Ak sa tu nájde niekto, kto sa do toho rozumie a pomohol by mi s tým, samozrejme, že nie zadarmo
Fachman na Opel VeBe Prešov/Košice?
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Santa17
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Sep 2008, 13:03
- Auto: Vectra B
Fachman na Opel VeBe Prešov/Košice?
Zdravím, nenájde sa tu niekto z okolia PO alebo KE, kto by mi pomohol konečne dať do laty moju VeBe 1.8 16V.. 98čka. Nedávno boli menene rozvody, filtre, už asi tisícikrát som prečistil krokač ale aj tak je stále kdesi problém. Auto ustavične na každej križovatke zdochne, akonáhle vyhodím neutrál. Pri cúvaní to je o život, nemôžem si dovoliť pustiť nohu z plynu, lebo okamžite otačky idú na nulu a motor zhasne. Pri prudšom brzdení sa azse rozsvecuje kontrolka oleja, pri nižšich otáčkach zase svieti elektornika motora...
Ak sa tu nájde niekto, kto sa do toho rozumie a pomohol by mi s tým, samozrejme, že nie zadarmo
tak by som bol rád. Neviem už kde je problém, rady síce veľakrát pomohli, ale prečistenie krokáča už nestojí za nič - nepomáha to, auto stále zdochýna a už mi to je trápne na každej križovatke štartovať akoby som práve prvýraz sedel v aute...
Vectra B 1.8 16V
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
Vaha vzduchu
Môj tip je váha vzduchu. Toto som riešil v minulosti aj ja s presne totožnými príznakmi.
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary