kupil som opel zafiru s radiom philips car 400 a rad by som sa vas spytal na par otazok:
1) po odpojeni autobaterie sa radio zablokuje a treba ho odblokovat kodom. co to presne znamena: ze auto bude nepojazdne, alebo ze jednoducho nebude fungovat radio?
2) radio na audiokazety mi posluzi maximalne ako "drziak na pera". mozem kupit lubovolne radio a dat ho namiesto sucasneho? bude tam fungovat naozaj akekolvek alebo treba kupit nieco specialne? ako to je s ovladanim na volante?
3) podla odpovede na otazku 2, viete prosim poradit nieco konkretne co splna moje poziadavky a bude to pasovat do zafiry: malo by to mat usb na prednom paneli, kam p.ichnem usb kluc s mp3. ziadne ine poziadavky nemam (kupovat kazetovy adapter a nosit zo sebou mp3 prehravac ma moc nelaka)
som dost lama co sa tyka tohto - 12 rokov jazdim na skode 105 s radiom audio-star 2x2w s antenou prevesenou cez spätne zrkadlo, takze prosim ziadne posmesky. ked sa mi zablokuje moj audio-star po prejadze cez nejaky hrb, staci pomykat kablami a odblokuje sa
vopred dik za akekolvek odpovede k teme. qwerty