ako vyberiem nadobu z cerpadla, kde mam usadeny bordel, VeBe
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
14filip07
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Apr 2010, 18:02
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
ako vyberiem nadobu z cerpadla, kde mam usadeny bordel, VeBe
zrazu mi prestalo ist, vybral som cerpadlo, ale zhoralo, zajtra objednam nove, len mam problem z vytiahnutim tej spodnej nadoby v ktorej je usadena necistota, prosim vas, ako na to?? :?
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
a ake cerpadlo myslis : servo? palivove v nadrzi?dieslove v motore?
obehove? vodne?
obehove? vodne?
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
-
curiki
VECTRA 1.7 D
mne zasa nejde nafta z nadrze , vybral som vonku plavak a nanho boli pripevnene 2 hadicky . jedna je prepad ktory vracia naftu spat ( ked som do nej fukol tak bola priechodna ) a druha je na privod k motoru ( do tej ked fukam tak je NEPRECHODNA )
tie hadicky idu dnu do nadrze a nevidim kam , nikde nevidim iny otvor do nadrze .
prosim poradte
mne zasa nejde nafta z nadrze , vybral som vonku plavak a nanho boli pripevnene 2 hadicky . jedna je prepad ktory vracia naftu spat ( ked som do nej fukol tak bola priechodna ) a druha je na privod k motoru ( do tej ked fukam tak je NEPRECHODNA )
tie hadicky idu dnu do nadrze a nevidim kam , nikde nevidim iny otvor do nadrze .
prosim poradte
-
Brembo.SV
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
- Auto: Insignia
zdar. Co sa tyka dieselu,obe idu do nadrze. Jedna sacia ide do maleho zasobnika,ktpreho vrchny kryt drzia 3 plastove zapadky,ktore je treba sucasne zatlacit a potom je mozne kryt vytiahnut. Sacia hadicka je pripojena na sytko,ktore moze byt upchate. Predpokladam,ze prirubu nadrze si uz dal dolle. Sacie sitko odmontujes jednoduchim tahanim. Prepadova usti zvlast,ta sa da dat dole jedine rozpojenim stahovacej svorky. Ta spodna zasobnika sa nede vybrat.