Bobo1 napísal:Ahoj, minulý týždeň nám menili v robote kímu na serverovni. Spýtal som sa jedného z majstrov, či robí aj autoklímy. Jeho odpoveď ma príjemne potešila - áno.
Tak mi skontroloval, ako chladí pri nastavení teploty vzduchu na minimum (mám automatickú klímu). Bolo to na cca 12 stupňov. Povedal, že to nie je zlé, ale odporučil mi vymeniť chladiace médium.
Takže nakoniec mi vypustil staré médium, napustil nové a dal tam aj farbivo, plus vydezinfikoval všetky výduchy a výparník. To celé mal do pol hodinky hotové. Teraz mi chladí cca na 8 stupňov.
A jeho cena? 25 Eur - za to všetko
Z jeho súhlasom sem dávam kontakt:
Pre úplnosť dodávam, že za prácou behá po celom Slovensku, takže je dobré sa s ním dopredu telefonicky dohodnúť.
aky mal dovod na vymenenie chladiacej zmesy ? to by ma teda VELICE ZAUJIMALO !!!!!!!!! to bol riadny oj.b

.... ten sa mu teda podaril .... staci ked to doplni a este cital som tu nejake prefiltrovanie toho chladiva ... chlapci bud sa len doplna chladivo ALEBO naplna na novo ALEBO naplna aj s farbou ... to cistenie dezinfekcia atd je uz len doplnok ... no ale ja z tychto chladiarov doslovne vrieskam smiechom co je toto uz na tom svete

a este ludia ...nebudte moc najivny co vma porobili vsetko s tou klimou ..nechcem byt najivny ze to robim dobre alebo co !!!!! snazim sa zakaznikovy vyhoviet ale ked tu fakt vidim niektore tie hlasky co vsetko vam ti ludia nadristaju no neskutocne volaco !!!! zajtra to dam asi precitat tatkovi nech sa pobavi ... este k tomu doplneniu chladiva co tu bolo ze mu to chladilo 12 stupnov a on mu spravil 8

... no konic ... zalezi od okolitej teploty ale povacsine to ma byt az 5 stupnov nastrekova teplota co j epre teba uplne zanedbatelna vec ktoru ty pocitis az keby si mal nejakych 2000 otacok na diesli a aj keby ti to preplnil tak ti to moze v kolone pekne cukat s motorom ... ked ti to davalo 8 stupnov pri freone R134a tak je to na klimatizacii dost ... osobne to plnim na nejake 2-3stupne PRETOZE sa stane taka vec ze tych par gramov navyse co ti spravi tlak nad nejakych 25barov co je uz brutal vela kedze na tlacnej srane ma spravit nejakych 15-17 a potom ma zapnut sahara moze byt aj dokaz toho ze mas zasraty kondenzator , vadne cidlo snimania teploty a tlaku plynu atd atd a potom to kraaasne dokaze trhat v kolone a ver ze v tej chvilke si povies asi mam nieco s motorom

LUDIA este vas prosim az nieco ohladom tohoto plnenia nebudete vediet alebo budete musiet ist na plnenie NEHAMBITE SA A NAPISTE MI ALEBO ZAVOLAJTE S RADOSTOU VAM PORADIM ..namiesto toho nech vas radsej v tych vasich servisoch neosieraju
Opel Vectra B 1998 2.0 DTI ,x20dth , digi. klima , tempomat , 4x airbag , abs , vyhrievane zrkadla......