Astra H - Imobilizer a nefunkcnost, nestartuje
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- otapko
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jún 2010, 08:11
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Astra H - Imobilizer a nefunkcnost, nestartuje
A hojte. Mam Astru H 1.9 CDTI ročník 2008 a mam problém pravdepodobne s imobilizérom.
Za týždeň ma ta haly už druhy krát.... Čo sa deje ? Sadnem do auto, naštartujem bez problému. Odveziem sa kam potrebujem vystúpim, zhasnem motor .... Keď sa vrátim naspäť odomknem auto dám do polohy 1 a 2 kontrolky sa rozsvietia pravdepodobne pumpa ťahá lebo je počuť taký divný zvuk ako keby niečo ťahalo a dám do 3 polohy a auto ani cuk. A žiadna kontrolka neblikala počas jazdy ani počas štartovanie. Autíčko z kľúčikom svieti po dobu 5 sek pri druhej polohe. Neviem čí ma svietiť alebo nie. V servise mi povedal že je to imobilizer pod volantom že nerozpozná kľuč. Tak že vraj tam dal druhy CIM modul plus naprogramoval. Ako je možné že v priebehu 3 dni sa mi to stalo zasa? To isté ? Nechápem.
Mal niekto podobnú situáciu? Ďakujem
::: iurai: uprava nazvu :::
Za týždeň ma ta haly už druhy krát.... Čo sa deje ? Sadnem do auto, naštartujem bez problému. Odveziem sa kam potrebujem vystúpim, zhasnem motor .... Keď sa vrátim naspäť odomknem auto dám do polohy 1 a 2 kontrolky sa rozsvietia pravdepodobne pumpa ťahá lebo je počuť taký divný zvuk ako keby niečo ťahalo a dám do 3 polohy a auto ani cuk. A žiadna kontrolka neblikala počas jazdy ani počas štartovanie. Autíčko z kľúčikom svieti po dobu 5 sek pri druhej polohe. Neviem čí ma svietiť alebo nie. V servise mi povedal že je to imobilizer pod volantom že nerozpozná kľuč. Tak že vraj tam dal druhy CIM modul plus naprogramoval. Ako je možné že v priebehu 3 dni sa mi to stalo zasa? To isté ? Nechápem.
::: iurai: uprava nazvu :::
- waldos
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jún 2009, 08:14
- Auto: Astra J
- Kontaktovať používateľa:
Re: Imobili&er a nefunkcnost
nepadol Ti kluc na zem??? ked to blbne skus druhy kluc ci sa to bude spravat tak istootapko napísal:A hojte. Mam Astru H 1.9 CDTI ročník 2008 a mam problém pravdepodobne s imobilizérom.
Opel Astra J ST 2013
Opel Astra G 1.4 16V 2002 - ex
VW Golf 3 1.9 TDI - ex
Skoda 120L - ex
弗拉基米爾
Opel Astra G 1.4 16V 2002 - ex
VW Golf 3 1.9 TDI - ex
Skoda 120L - ex
弗拉基米爾
- otapko
- Nový užívateľ

skusal som aj druhy kluc a nic. Ani prvy krat ani druhy krat. Auto uz je v servise ale nedockal som sa dnes odpovedi. A kluc nespadol. Aspon otom neviem. Momentalne citam ze pri druhej polohe sa ma rozsvietit auticko a zhasnut. Mne to zhasinalo ako ma. Ak by bola porucha imob./elektrika tak ze blika.
-
asoram
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Jún 2010, 21:44
Ahojte, taktiez som male tento problem minulé leto, auto mi nechcelo štartovať, po vybratí a opätovnom vložení kluca vsak naštartovalo. Bol som s tým v servise a odporučili mi vyskušať druhý kľúč. odvtedy jazdím s tým druhým a nemam s tým problem aj ked raz v zime to zblblo, avšak po vybratí a vložení kluca auto nastartovalo.
