Aku ma cenu?
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
ojto
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Okt 2007, 19:32
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Aku ma cenu?
Prosim neviete po com asi tak teraz ide vebe moja je rv97 2,0DTL sedan naj 165000km poctivych,ma nove brzdy,tlmice,vyfuk.Farba kralovska modra,el. okna. siber.Vnutro ako nove nevysedene sedacky ani nic osuchane,zvonku par dobancov na kapote od kamienkov nic vazne. Popripade aj stresny nosic,zimne este na jednu sezonu plus letne nove?Dakujem
- Kat
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Okt 2007, 10:56
skus mrknut a porovnat trebars tu http://www.autobazar.eu/sk/
Vlado Kat
Vectra B Caravan 2.0 DTI (X20DTH) 16V 74kw r.v. 1998
viac na: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=5554
Vectra B Caravan 2.0 DTI (X20DTH) 16V 74kw r.v. 1998
viac na: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=5554
-
wlassto
- scorpi4
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 22:27
Re: Aku ma cenu?
[quote="ojto"]Prosim neviete po com asi tak teraz ide vebe moja je rv97 2,0DTL sedan naj 165000km poctivych,ma nove brzdy,tlmice,vyfuk.Farba kralovska modra,el. okna. siber.Vnutro ako nove nevysedene sedacky ani nic osuchane,zvonku par dobancov na kapote od kamienkov nic vazne. Popripade aj stresny nosic,zimne este na jednu sezonu plus letne nove?Dakujem[/quote
uprimne povedane,vonku som ich videl uz aj po 80 tis...netvrdim vsak,ze to bola presne tato vybava a tak..ani som v nich velmi nesedel,bavim sa o rocniku a km...tie nove veci a tak, to Ti nikto nezaplati,na to hned zabudni...
uprimne povedane,vonku som ich videl uz aj po 80 tis...netvrdim vsak,ze to bola presne tato vybava a tak..ani som v nich velmi nesedel,bavim sa o rocniku a km...tie nove veci a tak, to Ti nikto nezaplati,na to hned zabudni...
1.Opel Vectra 2,2 DTi Sport GTI hatschback(2004)
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
-
iurai
uvaha o tom, za kolko nejake take auto vonku v nejasnom stave s "pravymi kilometrami" predavaju smelinari z blizkeho vychodu nie jenezaujimava. samozrejme, ak to Scorpi4 dovezie a prihlasi za 10000 Sk, uz od rana mu v kuse zvoni telefon ;-)
realnu cenu by som videl okolo 100000.
ak naozaj vzbudi velku doveru kupca v pravost kilometrov, starostlivy servis a setrne zaobchadzanie za cely doterajsi zivot auta, tak do 120t:
- servisna knizka
- ucty za vsetok doteraz vykonany servis
- protokoly o TK, aj stare
- udaje o predoslych majitelov
ak tam nie je klima, tak to vidim ako vyrazne manko, odporucam predat do prichodu 35-stupnovych horucav
ak naozaj vzbudi velku doveru kupca v pravost kilometrov, starostlivy servis a setrne zaobchadzanie za cely doterajsi zivot auta, tak do 120t:
- servisna knizka
ak tam nie je klima, tak to vidim ako vyrazne manko, odporucam predat do prichodu 35-stupnovych horucav
- scorpi4
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 22:27
iurai napísal:uvaha o tom, za kolko nejake take auto vonku v nejasnom stave s "pravymi kilometrami" predavaju smelinari z blizkeho vychodu nie jenezaujimava. samozrejme, ak to Scorpi4 dovezie a prihlasi za 10000 Sk, uz od rana mu v kuse zvoni telefon ;-)
- servisna knizka
iurai, ta cena,o ktorejpises,je realna, to mas pravdu...ved rataj prihlasenie cca 14 tis,dovoz a tak,takze je to ok...a co sa tyka preklepnutia auta vonku,na to mam uz dost dobych znamych aj tam, a nastastie nie z blizkeho vychodu..kupim auto po prvom majitelovi( vonku ), ine nie..a len so serviskou...a ak nie je mozne rozpravat s majitelom,ze je to uz v bazare,tak dam auto hodit na diagnostiku...netvrdim,ze je to patent na vsetko,ale mnohe veci to vyluci, a aj predajca vie,ze ak nieco zataji raz,druhy krat nekupim u neho...ale ak sa mam vratit k meritu veci,tak potvrdzujem, co si pisal...cenove rozpatie od 100, do 120 tis,ale to uz musi byt velmi slusny stav...
1.Opel Vectra 2,2 DTi Sport GTI hatschback(2004)