Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Lea napísal:išiel by niekto aj z hornoponitria... ??? mohli by sme isť spolu...
neznie to zle....este neviem ako v praci a verdikt v servise...inac by som siel, nech ukazeme dolnakom, ze mi dobehneme aj ta dole :twisted:
alebo dajme stred - NR! ... a taky vybavi doprovodnu eskortu cez mesto
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
ericzem napísal:tak ja sa asi budem musiet ospravedlnit o 9:00 mam skusku v TN a velke nadeje si nedavam ze to stihnem
fesacik o 9:00 mas skusku o 10:00 si hotovy a mozes vyrazit a budes tam skor ako my sak za 2 hodky tam urcite byt musis takze aj ked vypadnes o 12:00 tak o druhej si tam a nic sa nestane ked budes meskat ta pockame nebudeme robit 5 min zraz posedime na kofolke pokecame popripade daco zajeme nemboj sa
chausj napísal:no tak ze s tym datumom suhlasim, ale musite donest darceky (12.4 mam narodky)
mozme sa stretnut tam kde minuly rok, mapku z minuleho roka mam a mozem hodit aj GPS suradnice
Jurij..tak to tam možme potom oslaviť spolu..ja mam 14,4.... a spolu sa budeme tešiť z darčekov.. čo dostaneme...niektore si vymenime... ale na 90%..ak autičko bude pojazdne, prídem... a zo zrazu by som behla do Blavy za braškom...spojim príjemne s ešte príjemnejším... teším sa...
Lea napísal:Jurij..tak to tam možme potom oslaviť spolu..ja mam 14,4.... a spolu sa budeme tešiť z darčekov.. čo dostaneme...niektore si vymenime... ale na 90%..ak autičko bude pojazdne, prídem... a zo zrazu by som behla do Blavy za braškom...spojim príjemne s ešte príjemnejším... teším sa...
no to je uplne super bol by som velmi rad, ked nas dojdes pozret a urcite aj ostatni by sa potesili
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP