Chatovica 2008 - Napady, Navrhy, Myslienky

Moderátor: macil

Zamknuté
Používateľov profilový obrázok
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

..

Príspevok od používateľa brhy »

Ja by som navrhoval taky stred jun,jul,august nech je krasne teplucko a to si aj clovek moze zobrat dovolenku a nelutuje toho ze je skarede pocasie a tie 3-4 dni by boli super napriklad piatok sobota a nedelu by sa oschadzalo nech si to aj uzijeme.
Volvo C70 2.3T5 240hp :D zatial ....
OPELPBPB

Re: ..

Príspevok od používateľa OPELPBPB »

Neviem asi sa tu kona zraz každy mesiac že sa tu plače nad spotrebou a pod. Mal som predstavu že prvorade je sa stretnuť s priatelmi z OPELCLUBU a to prinaša aj nejake tie straty! Mne je jedno ked na Východ tak na Východ a keď sa stretneme v Prahe tak v Prahe a neriešim ubehnute km. ........napr Ja som sa previezol na Duchonku zbytocne! PB - Duchonka - PB a plakal som že som prviezol peniažky ? NIE!
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

OPELPBPB napísal:Neviem asi sa tu kona zraz každy mesiac že sa tu plače nad spotrebou a pod. Mal som predstavu že prvorade je sa stretnuť s priatelmi z OPELCLUBU a to prinaša aj nejake tie straty! Mne je jedno ked na Východ tak na Východ a keď sa stretneme v Prahe tak v Prahe a neriešim ubehnute km. ........napr Ja som sa previezol na Duchonku zbytocne! PB - Duchonka - PB a plakal som že som prviezol peniažky ? NIE!
nikto tu neplace 8) my sme sa bavili o tom kolko sa bude tankovat nikto tu neplace a ja uz vobec nie ked idem do CZ na zrazy skoro kazdy mesiac cez sezonu takze pohodicka
OPELPBPB

nikto tu neplace 8) my sme sa bavili o tom kolko sa bude tankovat nikto tu neplace a ja uz vobec nie ked idem do CZ na zrazy skoro kazdy mesiac cez sezonu takze pohodicka[/quote]Ahoj! No ale u niektorých to tak vyzera!!! A inak bol som už asi dva krat na Domaši a nebolo tam zle? Čo vy na to?
Grave Digger

Príspevok od používateľa Grave Digger »

Najlepšie by bolo urobiť dva zrazíky východ - západ ,dá sa to skombinovať máj-jún / september.Bola by pohoda a stretlo by sa dosť ľudí.Júl august je už dosť problémový kvôli dovolenkám.Trebalo by to skôr naplánovať s termínom.Ale samozrejme sa to nedá.Priestory ,ubytovanie......Mne by nebol problém dôjsť na obidve.
OPELPBPB

Grave Digger napísal:Najlepšie by bolo urobiť dva zrazíky východ - západ ,dá sa to skombinovať máj-jún / september.Bola by pohoda a stretlo by sa dosť ľudí.Júl august je už dosť problémový kvôli dovolenkám.Trebalo by to skôr naplánovať s termínom.Ale samozrejme sa to nedá.Priestory ,ubytovanie......Mne by nebol problém dôjsť na obidve.
Ja som za :D
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

OPELPBPB napísal:
Grave Digger napísal:Najlepšie by bolo urobiť dva zrazíky východ - západ ,dá sa to skombinovať máj-jún / september.Bola by pohoda a stretlo by sa dosť ľudí.Júl august je už dosť problémový kvôli dovolenkám.Trebalo by to skôr naplánovať s termínom.Ale samozrejme sa to nedá.Priestory ,ubytovanie......Mne by nebol problém dôjsť na obidve.
podla mna ked sa to rozdeli tak to bude naprt lebo uz nebude opelclub pokope ja som za nech ostane jeden velky zraz
OPELPBPB

brhy napísal:
OPELPBPB napísal:
podla mna ked sa to rozdeli tak to bude naprt lebo uz nebude opelclub pokope ja som za nech ostane jeden velky zraz
Aj to je pravda
ondrejko
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 19 Sep 2007, 19:40
Kontaktovať používateľa:

....

