nova astra = mala insignia
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- palix
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Feb 2008, 15:28
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
Teraz cez víkend bola u nás Rally Prešov. Na začiatku jazdila pred mestskou halou nová Astra a Octávia 1 kombi (len nejakí predjazdci, kontrola... - civilné verzie). Octávka sa neskutočne naklaňala, zato Astra išla pekne. Len tu je to rozdiel 2 generácii. Ale na pohľad išla tá Astra fakt super.
Opel Astra G, r.v. 2007
-
dexx
Caute chcem si kupit novu astru a dufam ze mi poradite s tymto... V opli mi dali nejake tlacivo ze ak mi to nejaka firma potvrdi ze pre nich pracujem a najazdim pre nich 10000km za rok, pricom auto bude pisane na mna, fyzicku osobu, budem mat zlavu na vozidlo 800 -900 Eur. Ma niekto skusenost s kupou noveho opla s tymto potvrdenim? O co tam ide? Musi firma ktora mi to potom potvrdi viest evidenciu jazd alebo take nieco?
- RadoK
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Jún 2009, 08:28
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
U nas stacilo len razitko zamestnavateladexx napísal:Caute chcem si kupit novu astru a dufam ze mi poradite s tymto... V opli mi dali nejake tlacivo ze ak mi to nejaka firma potvrdi ze pre nich pracujem a najazdim pre nich 10000km za rok, pricom auto bude pisane na mna, fyzicku osobu, budem mat zlavu na vozidlo 800 -900 Eur. Ma niekto skusenost s kupou noveho opla s tymto potvrdenim? O co tam ide? Musi firma ktora mi to potom potvrdi viest evidenciu jazd alebo take nieco?
-
dexx
ja som to myslel tak, ze ked mi to firma potvrdi, ci moze prist neskor firmu nejaky auditor skontrolovat ci pre nich pracujem, ci si o tychto jazdach vedu evidenciu... proste aby nemali nejaky pruser vzhladom k tomu ze pre nich nenajazdim ani kilometer. Ide len o tu peciatku a podpis a dalej nic viac?
-
Bubacik
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 31 Mar 2010, 21:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ano dexx, ide len o tu peciatku a podpis. Odovzdavala som tiez take tlacivo Oplu, na firme som nic nenechavala a evidenciu o jazdach nevykazujem. Zavazujes sa na rok, ze auto nepredas a budes ho pouzivat aj na firemne ucely. A inak ja uz mam novu Astru od vcerajska pred domom
. A cuduj sa svete mam tam namontovane aj to ovladanie radia a tempomatu na volante za tych uz tu spominanych 20 eur. Takze vyslo to. Aj mne predajca spominal, ze auta, ktore boli objednane v marci budu dodane az v juni, ze som mala stastie
. Ja som mala tu vyhodu, ze som objednavala zakladnu verziu i ked s doplnkami, ale zrejme nic extra komplikovane. Inak slape krasne a tichucko, som veeelmi spokojna a dufam, ze mi dobre posluzi 
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
Nova Astra
Tiez sa tesim na foto...
Inac je to uz riadny kus auta, teda zvonka...
Inac je to uz riadny kus auta, teda zvonka...
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Na Duchonku sa pokusim jednu Astru vybavit od importeraSpohrelt napísal:Pridi s nou niekde na zraz, pozrieme ...
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***