Termoflexne predne sklo Vectra C - pozri ake mas !
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
laci98
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Mar 2010, 21:15
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Termoflexne predne sklo Vectra C - pozri ake mas !
Zdravim,
vie mi niekto naisto povedat, ci originalne termoflexne predne sklo pre Opel Vectra C (r2005) funguje tak ze ma vo vnutry zalisovanu foliu alebo pouziva nejaku pokovenu vrstvu? Viete kto tieto skla dodava vyrobocvi, resp. kde by som to zistil?
Dik, Laci.
::: iurai : doplnil som nazov :::
vie mi niekto naisto povedat, ci originalne termoflexne predne sklo pre Opel Vectra C (r2005) funguje tak ze ma vo vnutry zalisovanu foliu alebo pouziva nejaku pokovenu vrstvu? Viete kto tieto skla dodava vyrobocvi, resp. kde by som to zistil?
Dik, Laci.
::: iurai : doplnil som nazov :::
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 21 Apr 2009, 00:41
- Auto: Vectra B
Mas zrejma na mysli ATERMICKE sklo...
skus si precitat napriklad tu (toto som prve nasiel) http://www.brnocar.cz/technika/aps.htm
A tu mame aj temu o tom http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... 8dacffe73e
skus si precitat napriklad tu (toto som prve nasiel) http://www.brnocar.cz/technika/aps.htm
A tu mame aj temu o tom http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... 8dacffe73e
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
-
laci98
- Pravidelný užívateľ

Vdaka za typ.
No zistil som ze originalne skla su od vyrobcu saint-gobain-sekurit a tu je popis ako to funguje - ziadna folia tam nie je.
http://www.saint-gobain-sekurit.cz/cz/s ... ici-teplo/
Mam totiz ten problem, ze pred 2 tyzdnami mi menili predne sklo a dusovali sa ze tam dali originalne od vyrobcu a mam to aj na fakture - ze sklo - Opel. Na stitku skla je vsak Pilkinson. A vcera mi to sklo rozbil maly kamienok - naka mala lasturka je tam a predpokladam ze to lasturkou neskonci. Chcel som to okno ihne opravit, aby mi nevznikol pavuk, avsak toto sklo ma v sebe foliu a teda sa opravovat neda!!! Keby mi tam dali sklo od vyrobcu saint-gobain-sekurit, ktore foliu nepouziva, tak sa opravit da. A navyse to povodne okno mi vydrzalo 5 rokov a kopec kamienkov a poriadnych. A to nove pri prvom malo slabuckom kamienku skolabovalu.
No zistil som ze originalne skla su od vyrobcu saint-gobain-sekurit a tu je popis ako to funguje - ziadna folia tam nie je.
Mam totiz ten problem, ze pred 2 tyzdnami mi menili predne sklo a dusovali sa ze tam dali originalne od vyrobcu a mam to aj na fakture - ze sklo - Opel. Na stitku skla je vsak Pilkinson. A vcera mi to sklo rozbil maly kamienok - naka mala lasturka je tam a predpokladam ze to lasturkou neskonci. Chcel som to okno ihne opravit, aby mi nevznikol pavuk, avsak toto sklo ma v sebe foliu a teda sa opravovat neda!!! Keby mi tam dali sklo od vyrobcu saint-gobain-sekurit, ktore foliu nepouziva, tak sa opravit da. A navyse to povodne okno mi vydrzalo 5 rokov a kopec kamienkov a poriadnych. A to nove pri prvom malo slabuckom kamienku skolabovalu.
- dertypek
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Júl 2009, 19:29
clovece ... co si nesiel teda do opla a tu sa na to stazujes ... to co ti dali Moze byt original opel ale vyraba ho ta firma co si pisal ...laci98 napísal:Vdaka za typ.
Opel Vectra B 1998 2.0 DTI ,x20dth , digi. klima , tempomat , 4x airbag , abs , vyhrievane zrkadla......
-
laci98
- Pravidelný užívateľ