Príspevok od používateľa ondrejko »

no presne tak mne je to jedno kde to bude nech sa len vcas zverejni datum a kto chce pride aj z vychodu tak nech uz sa nieco vymysli ked chceme tak sa stretneme
opel tigra 1.4i
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

..

zelena voda pri piestanoch ???? :D
scorpi4
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 22:27

Príspevok od používateľa scorpi4 »

brhy napísal:zelena voda pri piestanoch ???? :D
dobry napad,to by sme aj ubytko vedeli zabazpecit nejake,ak to budem vediet vcas..to znamena, do konca februara, do pol marca vieme na maj zabezpecit veci..su tam aj rovinky,parkoviska,da sa vyvencit myslim...
1.Opel Vectra 2,2 DTi Sport GTI hatschback(2004)
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
Teo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
Auto: Viac Oplov
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Teo »

chcelo by to nejaky zavazny termin takto sa nikdy nedohoneme kedy a kde!!! Nech niekto kompeteny s tym na zaciatok nieco urobi ako napr. dat pevny temin HMM????? :D
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Nič neboj, termín bude.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
scorpi4
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 22:27

Príspevok od používateľa scorpi4 »

Skusme sa dohodnut na mesiaci...vzhladom na to,ze letne mesiace su uz dost obsadene a daleko vopred,navrhoval by som maj,pripadne zaciatok juna
1.Opel Vectra 2,2 DTi Sport GTI hatschback(2004)
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

scorpi4 napísal:Skusme sa dohodnut na mesiaci...vzhladom na to,ze letne mesiace su uz dost obsadene a daleko vopred,navrhoval by som maj,pripadne zaciatok juna
hej hej len nech sa to ale nekryje s neakym tuning zrazom lebo si myslim ze aj tam by chcelo ist viecej ludi
chausj
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
Auto: Vectra C
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chausj »

no mna napriklad nejaky taky tuning zraz v podstate nezaujima :wink:
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

chausj napísal:no mna napriklad nejaky taky tuning zraz v podstate nezaujima :wink:
a kto hovori o tebe bielorus :D , ale nie vazne fakt si myslim ze sa viacej ludi chce ist úozret na tuning zraz ja som za JUN je teplejsie aj v pohode pocasie by mohlo byt. Popripade opakovat kazdy rok ten isty datum a nemenit ho pretoze takto sa to ludom zafixuje ze v tie dni bude opelclub zraz
chausj
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
Auto: Vectra C
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chausj »

s tym fixnym datumom to by mozno bolo fajn :D
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
Bruno
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
Auto: Omega B

Príspevok od používateľa Bruno »

minulorocny zraz bol v dobrom case...aspon pre mna.....kedze moja zienka nejavy velmi znamky Opel positiv, auta a tuning vseobecne - tak sa mi pacilo ze to bolo pri vode a bolo krasne teplucko....ved ide zaroven aj o relax....pri tych LV - pekne obrazky ... ale bez vody :? asi nie ....... mne je tiez jedno kde bude zraz - Nitrianske rudno je fajn ale voda .... :roll: chodim tam casto na akcie ale do vody nikdy - ked sa pojde aj na ruzin ... pridem. je to len raz do roka a ten cas a financie si najdem.
Opel Omega B caravan 2.5 DTI

moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik

stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
Grave Digger

Príspevok od používateľa Grave Digger »

Bruno napísal:minulorocny zraz bol v dobrom case...aspon pre mna.....kedze moja zienka nejavy velmi znamky Opel positiv, auta a tuning vseobecne - tak sa mi pacilo ze to bolo pri vode a bolo krasne teplucko....ved ide zaroven aj o relax....pri tych LV - pekne obrazky ... ale bez vody :? asi nie ....... mne je tiez jedno kde bude zraz - Nitrianske rudno je fajn ale voda .... :roll: chodim tam casto na akcie ale do vody nikdy - ked sa pojde aj na ruzin ... pridem. je to len raz do roka a ten cas a financie si najdem.
Ked vypiješ okúpeš sa všade. :lol:
Zamknuté

Návrat na "Vaše otázky na vedenie klubu"