Elektronika motora
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
iurai
- Palizer
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Mar 2010, 15:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Asi pred mesiacom som tu pisal, ze kamos mal problemy nastartovat. Tak vcera sa to opakovalo. Zas isiel cca 40km, potom chvilu na parkovisku a uz nemohol nastartovat. Dokonca skusal cca po troch hodinach a nic. Dnes rano, uplne bez problemov. Hovoril, ze v pondelok ide na diagnostiku, tak som zvedavy, co zistia.
Opel Vectra C Caravan 1,9 CDTI 88kW r.v.2007
Opel Vectra B Caravan 2,0 DTI 74kW r.v.2001-ex
Opel Corsa 1,4i r.v.1998-ex
- TUKESKO
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2008, 19:36
- Auto: Zafira B
- Kontaktovať používateľa:
mam to iste teraz na omege a je to asi na 99% čerpadlo nech si da preverit cez diagnostiku tlacenie paliva alebo ako to tam je!Palizer napísal:Asi pred mesiacom som tu pisal, ze kamos mal problemy nastartovat. Tak vcera sa to opakovalo. Zas isiel cca 40km, potom chvilu na parkovisku a uz nemohol nastartovat. Dokonca skusal cca po troch hodinach a nic. Dnes rano, uplne bez problemov. Hovoril, ze v pondelok ide na diagnostiku, tak som zvedavy, co zistia.
0918833051
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
- Palizer
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Mar 2010, 15:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
No kedy to bolo cerpadlo, tak by netlacilo naftu pri otoceny kluca. T je pocut, este pred tym ako das kluc do druhej polohy. Ja som zistil, ze by to mohol byt zly kontakt na imobilizeri, alebo cidlo teploty motora, mozno zanesene trisky.TUKESKO napísal:mam to iste teraz na omege a je to asi na 99% čerpadlo nech si da preverit cez diagnostiku tlacenie paliva alebo ako to tam je!Palizer napísal:Asi pred mesiacom som tu pisal, ze kamos mal problemy nastartovat. Tak vcera sa to opakovalo. Zas isiel cca 40km, potom chvilu na parkovisku a uz nemohol nastartovat. Dokonca skusal cca po troch hodinach a nic. Dnes rano, uplne bez problemov. Hovoril, ze v pondelok ide na diagnostiku, tak som zvedavy, co zistia.
Opel Vectra C Caravan 1,9 CDTI 88kW r.v.2007
Opel Vectra B Caravan 2,0 DTI 74kW r.v.2001-ex
Opel Corsa 1,4i r.v.1998-ex
-
Hrabo
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Mar 2008, 21:16
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
mne robilo cosi podobne a mam tiez ten motor Z14XE....nestastny motor 
potom ked uz mi auto odislo tak,ze sa nedalo nastartovat vobec som po mesacnom patrani zistil ze odisiel katalyzator..uplne sa rozsypal..pritom diagnostika ukazovala EGR ventil,emisie a niekedy aj zle spalovanie na druhom valci,niekedy na tretom,dalsi den na stvrtom a tak hociako :o
vymenili ma katalyzator a poklopem,auto odvtedy celkom ide..niekedy mi vyhodilo EGR ventil zaseknuty ci take daco ale chodim s tym aj tyzden a nema to vobec vplyn na funkcnost..potom to vymazem cez kabel co mam doma a zivot ide dalej
V podstate auto ide bez chyb len niekedy ked idem do kopca trebars na dvojke tak sa rozsvieti ten EGR ventil...aj som ho precistil ale obcas raz za tyzden to vyhodi....ale auto ide stale tak isto..uz som tu cital na fore,ze niekomu to rozsvietilo a chodi aj 3 roky tak a nic sa nedeje..
ked som hladal pricinu vraveli mi tieto motory Z14XE---odide ti riadiaca jednotka alebo sa ti budu predierat ventily....najcastejsie chyby tychto motorov..takze tak..
potom ked uz mi auto odislo tak,ze sa nedalo nastartovat vobec som po mesacnom patrani zistil ze odisiel katalyzator..uplne sa rozsypal..pritom diagnostika ukazovala EGR ventil,emisie a niekedy aj zle spalovanie na druhom valci,niekedy na tretom,dalsi den na stvrtom a tak hociako :o
vymenili ma katalyzator a poklopem,auto odvtedy celkom ide..niekedy mi vyhodilo EGR ventil zaseknuty ci take daco ale chodim s tym aj tyzden a nema to vobec vplyn na funkcnost..potom to vymazem cez kabel co mam doma a zivot ide dalej
V podstate auto ide bez chyb len niekedy ked idem do kopca trebars na dvojke tak sa rozsvieti ten EGR ventil...aj som ho precistil ale obcas raz za tyzden to vyhodi....ale auto ide stale tak isto..uz som tu cital na fore,ze niekomu to rozsvietilo a chodi aj 3 roky tak a nic sa nedeje..
ked som hladal pricinu vraveli mi tieto motory Z14XE---odide ti riadiaca jednotka alebo sa ti budu predierat ventily....najcastejsie chyby tychto motorov..takze tak..
OPEL CORSA,1.3 CDTI,51KW,rocnik 2005