To Otepko: daj vediet ako si dopadol v servise
-
conroe_01
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Okt 2009, 17:56
problem s detekciou kluca
caute
Mam podobny problem pocas startovania vozidla. Ked otocim klucom do polohy startovania auto nastartuje ale v zapati za par sekund mi preblikne kontrolka cca 3 krat preblikne a nasledne motor zhasne . Akonahle ked vyberiem kluc a znova nastartujem tak uz idew vsetko v pohode. Paradox je to ze sa mi stava nie vzdy. Existuje na to nejaka parametraz imobilizeru - skrinka,...
Mam podobny problem pocas startovania vozidla. Ked otocim klucom do polohy startovania auto nastartuje ale v zapati za par sekund mi preblikne kontrolka cca 3 krat preblikne a nasledne motor zhasne . Akonahle ked vyberiem kluc a znova nastartujem tak uz idew vsetko v pohode. Paradox je to ze sa mi stava nie vzdy. Existuje na to nejaka parametraz imobilizeru - skrinka,...
Opel Astra 2006 1.6 16V
-
Chipo
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Nov 2009, 13:37
...cavte...chcel by som tiez reagovat v tejto teme...mam podobny problem ako vy...mam opel astru 1.7.cdti 59kw...2005/07...raz za cas sa mi stalo, ze ked som vopchal kluc do zapalovania, tak mi zacala blikat kontrolka toho maleho zlteho auticka a nenastartovalo mi auto. Kluc som vytiahol a vopchal naspak a potom uz nastartovalo...casom ked som dupol na plyn a brzdu ukazalo mi chybu ecn131450...skusil som chybu vymazat na diagnostike a startovat s novym klucom. Chyba mi vyskocila opat...ked som zistoval, co znamena ta chyba..vyslo mi, ze je to nieco s imobilizerom...viete mi poradit co mam urobit???
-
Chipo
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Nov 2009, 13:37
...noo ja som teraz prednedavnom vymazal chyby na diagnostike a vymenil som kluc...chyba naskocila zasa, ale ta kontrolka mi este zatial nesvietila...Ked som mal stary kluc tak sa mi to stalo v nepravidelnych intervaloch cca raz za mesiac..pisem v nepravidelnych intervaloch pretoze sa mi stalo, ze dva mesiace nic a potom napr dva krat za sebou jeden den..ale nestava sa to casto...a ci je to v kluci..newiem...ale myslim si ze nie..
-
roman61
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jan 2009, 16:17
Ak mas niekoho sikovneho v okoli nech ti na skusku vypne immo ako sa to bude chovat ci to bude blbnut. Ak nie tak vies kde je zadrhel.Immo casto krat urobi sarapatu . Ak budes mat immo OFF tak potom nezabudni auto este nejako sikovne ochranit aby ti ho neukradli pomocou skrutkovaca 
NEW GALLETTO, MPPS, GALLETTO 1250,LAUNCH DIAGUN ORIGO , VAGCOM origo, VAS,RENAULT CLIP,LEXIA, IMPA, XPROG,MAGICDASH XCAN,CANCOMMANDER,CARPROG,VAGPROG 2009, V PONUKE CESTINY A SLOVENCINY DO AUTOMOBILOV BMW IDRIVE, MK4, AUDI MMI, PEUGEOT CITROEN, VOLVO, CHIPTUNING, CHROMOVANIE , VTN TECHNOLOGIA a ine....
www.rktech.sk
www.rktech.sk
-
zemor32
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Feb 2011, 21:27
asoram napísal:Ahojte, taktiez som male tento problem minulé leto, auto mi nechcelo štartovať, po vybratí a opätovnom vložení kluca vsak naštartovalo. Bol som s tým v servise a odporučili mi vyskušať druhý kľúč. odvtedy jazdím s tým druhým a nemam s tým problem aj ked raz v zime to zblblo, avšak po vybratí a vložení kluca auto nastartovalo.
zdravim mam astru H 1.7cdti taktiez mam problem zo startovanim je jedno ktorym klucom startujem vzdy je to to iste tiez mi zacne blikat servis a nenastartujem vyberem kluc dam ho naspat a uz startuje lenze v poslednej dobe ho musim vyberat aj desat krat aby som nastartoval tiez mi hovorili ze to bude cim ale v servise mi povedali ze nie neviete mi poradit co by to este mohlo byt dik
-
cica123
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Mar 2011, 16:54
ahojte, mam tiez opel astra H, rok vyroby 2005 a mam rovnaky problem. vyskusala som oba kluce, robi to nepravidelne, niekdy nastartujem az na 10-ty krat, niekedy to ide bez problemov.
