opel tigra kupa
Moderátor: bukelo
opel tigra kupa
caute chlapi, chcel by som kupit opel tigru po 96roku 1.6 na co by som mal davat pozor,co si vsimat,co skontrolovat ,aby som nekupil crep.oplati sa ju dat pred kupou na pocitac ? ak ano co mam od toho ocakavat. diky za pomoc
tiger napísal:Sadni a prvez sa a uvidis , ale bude ti pravdepodobne mokvat olejova vana to skoro na kazdej, a inak su skoro vsetky rovnake ..... predym ti moju ak ces ale mam 1,4 s movym motorom , musim ju predat z rodinnych dovodov inak moc mile auticko
ahoj.. aj ja by som mala záujem:-) poslal by si mi foto a niečo o ňom? a samozrejme cenu... pekný deň, papa Zuzana
ibubu69@azet.sk
- brhy
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Sue napísal:tiger napísal:Sadni a prvez sa a uvidis , ale bude ti pravdepodobne mokvat olejova vana to skoro na kazdej, a inak su skoro vsetky rovnake ..... predym ti moju ak ces ale mam 1,4 s movym motorom , musim ju predat z rodinnych dovodov inak moc mile auticko
ahoj.. aj ja by som mala záujem:-) poslal by si mi foto a niečo o ňom? a samozrejme cenu... pekný deň, papa Zuzana
ibubu69@azet.sk
Zuzi (Sue) ale to bolo napisane v roku 2006 to uz asi nekupis
Volvo C70 2.3T5 240hp zatial ....
- palix
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Feb 2008, 15:28
- Auto: Astra G
Mám Astru Classic 1,4 Twinport - krátke trate (2-5km), zima - spotreba cca 9 - 9,5 l. Jazda v meste. Idem v máji na dlhšiu trať - cca 500 km - uvidíme. Ale ináč tá spotreba bude podobná u všetkých áut. Dokonca aj niektoré 1,2-ky majú papierovo vyššiu spotrebu, ako napr Astra 1,4. Podľa mňa majú slabšie značky - ako napr Chevrolet (daewoo) vyššiu spotrebu. Sú tam väčšinou staršie technológie... Takže radšej niečo značkovejšie
Opel Astra G, r.v. 2007
- scorpi4
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 22:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Slade napísal:bukelo napísal:v meste ak das pod 9/100 (1,2, semafor,1,2,3, semafor, 1,2,3...) na 1,4 si frajer.Slade napísal:Jooj...tak to fajne...dik...potesil si ma...
Ja som myslel skor ale tu jazdu mimo mesta...v meste je jazda len minumum....ked sa ide na benzin a na nakupy (raz za mesiac )
ak jazdis mimo mesto,v poho vojdes do 7 l/100km
1.Opel Vectra 2,2 DTi Sport GTI hatschback(2004)
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
www.opeltigra.sk - forum o tigrach a tigrach, sexe a chlaste /pochopis/
su tam aj vlakna ohladom kupi - treba precitat.
su tam aj vlakna ohladom kupi - treba precitat.
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
- ponikel
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Júl 2008, 16:33
- Auto: Tigra A
- Bydlisko alt: okolie
No tak spotreba je podla mojho prijatelna.. ja jazdim najviac po dialnici a tam mam 5,9 l..kombi mam cca 7.. a to mam 1.6 ku..
je pravda ze to papa olej.. nieco pod 1dcl/1000 km ale to je pisane aj v papieroch ze to je normalne...
inak ako auticko si to chvalim...
treba si hlavne davat pozor na hrdzu lebo hrdza je svina(blatniky,spodok,...) a potom hlavne ci nesvieti kontrolka motoru.
vsetko najdes na www.opetigra.sk
je pravda ze to papa olej.. nieco pod 1dcl/1000 km ale to je pisane aj v papieroch ze to je normalne...
inak ako auticko si to chvalim...
treba si hlavne davat pozor na hrdzu lebo hrdza je svina(blatniky,spodok,...) a potom hlavne ci nesvieti kontrolka motoru.
vsetko najdes na www.opetigra.sk
Opel Tigra yellow C20XE v prestavbe. plán 4x4 C20LET
Opel Tigra white X14XE. Zrejme pôjde C20XE
Yamaha FZ6 Fazer
Opel Tigra white X14XE. Zrejme pôjde C20XE
Yamaha FZ6 Fazer