LADENIE C20NE
Moderátor: macil
- Manta
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
[quote="Marcelo"]Ano - mam ju nastriekať ? [/qu
Marcelo, jednoznacne nastriekat ale predtym to daj opieskovat a uvidis ake to bude krasne a hlavne cistucke.
Marcelo, jednoznacne nastriekat ale predtym to daj opieskovat a uvidis ake to bude krasne a hlavne cistucke.
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
- Viktor
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Feb 2008, 10:49
- Auto: Iná značka
hm. tak som to chcel riešiť aj ja ale na na inom fóre mi napísali že ta f13tka mi tam nebude pasovať lebo ta 1,8 má väčšiu spojku, myslím o 10-20mm neviem to presne a že vraj sa to do f13tky nezmestí, ty si ako vyriešil tú spojku? ja by som tam kúpil nejakú spojku s menším priemerom ale s väčším prítlakom a potom by to mohlo fungovať čo myslíš?
- Marcelo
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Apr 2007, 16:25
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Niekde som to tu uz rozpisoval ale neviem to najst tak skusim este raz:
Ta spojka tam naozaj nevojde. Dal som tam povodnu spojku ale ta nepasovala na zotrvacnik pretoze je tiez vacsi. Dal som tam potom aj zotrvacnik z C16NZ ale diery v nom maju mensi roztup. Takze som do neho musel vyvrtat dalsich 5 dier s vacsim roztupom... ale pozor tie diery nie su rovnomerne rozlozene...
Ta spojka tam naozaj nevojde. Dal som tam povodnu spojku ale ta nepasovala na zotrvacnik pretoze je tiez vacsi. Dal som tam potom aj zotrvacnik z C16NZ ale diery v nom maju mensi roztup. Takze som do neho musel vyvrtat dalsich 5 dier s vacsim roztupom... ale pozor tie diery nie su rovnomerne rozlozene...
Kadett E C20NE - Keď už švihá, tak aspoň 200
Nissan Terrano I - a keď už hrabe, tak všetkými štyrmi
Nissan Terrano I - a keď už hrabe, tak všetkými štyrmi