sedacky
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
kolajnica sedacky je uchytena v zadu na 2 skrutkach, ktore treba dotiahnut co najviac - nadstavec zvacsa T40 (moment treba zistit) .. v predu je len kolajnica zahaknuta.
Mozno ti len neisti dobre posuvny mechanizmus. Treba zistit, co sa hybe. Či kolajnica uchytena o karoseriu, alebo samotna sedacka v posuvnom mechanizme.
Mozno ti len neisti dobre posuvny mechanizmus. Treba zistit, co sa hybe. Či kolajnica uchytena o karoseriu, alebo samotna sedacka v posuvnom mechanizme.
-
marwi
-
iurai
-
conroe_01
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Okt 2009, 17:56
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
vola v zadnych sedackach
caute
naposledy ked som stahoval veci tak som uvolnoval priestor v zadu .Lenze teraz mam volu na zadnych sedackach .Myslim tu cast na ktorej sa sedi .Oni su uvolnene kedze sa daju pohybovat . Neviete mi poradit ako ich pripevnim kedze ma to vytaca. Dik
naposledy ked som stahoval veci tak som uvolnoval priestor v zadu .Lenze teraz mam volu na zadnych sedackach .Myslim tu cast na ktorej sa sedi .Oni su uvolnene kedze sa daju pohybovat . Neviete mi poradit ako ich pripevnim kedze ma to vytaca. Dik
Opel Astra 2006 1.6 16V
-
iurai
-
iurai
Re: astra F
kolajnice su ine, ale vraj to ide, len musis prerobit spodok. kolko namahy to je neviemsoki7650 napísal:nevie niekto ci by som do mojej astry f mohol dat predne sedacky z g???