problem je ze nemam ani car pass, takze mi ho nevedia napojit na tu riadiacu jednotku, a ako som sa dozvedela od povodneho majitela, uz raz auto na diagnostike bolo, presne s tymto problemom a nic to neukazalo - ich rada bola - startovat s druhym klucom.
lenze mne to robia oba kluce.
viete mi poradit co treba robit?
Dakujem
problem je ze nemam ani car pass, takze mi ho nevedia napojit na tu riadiacu jednotku, a ako som sa dozvedela od povodneho majitela, uz raz auto na diagnostike bolo, presne s tymto problemom a nic to neukazalo - ich rada bola - startovat s druhym klucom.
lenze mne to robia oba kluce.
viete mi poradit co treba robit?
Dakujem
-
KFL
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 20 Júl 2010, 10:09
- Auto: Astra H
cica123
Pozri http://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 342#p47342
Ak nemas CarPass, tak by ti v Opli mohli kody zistit. Uz sa to tu pisalo. V roznych Oploch su rozne ceny, ale v principe ti to vedia zistit. Mozno ti to bude stat za tie peniaze.
Je na to zvolavacia akcia, informuj sa v Opli. Ak sa to tyka tvojho auta, tak to mas zadarmo. Mohlo by to vyriesit tvoj problem.r0b0.8 napísal:ukostrenie CIM modulu...
Pozri http://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 342#p47342
Ak nemas CarPass, tak by ti v Opli mohli kody zistit. Uz sa to tu pisalo. V roznych Oploch su rozne ceny, ale v principe ti to vedia zistit. Mozno ti to bude stat za tie peniaze.
exOpel, predam OpCom a knihu Jak na to Opel Astra H
- otapko
- Nový užívateľ

Re: Astra H - Imobilizer a nefunkcnost, nestartuje
sorac, dlhsie som tu nebol. Problem bol v starteri. Po vymene vsetko ok.
Astra H, Z19DT,88kw
-
7saimo7
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2013, 17:00
- Bydlisko alt: 111111111
Ja ma astru h 2005 1.7 CDTI 74 kw a zo zaciatku som mal tiez problem zo startovanim, vzdy mi ti auto s klucikom zhaslo ale nenastartoval som, v navode som si precital ze pri startovani treba mat stlacenu spojku a brzdu a odvtedy som nemal problem...
-
Laking
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Feb 2015, 20:02
Caute, mam Astru 1.7 CDTi, 74 kw, 2005, mam podobny problem ako bolo vyssie uvedene a to, ze obcas auto nenastartuje - blika kontrolka zlteho auta. Kedze ma tom obmedzovalo len v tom, ze som musel vybrat kluc a znovu ho vlozit a potom auto nastartovalo, kaslal som na to. V poslednom case mam vsak iny problem - neviem ci to spolu suvisi a preto sa chcem spytat ci ste sa tymto stretli: Problem spociva v tom, ze niekedy nechce auto nastartovat. Normalne toci, ale nenastartuje, pricom baterka je nova a OK. Nie je to pravidelne a stane sa to obcas po cca 30-60 minutovej jazde (za studena nastartovalo doteraz vzdy bez problemov), napriklad naposledy pred tyzdnom, ked som zastavil na pumpe. Tento problem sa prejavil cca pred polrokom, po chvili auto nastartovalo. Kedze som mal tip, ze by to mohlo byt imobilizerom, vymenil som kluc a jazdil s nahradnym cca od zaciatku novembra az do minuleho tyzdna bez tohto problemu, no tentokrat sa to zopakovalo aj s nahradnym klucom (od minuleho tyzdna dvakrat). Po nejakej polhodine auto nakoniec vzdy nastartovalo. Neviem, ci ste sa s niecim podobnym uz stretli, pripadne tusite v com by mohol byt problem, ale predpokladam ze bude potrebna diagnostika. Dik