V kazdom pripade som pri realizacii zakazky som im viackrat daval doraz na to, ze ci to bude presne take iste sklo ako to predosle a aby urcite nemalo ziadnu foliu. A nakoniec ani jedno z toho co slubili nesplnili.
Tu su nevyhody takehoto skla, ktore mi dali - Pilkinson - a ktore ma vo vnutri termoflexnu foliu:
1. Take sklo sa neda opravit
2. Ked clovek pouziva polarizacne slnecne okuliare tak cez celu polovicku skla vidim iba farebne pruhy!!! A to je uz fakt vrchol, ako take nieco sa vobec moze na auta montovat!!!
Vie mi prosim niekto doma pozriet kto ma Vectru C a termoflexne originalne povodne sklo, aky je tam vyrobca? Resp, bolo by najlepsie poslat fotku loga co je na tom skle. Vdaka.
Tu su nevyhody takehoto skla, ktore mi dali - Pilkinson - a ktore ma vo vnutri termoflexnu foliu:
1. Take sklo sa neda opravit
2. Ked clovek pouziva polarizacne slnecne okuliare tak cez celu polovicku skla vidim iba farebne pruhy!!! A to je uz fakt vrchol, ako take nieco sa vobec moze na auta montovat!!!
Vie mi prosim niekto doma pozriet kto ma Vectru C a termoflexne originalne povodne sklo, aky je tam vyrobca? Resp, bolo by najlepsie poslat fotku loga co je na tom skle. Vdaka.
-
iurai
- Spohrelt
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Sep 2008, 20:58
- Auto: Vectra C
Potom, tie dovody, ktore si tu uviedol sa mi javia celkom zvlasne.
Lebo - navigacia mi funguje uplne normalne a nosim slnecne okuliare s polarizacnymi sklami a tie farebne pruhy, ktore si opisoval vidim iba ak sa pozriem na okno z vonkajsej strany, z vnutra von OK, a toto okno mi lepili uz asi 6x.
Mam okno - Pilkington Siglasol.
Lebo - navigacia mi funguje uplne normalne a nosim slnecne okuliare s polarizacnymi sklami a tie farebne pruhy, ktore si opisoval vidim iba ak sa pozriem na okno z vonkajsej strany, z vnutra von OK, a toto okno mi lepili uz asi 6x.
Mam okno - Pilkington Siglasol.
Naposledy upravil/-a Spohrelt v 08 Jún 2010, 06:43, upravené celkom 1 krát.
Opel Vectra GTS, 1.9 CDTi, Z 19 DT, / 2005 /
-
iurai
-
laci98
- Pravidelný užívateľ

Tento tyzden budem mat nove sklo. Tentokrat to bude saint-gobain-sekurit a pred tym nez mi ho tam daju to musim odsuhlasit ze presne take som chcel. Ten Pilkinson s tou foliou je proste shit, farebne pruhy vidim kazdy den. Na tom povodnom som ziadne pruhy nevidel ani z vonku ani z vnutra. Co sa tyka navigacie, tak pri povodnom skle som nemal vobec ziadny problem, nakolko dnesne cipy (myslim SirfIII) su tak citlive, ze to ake je tam sklo nema ziadny vyznamny vplyv. Pilkinson okno vam mozno opravovali, ale oprava nie je garantovana (uspesnost asi 40%) - v tych 60% vznikne mliecny kruh v mieste opravy. Zda sa ze tusto temu doteraz necital nikot, kto tam ma povodne sklo od vyroby termoflexne.
Opel Vectra (C) Caravan, 1.9 CDTi, Z 19 DTH, / 2005 /
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
asi to za tie 4 dni co existuje tema fakt nikto s takym sklom necital
ja ho mam, dneska pozriem a dam vediet
EDIT:
takze moje okno je atermicke, ale znacka na nom je GM a vobec nie tie co sa tu pisali
takze original
nemenili ste uz chlapi tie celne okna ked tam mate ine znacky?
FOTO:

a polarizacne okuliare pouzivam uz skoro dva roky a vobec ziadne farebne pruhy nepozorujem
tak ako vidim cez okno bez okuliari, tak tak aj s nimi - ale cez okuliare vidim napriklad na foliach vzadu take obrazce, akoby male stvorce pospajane šachovnicovo
a okno je z vonka trocha do fialovej
ja ho mam, dneska pozriem a dam vediet
EDIT:
takze moje okno je atermicke, ale znacka na nom je GM a vobec nie tie co sa tu pisali
takze original
nemenili ste uz chlapi tie celne okna ked tam mate ine znacky?
FOTO:

a polarizacne okuliare pouzivam uz skoro dva roky a vobec ziadne farebne pruhy nepozorujem
tak ako vidim cez okno bez okuliari, tak tak aj s nimi - ale cez okuliare vidim napriklad na foliach vzadu take obrazce, akoby male stvorce pospajane šachovnicovo
a okno je z vonka trocha do fialovej
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
-
iurai