Insignia a Bluetooth
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
miho
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Jan 2010, 13:14
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
A k tomu este existuje neajke riesenie ? Da sa to kupit /vymenit mas aspon nejaky odhad co by to tak mohlo stat? a ak sa to da kupit vedeli by sme to zapojit? lebo pozeral som pod volant tak ako si ma navigoval a nenasiell som ani srob ani stift ani nejake krytky srobov ktore by drzali tapacir pod volantom ze by som aspon v prvej faze pozrel ci to je uhp 2 al 4. Mohol by si mi dat tvoje t.cislo (az by ta to neotravovalo )vedel by som dobehnut aj ja som z Nitry...
Este by som potreboval od niekoho radu:
Ake mate skusenosti s nitrianskym Mah Oplom ? alebo ktory servis je dobry na ople- mal by som ist na servisku po 120 tisicoch a chcem to dat do ruk ludom co ma neodrbu.
Dik
Este by som potreboval od niekoho radu:
Ake mate skusenosti s nitrianskym Mah Oplom ? alebo ktory servis je dobry na ople- mal by som ist na servisku po 120 tisicoch a chcem to dat do ruk ludom co ma neodrbu.
Dik
-
vl@do
stal som sa novym majitelom modulu UHP4 a snazim sa poskladat informacie ako to vlastne zapojit...
V aute mam po predchadzajucom majitelovi zapojenu HF sadu Nokia. Preciital som si predchadzajuce prispevky a snazil som sa vytvorit obraz. Rozumiem tomu spravne, ze ta Nokia HF sada bude pripojena do modulu UHP2 a mne staci vymenit tento za UHP4 a preprogramovat prostrednictvom Tech2 a nahrat najnovsi sw. pre podporu vsetkych telefonov ?? Alebo je nutna komplikovana montaz prevodnika medzi Nokia HF a UHP4?
Mozte mi este poradit, kde vo Vectre C by mal byt UHP modul ulozeny? Niekde som tu zahliadol, ze za radiom CD70...
V aute mam po predchadzajucom majitelovi zapojenu HF sadu Nokia. Preciital som si predchadzajuce prispevky a snazil som sa vytvorit obraz. Rozumiem tomu spravne, ze ta Nokia HF sada bude pripojena do modulu UHP2 a mne staci vymenit tento za UHP4 a preprogramovat prostrednictvom Tech2 a nahrat najnovsi sw. pre podporu vsetkych telefonov ?? Alebo je nutna komplikovana montaz prevodnika medzi Nokia HF a UHP4?
Mozte mi este poradit, kde vo Vectre C by mal byt UHP modul ulozeny? Niekde som tu zahliadol, ze za radiom CD70...
-
miho
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Jan 2010, 13:14
podla mna to staci vymenit a preprogramovat....redukcie asi netreba
Na vectre neviem kde to je umiestnené ale swabelov link by ti mohol pomoct - je tusim z vectry
U mna v astre sme to menili pod volantom- musím povedat že samotné demontovanie vsetkych plastov trvalo ovela ovela dlhsie nez samoté vybratie konektora a nasadenie UHPcka s funkcnym bluetoothom....
Na vectre neviem kde to je umiestnené ale swabelov link by ti mohol pomoct - je tusim z vectry
U mna v astre sme to menili pod volantom- musím povedat že samotné demontovanie vsetkych plastov trvalo ovela ovela dlhsie nez samoté vybratie konektora a nasadenie UHPcka s funkcnym bluetoothom....
- RB
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Okt 2008, 10:57
- Auto: Insignia
To neznamená, že ak máš HF sadu Nokia, že máš UHP2. HF je komplet Nokia? Alebo máš Opel HF a iba truhla(cradle) je Nokia? Ak máš HF Opel, tak tam UHP2 je, ale ak máš celú HF Nokia, má svoj ovládací modul a je inak zapojená ako UHP2 (t.z. že je dorábaná).vl@do napísal:stal som sa novym majitelom modulu UHP4 a snazim sa poskladat informacie ako to vlastne zapojit...
V aute mam po predchadzajucom majitelovi zapojenu HF sadu Nokia. Preciital som si predchadzajuce prispevky a snazil som sa vytvorit obraz. Ro. zumiem tomu spravne, ze ta Nokia HF sada bude pripojena do modulu UHP2 a mne staci vymenit tento za UHP4 a preprogramovat prostrednictvom Tech2 a nahrat najnovsi sw. pre podporu vsetkych telefonov ?? Alebo je nutna komplikovana montaz prevodnika medzi Nokia HF a UHP4?
Insignia 2.0T 4x4, OPC paket
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
-
Peterka
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Mar 2010, 16:30
Podelim sa o moje skusenosti: v novej astre mam bluetooth modul UHP 2126, sparovanie s Nokia N95 (symbian) prebehlo lahko, nechcelo mi ale nacitat telefonny zoznam. Chcel som skusit sparovanie v rezime SAP- rezim vzdialenej SIM ako bolo napisane v navode k radiu CD400, Nokia ho podporuje ale v menu radia podla manualu som tuto polozku nenasiel. Technici opla mi napisali, ze na rezim SAP potrebujem modul UPJ, ktory ma aj GSM modul plus ext. antenu a ten sa neda domontovat, musi sa objednat z vyroby. Insignia ho mozno ma..?? Vraj so symbianom su trochu problemy, skusil som starsi mobil- obycajny Samsung D500, sparovanie a funkcnost bez problemov, telefonny zoznam ale aj tak astra nenacitala. Skusim este nejaky mobil s windows mobile..
Edit: Samsung Omnia II OS WM 6.5 zoznam kontaktov aj register hovorov nacitany OK
Edit: Samsung Omnia II OS WM 6.5 zoznam kontaktov aj register hovorov nacitany OK
- RB
- Bronzový užívateľ

Neviem ako dlho máš novú Astru. Ale mal si sa spýtať technikov nie na vzdialený režim SIM, ale na nový firmware pre UHP. Myslím, že záleží na softwerovej podpore telefónov pre UHP. Môj prípad: Nokia 5800(synbian), UHP(soft. v. 2.1) - nenáčítal tel. zoznam. UHP(soft. v. 3.2) - tel. zoznam načítal bez problémov (samozrejme musel som nejaký čas počkať pokial bol vydaný tento nový firmware a nezabudnúť upgradovať aj firmware v telefóne). Pre základne telefónu nie sú vydávané soft. podpory, podľa mňa je všetko v riadiacej jednotke tel. UHP, ak budete mať základňu pre telefón a UHP nie, handsfree fungovať nebude. Domontovať sa dá všetko, len treba osloviť profíkov.
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
- RB
- Bronzový užívateľ

Tak UHP by malo mať posledný firmware. A čo telefóny, máš v nich naištalované posledné verzie firmwarov? Myslím si, že by to mohlo fungovať. Verzia softwaru v UHP sa dá izistiť a inštalovať cez diagnostiku Tech2. Bez diagnostiky sa to nedá zistiť (niekde vyčítať na displeji).
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
- swabel
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Levoča
- Kontaktovať používateľa:
Verzia softwaru v UHP sa dá zistiť aj cez op-com.
VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
pri DVD 800 nemas bluetooth?rene tkac napísal:ja mam insigniu a nemam tam bluetooth chcel by som si to dat dorobit. mam dvd 800 . neviete mi niekto poradit?
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***