kod 47 ? opel astra 1.6 16v r.v 1995 X-16xel
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
smolko45
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Mar 2010, 21:50
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
kod 47 ? opel astra 1.6 16v r.v 1995 X-16xel
sorry chalani tak zaze ja corsika frci jak ma ale teraz zas mam problem z mojou astrou dnes mi vybehla zas kontrolka motora rak som si vyblikal chybovy kod a vyblikalo 47 EGR ventil ale sranda je ta ze ten mam novy z opla ten som menil pred 2 mesiacmi bol aj vtedy vadny a teraz neviem co s tym ci ho mam vybrat a precistit alebo co by som mal s nim robit nejake rady dakujem pekne a tiez by som sa chcel spytat kde najdem snimac teploty motora lebo rano mi zle startuje a skrtiacu klapku som vycistil 
-
smolko45
- Pravidelný užívateľ

Dobry, prosim poradte niekto. 2 mesacny EGR ventil a znova mi vybehla kontrolka vyblikalo chybovy kod 47. Znamena ten kod aj nieco ine alebo len ten EGR ventil?
Na internete som nasiel chybove kody a tam napriklad bolo 47 EGR ventil a takties 47 znamenalo v anglictine Air pump relay Low voltage.
Radte prosim
Na internete som nasiel chybove kody a tam napriklad bolo 47 EGR ventil a takties 47 znamenalo v anglictine Air pump relay Low voltage.
Radte prosim
-
iurai
2 miestne chybove kody:
http://www.opelastra.cz/technika/zavady.htm
kontrolka svieti stale ?
skus demontovat ventil, ci je valcek zaseknuty/zalepeny
je tam zly pristup, ale da sa to ked najdes sikovne torx nastavce.
ked jazdis s autom na nizkych otackach a mas spotrebu oleja vysoku, viem si predstavit, ze sa rychlo zalepi.
http://www.opelastra.cz/technika/zavady.htm
kontrolka svieti stale ?
skus demontovat ventil, ci je valcek zaseknuty/zalepeny
je tam zly pristup, ale da sa to ked najdes sikovne torx nastavce.
ked jazdis s autom na nizkych otackach a mas spotrebu oleja vysoku, viem si predstavit, ze sa rychlo zalepi.
-
smolko45
- Pravidelný užívateľ

Kontrolka zasvietila len vcera pri presrartovani zhasla ale este som nemal moznost to preakusat ci sa to znova objavi a EGR ventil je novy a mas pravdu vybrat ho je zazitoj su to len 2 sruby ale je to zabava uvidim co to spravi ale asi ho vyberiem a vycistim a moze to byt aj nieco ine ? Lebo este mam problem ked startujem rano auto nastartuje par Sekund ide potom ho pridusi alebo zdochne ale potom uz ide normalne sorry chalani ze zas otravujem ale ked tu vDy najdem najlepsiie rady a pomoc