PROBLEM S TURBOM

Moderátori: dulo, buci_vectra

Janci1985
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 12 Mar 2010, 08:21
Auto: !! Zmeň si model auta !!

PROBLEM S TURBOM

Príspevok od používateľa Janci1985 »

Nazdar chlapi!
Chcel by som sa Vas spytat ci neviete nahodou co je ta vec,co je pod vzdusnym filterom turba.akoby to bolo nejake cidlo ci co.Stala sa mi nasledovna vec:raz po vycisteni vzd. filtrov zo zvedavosti som pokrutil s tou vecou.ma to akysi klobucik....No a kratko po tom som zpozoroval ze turbo je ovela hlucnejsie,resp. predtym ho ani nebolo pocut.Zo zaciatku nebol ziadny problem,malo to pekny zvuk,auto tahalo tak jak malo parada,ale teraz turbo je coraz hlucnejsie a auto uz vobec nema ziadny tahEste pred tyzdnom to bolo tak ze raz islo poriadne raz nie,ale teraz uz vobec netaha,pocut ho sice ale vykon strasne klesol.trva pol hodinu kym sa vysplham nad 100km ovu rychlost.Skusal som to pozriet ale ja sa v tom nevyznam.Turbo este pocut stale,ale len pocut:(este kym nezabudnem je to vectra A 1.7TD Isuzu.Najhorsie je ze som v zahranici(Holandsko).Poradte mi prosim!!!!!!!!!
Opel Vetra 1.7 TD 1993(ISUZU)
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

od turba po motor nesmie byt ziadna netesnot, kde by unikal tlak
martin458
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 23 Máj 2009, 18:08

Príspevok od používateľa martin458 »

podla mna je to pretlakovy ventil,ktory je normalne zatvoreny a pri vyssom tlaku sa otvara.ten tvoj je pravdepodobne stale otvoreny a preto motor nema vykon a je hlucny.chyba bude vo ventile alebo teda v klobuciku.
Janci1985
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 12 Mar 2010, 08:21

Príspevok od používateľa Janci1985 »

Cize ten pretlakovy ventil ma byt pod vzdusnym filterom?da sa to vymenit?je mozne ze iba ten ventil je pokazeny?moze byt aj to ze raz funguje a raz nie?Chlapci prosim pomozte mi!
Opel Vetra 1.7 TD 1993(ISUZU)
Brembo.SV
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
Auto: Insignia

Príspevok od používateľa Brembo.SV »

neviem ako to ma VeA ale VeB ma regulacny ventil priamo na turboduchadle a neda sa k tomu jednoducho dostat. Je zrejme,ze sa ti straca tlak,takze je to bud v reguulacnom ventile alebo mas netesnost,napriklad derava hadica a tiez skontroluj ci je dobra prepojovacia hadicka medzi sacim potrubim a vstrekovacim cerpadlom
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - MOTOR/PREVODOVKA"