Chatovica 2008 - Napady, Navrhy, Myslienky
Moderátor: macil
- brhy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
..
Ja by som navrhoval taky stred jun,jul,august nech je krasne teplucko a to si aj clovek moze zobrat dovolenku a nelutuje toho ze je skarede pocasie a tie 3-4 dni by boli super napriklad piatok sobota a nedelu by sa oschadzalo nech si to aj uzijeme.
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
-
OPELPBPB
Re: ..
Neviem asi sa tu kona zraz každy mesiac že sa tu plače nad spotrebou a pod. Mal som predstavu že prvorade je sa stretnuť s priatelmi z OPELCLUBU a to prinaša aj nejake tie straty! Mne je jedno ked na Východ tak na Východ a keď sa stretneme v Prahe tak v Prahe a neriešim ubehnute km. ........napr Ja som sa previezol na Duchonku zbytocne! PB - Duchonka - PB a plakal som že som prviezol peniažky ? NIE!
- brhy
- Strieborný užívateľ

nikto tu neplace 8) my sme sa bavili o tom kolko sa bude tankovat nikto tu neplace a ja uz vobec nie ked idem do CZ na zrazy skoro kazdy mesiac cez sezonu takze pohodickaOPELPBPB napísal:Neviem asi sa tu kona zraz každy mesiac že sa tu plače nad spotrebou a pod. Mal som predstavu že prvorade je sa stretnuť s priatelmi z OPELCLUBU a to prinaša aj nejake tie straty! Mne je jedno ked na Východ tak na Východ a keď sa stretneme v Prahe tak v Prahe a neriešim ubehnute km. ........napr Ja som sa previezol na Duchonku zbytocne! PB - Duchonka - PB a plakal som že som prviezol peniažky ? NIE!
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
-
OPELPBPB
nikto tu neplace 8) my sme sa bavili o tom kolko sa bude tankovat nikto tu neplace a ja uz vobec nie ked idem do CZ na zrazy skoro kazdy mesiac cez sezonu takze pohodicka[/quote]Ahoj! No ale u niektorých to tak vyzera!!! A inak bol som už asi dva krat na Domaši a nebolo tam zle? Čo vy na to?
-
Grave Digger
Najlepšie by bolo urobiť dva zrazíky východ - západ ,dá sa to skombinovať máj-jún / september.Bola by pohoda a stretlo by sa dosť ľudí.Júl august je už dosť problémový kvôli dovolenkám.Trebalo by to skôr naplánovať s termínom.Ale samozrejme sa to nedá.Priestory ,ubytovanie......Mne by nebol problém dôjsť na obidve.
-
OPELPBPB
Ja som zaGrave Digger napísal:Najlepšie by bolo urobiť dva zrazíky východ - západ ,dá sa to skombinovať máj-jún / september.Bola by pohoda a stretlo by sa dosť ľudí.Júl august je už dosť problémový kvôli dovolenkám.Trebalo by to skôr naplánovať s termínom.Ale samozrejme sa to nedá.Priestory ,ubytovanie......Mne by nebol problém dôjsť na obidve.
- brhy
- Strieborný užívateľ

podla mna ked sa to rozdeli tak to bude naprt lebo uz nebude opelclub pokope ja som za nech ostane jeden velky zrazOPELPBPB napísal:Ja som zaGrave Digger napísal:Najlepšie by bolo urobiť dva zrazíky východ - západ ,dá sa to skombinovať máj-jún / september.Bola by pohoda a stretlo by sa dosť ľudí.Júl august je už dosť problémový kvôli dovolenkám.Trebalo by to skôr naplánovať s termínom.Ale samozrejme sa to nedá.Priestory ,ubytovanie......Mne by nebol problém dôjsť na obidve.
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
-
OPELPBPB
Aj to je pravdabrhy napísal:podla mna ked sa to rozdeli tak to bude naprt lebo uz nebude opelclub pokope ja som za nech ostane jeden velky zrazOPELPBPB napísal:Ja som zaGrave Digger napísal:Najlepšie by bolo urobiť dva zrazíky východ - západ ,dá sa to skombinovať máj-jún / september.Bola by pohoda a stretlo by sa dosť ľudí.Júl august je už dosť problémový kvôli dovolenkám.Trebalo by to skôr naplánovať s termínom.Ale samozrejme sa to nedá.Priestory ,ubytovanie......Mne by nebol problém dôjsť na obidve.
- ondrejko
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Sep 2007, 19:40
....
no presne tak mne je to jedno kde to bude nech sa len vcas zverejni datum a kto chce pride aj z vychodu tak nech uz sa nieco vymysli ked chceme tak sa stretneme
opel tigra 1.4i
- scorpi4
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 22:27
dobry napad,to by sme aj ubytko vedeli zabazpecit nejake,ak to budem vediet vcas..to znamena, do konca februara, do pol marca vieme na maj zabezpecit veci..su tam aj rovinky,parkoviska,da sa vyvencit myslim...brhy napísal:zelena voda pri piestanoch ????
1.Opel Vectra 2,2 DTi Sport GTI hatschback(2004)
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
chcelo by to nejaky zavazny termin takto sa nikdy nedohoneme kedy a kde!!! Nech niekto kompeteny s tym na zaciatok nieco urobi ako napr. dat pevny temin HMM????? 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
- scorpi4
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 22:27
Skusme sa dohodnut na mesiaci...vzhladom na to,ze letne mesiace su uz dost obsadene a daleko vopred,navrhoval by som maj,pripadne zaciatok juna
1.Opel Vectra 2,2 DTi Sport GTI hatschback(2004)
- brhy
- Strieborný užívateľ

hej hej len nech sa to ale nekryje s neakym tuning zrazom lebo si myslim ze aj tam by chcelo ist viecej ludiscorpi4 napísal:Skusme sa dohodnut na mesiaci...vzhladom na to,ze letne mesiace su uz dost obsadene a daleko vopred,navrhoval by som maj,pripadne zaciatok juna
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
- brhy
- Strieborný užívateľ

a kto hovori o tebe bieloruschausj napísal:no mna napriklad nejaky taky tuning zraz v podstate nezaujima
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
minulorocny zraz bol v dobrom case...aspon pre mna.....kedze moja zienka nejavy velmi znamky Opel positiv, auta a tuning vseobecne - tak sa mi pacilo ze to bolo pri vode a bolo krasne teplucko....ved ide zaroven aj o relax....pri tych LV - pekne obrazky ... ale bez vody :? asi nie ....... mne je tiez jedno kde bude zraz - Nitrianske rudno je fajn ale voda .... :roll: chodim tam casto na akcie ale do vody nikdy - ked sa pojde aj na ruzin ... pridem. je to len raz do roka a ten cas a financie si najdem.
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
Grave Digger
Ked vypiješ okúpeš sa všade.Bruno napísal:minulorocny zraz bol v dobrom case...aspon pre mna.....kedze moja zienka nejavy velmi znamky Opel positiv, auta a tuning vseobecne - tak sa mi pacilo ze to bolo pri vode a bolo krasne teplucko....ved ide zaroven aj o relax....pri tych LV - pekne obrazky ... ale bez vody :? asi nie ....... mne je tiez jedno kde bude zraz - Nitrianske rudno je fajn ale voda .... :roll: chodim tam casto na akcie ale do vody nikdy - ked sa pojde aj na ruzin ... pridem. je to len raz do roka a ten cas a financie si najdem.