mozno je to len drobnost, ale radsej to napisem. Ak niekto viete poradte kolko stoji repas alebo vymena za nove diely a popripade niekoho kto to urobi, samozrejme okrem opel servisu, ten beriem ako poslednu alternativu. Ak viete o niekom na strednom Slovensku bol by som rad... Jedna sa o auto v podpise...
Vopred dik za odpovede...
Rad by som sa vratil na zaciatok tejto temy. Pisete tam o akejsi sroube na riadeni a puzdrach a neviem este o com vsetkom. Trasie mi volantom a ked som kupoval auto, tak mi povedali ze je to presne tym sroubom a dotiahli ho. Vyzera ze sa to znova povolilo a teraz uz pocujem kdesi tesne pod volantom aj cosi tukat, ale tuka to len ked je volant rovno. Ked ho pootocim tak to prestane. Mozno je to len drobnost, ale radsej to napisem. Ak niekto viete poradte kolko stoji repas alebo vymena za nove diely a popripade niekoho kto to urobi, samozrejme okrem opel servisu, ten beriem ako poslednu alternativu. Ak viete o niekom na strednom Slovensku bol by som rad... Jedna sa o auto v podpise...
Vopred dik za odpovede...
Opel Meriva 1,7 CDTI 2004
- Roberto
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Júl 2009, 21:58
- Auto: Vectra C
nechcem ta strasit ale skus dat dole manzety,tak ako kimino a uvidis co sa deje, pre blizsie info kontaktuj uzivatela Signum 
kimino: co sa tyka tvojho riadenia tak tomu vazne nerozumiem,lebo moja corsa je jedna vec starsia,druha vec ovela tvrdsia,cize dostava vacsie pecky a mne odislo po 180T km,tebe po 100T....takze niekde bude zrada

kimino: co sa tyka tvojho riadenia tak tomu vazne nerozumiem,lebo moja corsa je jedna vec starsia,druha vec ovela tvrdsia,cize dostava vacsie pecky a mne odislo po 180T km,tebe po 100T....takze niekde bude zrada

BMW 325ci M-paket 141kW (1995)
Ford Fiesta 1.6 ST Edition 90kW (2010)
Ford Fiesta 1.6 ST Edition 90kW (2010)
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Aug 2010, 13:38
Myslis ze by to mohlo byt az v takom zlom stave? Auto ma momentalne nabehane 133000 km a to dotiahnutie tej srouby predtym pomohlo. Pani tu spominali ze sa im to znova povolilo, tak si myslim ze by to mohol byt podobny pripad... Btw. keby to bolo take ako na tych foto vyssie, co s tym? Ide to za nejaku rozumnu cenu opravit? Resp. nemoze byt trasenie volantu sposobene vymlatenymi capmi? Do naprav sa moc nerozumiem a Merivu mam zatial len kratko, tak pls. ak viete tak pomozte. Kludne aj na mail...
Opel Meriva 1,7 CDTI 2004
- kimino
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
Robko ale tvoja corsa nedostala take bomby hned ako sa kupila
chodila na jednu stavbu kde chodili terenaky a malokto sa tam vystveral s osobakom
tam sa to auto znicilo 
edit: dalsia vec je ze minuly rok v opli na 3. servisnej prehliadke po 88tis km je tam napisana nejaka opravna sada (cislo presne neviem) a pozeram som to je nieco s tym riadenim ... menila sa lava strana tej tycky co tam trci a dneska som skusal buchol som po lavom kolese a nic buchol som po pravom a zaklepalo :roll: takze otazka je ci vymenit pravu stranu - zase kupit opravnu sadu za 50 ci 70€ alebo dat 100€ za repas celeho riadenia +capy a tycky ci co to je
no zase je otazne co ten repas vydrzi ked povodne riadenie vydrzalo tak malo aj ked je mozne ze vydrzi rovnako lebo corsa uz v takych extremoch nejazdi (ak nebereme ked niekto vyleti z cesty do pola)

edit: dalsia vec je ze minuly rok v opli na 3. servisnej prehliadke po 88tis km je tam napisana nejaka opravna sada (cislo presne neviem) a pozeram som to je nieco s tym riadenim ... menila sa lava strana tej tycky co tam trci a dneska som skusal buchol som po lavom kolese a nic buchol som po pravom a zaklepalo :roll: takze otazka je ci vymenit pravu stranu - zase kupit opravnu sadu za 50 ci 70€ alebo dat 100€ za repas celeho riadenia +capy a tycky ci co to je
no zase je otazne co ten repas vydrzi ked povodne riadenie vydrzalo tak malo aj ked je mozne ze vydrzi rovnako lebo corsa uz v takych extremoch nejazdi (ak nebereme ked niekto vyleti z cesty do pola)

Naposledy upravil/-a kimino v 26 Aug 2010, 20:05, upravené celkom 1 krát.
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Apr 2012, 19:05
Pred 4 mesiacmi som dal vymenit riadenie, pomenit kopu veci na naprave. Riadenie bol repas, ostatne diely neoriginalne. Auto (Corsa-C) sanujem ako sa da, spomalujem pri kazdej mensej nerovnosti. Vsetko je ok. Ked vselicim na naprave mixujem ziadna vola. Len v poslednej dobe sa mi zda, akoby v riadeni bola nejaka vola, ktora je niekde ukryta. Nemyslim pri toceni doprava-dolava, ale ked prechadzam cez nejaku nerovnost, tak to zahrkoce, akoby uvolneny spoj niekde. Ale ked idem po nerovnostiach do kopca, alebo po rovnej ceste, tak to vobec nerobi. Iba dole kopcom. Ešte pripominam, ze nemam posilovac.
A este otazka: Pri toceni na mieste, nie za jazdy, ale ked musim viacej na volant zabrat (bez posilnovaca), tak pocujem v mieste pod nohami vŕzgavy zvuk, nieco ako trenie kov + tvrda guma. Robi to len ked je teplo nad 20°C. Pod cca 15°C to nevrzgne. Nejaka manzeta? Tesnenie? Neviem ako to tam vypada.. Poradte
A este otazka: Pri toceni na mieste, nie za jazdy, ale ked musim viacej na volant zabrat (bez posilnovaca), tak pocujem v mieste pod nohami vŕzgavy zvuk, nieco ako trenie kov + tvrda guma. Robi to len ked je teplo nad 20°C. Pod cca 15°C to nevrzgne. Nejaka manzeta? Tesnenie? Neviem ako to tam vypada.. Poradte
Opel Corsa-C 1,0 12V (2002)