Ovládanie na volante........

Moderátori: bukelo, buci_vectra

HoLLlocK

Ovládanie na volante........

Príspevok od používateľa HoLLlocK »

Ahoj ,,Opel-ľudia,, vie mi prosím niekto poradiť ?......plánujem kúpiť ,,OPEL ASTRA 1.7 CDTI rok 2005,,......no nemá zabudované ovládanie na volante , zaujímalo by ma či sa tam dá vložiť originálny volant s ovládaním a ak áno, či montáž zvládne amatér a koľko by to približne stálo . Fact Thanks for akékoľvek odpovede....... :roll:
HoLLlocK

Príspevok od používateľa HoLLlocK »

Aspoň odkaz na nejaký servis, alebo niekoho kto by mi vedel poradiť ... Je toto ,,opel forum,, nie ??? kde inde sa to môžem dozvedieť ? Prosím ľudia....... :(
Používateľov profilový obrázok
24petusko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
Auto: Vectra C

Príspevok od používateľa 24petusko »

nezaskodilo by viacej info aky to ma palubny pc, ake radio, ci vobec ma radio atd..

to sa skus popytat nejakeho sikovneho autoelektrikara

to ovladanie na volante a palubny PC sa schadza v autoradiu, takze on by ti vedel povedat ci by to komunikovalo

kupis volant s ovladanim a nemusi ti to fachcit...
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
marwi

Príspevok od používateľa marwi »

Cau. Radio musi mat vystup na dialkove " kablove " ovladanie. Mimo samotneho volantu s ovladanim potrebujes aj" kruzok " pod volant ktory to prenasa. Preco chces davat origo radio ? Kup nejake značkove + ovladac na volant a mas to vyriesene...
Midzi
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 11 Apr 2010, 19:34
Auto: Astra H

Príspevok od používateľa Midzi »

ja mam orginal radio cd30 a chcem ho menit, ale iba za orginal. Nepotrebujem mat extra funkcie ktore nikdy nevyuzijem, ale chcem aby ladilo s interierom. A to je asi dovod preco ho chce aj on. Ak volant budes kupovat tak kup rovno OPC. Je sice drahsi ale lepsie sedi v ruke.
Astra H, 1,9 cdti, 88kW, 6st automat
Kesi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 23 Sep 2008, 18:11
Bydlisko alt: Land of Confusion

Re: Ovládanie na volante........

Príspevok od používateľa Kesi »

HoLLlocK napísal:Ahoj ,,Opel-ľudia,, vie mi prosím niekto poradiť ?......plánujem kúpiť ,,OPEL ASTRA 1.7 CDTI rok 2005,,......no nemá zabudované ovládanie na volante , zaujímalo by ma či sa tam dá vložiť originálny volant s ovládaním a ak áno, či montáž zvládne amatér a koľko by to približne stálo . Fact Thanks for akékoľvek odpovede....... :roll:
Volaj alebo napíš tu:
http://www.opeldilybrno.cz/

Roman je borec určite ti poradí že čo ti bude potrebné meniť :!:
Astra J GTC OPC
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
troodon
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 15 Nov 2008, 23:17
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa troodon »

Na astru G - potrebujes volant s dialkovym a zberny kruzok iny-ma viac vodicov. Na origo radio treba mat myslim dva kable od volantu aby to fachalo.. ale ak to nebude brutalne okresana Astra tak urcite bude mat prepojenie kablove od radia do konektoru na zberny kruzok - staci skontrolovat pri ISO konektore radia ci je zapojeny kabel aj na dialkove ovladanie od radia. Je to myslim oznacene ako SWC.
U Hckovej neviem ako to je riesene ale tam to bude asi drahsie lebo su tam zdruzene ovladace v stlpiku ale potom by zase nemal byt problem s aktivaciou.
Kesi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 23 Sep 2008, 18:11
Bydlisko alt: Land of Confusion

Príspevok od používateľa Kesi »

No keby aspoň napísal že čo má H alebo G :evil:
Astra J GTC OPC
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
NacoNazov
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 31 Máj 2010, 17:08
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa NacoNazov »

Ahoj moc ospravedlňujem za to že som nereagoval ale zrušili ma kôli nicku tak mam tento ,Mam Opel Astra 1,7 CDTI H..........a mam tam volant bez ovládania, ide mi o to že by som tam chcel mať original volant s ovladanim mam tam klasicke org radio cd30......volal som do servisu kde mi povedali že sa to dá ale ze to je dosť nakladné a že to od nich ešte nikto nechcel. /
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Keďže si si nový nick po našej komunikácii cez súkr. správy nenavrhol, zmenil som ti ho sám. Informáciu o novom nicku som ti poslal na e-mailovú adresu, ktorú si uviedol v registrácii na fórum.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - INTERIÉR/EXTERIÉR"