reproduktory
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
sylvatic
reproduktory
Zdravim Vas,
v aute Corsa B mam po byvalom majitelovi namontovane reproduktory, ktore sice su dobre, hraju, ale problem, ze kedze maju vacsiu hlbku zasahuju do mechanizmu prednych skiel a preto moje predne skla na dverach sa daju spustit max. na polovicu.
Moja otazka znie:
1. ak chcem vymenit reproduktory za ine (nemusia byt original Blaupunkt), aky max. vykon tam dat (do 80 W?), kolko ohmov a pod., aby to nerobilo problemy. Resp. ake rozmery reprakov mate vpredu na tychto Corsach? (priemer repraku, hlbka, techn.parametre).
2. poznate nejaky webovy obchod, ktory je lacny a ma takyto tip reprakov (podla mojich merani potrebujem reprak cca 15-17 cm priemer a cca do 3cm hlbka, aby to fungovalo a okna isli dole).
Za akekolvek rady dakujem...
moved by moderator
v aute Corsa B mam po byvalom majitelovi namontovane reproduktory, ktore sice su dobre, hraju, ale problem, ze kedze maju vacsiu hlbku zasahuju do mechanizmu prednych skiel a preto moje predne skla na dverach sa daju spustit max. na polovicu.
Moja otazka znie:
1. ak chcem vymenit reproduktory za ine (nemusia byt original Blaupunkt), aky max. vykon tam dat (do 80 W?), kolko ohmov a pod., aby to nerobilo problemy. Resp. ake rozmery reprakov mate vpredu na tychto Corsach? (priemer repraku, hlbka, techn.parametre).
2. poznate nejaky webovy obchod, ktory je lacny a ma takyto tip reprakov (podla mojich merani potrebujem reprak cca 15-17 cm priemer a cca do 3cm hlbka, aby to fungovalo a okna isli dole).
Za akekolvek rady dakujem...
moved by moderator
-
georgo19
cau no ja mam ties Bcko a ties som riesil tento problem a vyriesil som ho tak ze som tam natrepal akykolvek reprak aky som chcel a to tak ze ak mas originalne repro tak s nich vyrezes celu membranu tak aby ti ostal len ten plastovy kos a ten prisrubujes riadne na dvere ako ma byt a na ten kos prisrubujes reproduktor aky hlboky chces a velkost uz si nepamatam ale asi 15cm priemer.a v podstate Watty tazko povedat to si zvolis podla vykonu radia ale asi tak 50w. inak ak nemas originalne repraky k dispozicii tak ak sa trochu posnazis a vyrobis nejaky "vymedzovaci" kruzok tak sa ti to odvdaci tak ze tam nebudes mat nejake malinke sustaky co stoja za prd 
-
coli84
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Mar 2010, 23:57
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
silwatec stačí keď si z MDF alebo drevotrieski vypíliš medzykružie ktorým repro podložíš,s tohto to pochopíš lepšie
http://www.go4sound.sk/?page=gallery&gallery=819#
e2w,treba rozobrať a zistíš ale podla mňa to tam bude,no moja rada ak smiem je taká že do zadných dverí nedávaj nič,radšej daj tie peniaze a kúp lepšie do predných,poprípada si kúp tlmenie a vytlm predok,budeš veľmi milo prekvapený
http://www.go4sound.sk/?page=gallery&gallery=819#
e2w,treba rozobrať a zistíš ale podla mňa to tam bude,no moja rada ak smiem je taká že do zadných dverí nedávaj nič,radšej daj tie peniaze a kúp lepšie do predných,poprípada si kúp tlmenie a vytlm predok,budeš veľmi milo prekvapený
- tuning-hifi
- Prezidento

- Dátum registrácie: 10 Dec 2009, 00:00
- Auto: Omega A
- Kontaktovať používateľa:
13 cm repraky tam mas.. potrebujes urobit bedzikruzie.. a ak tam boli reproaky, tak kabel tam mas ak nie tak nie.. najjednoduhsie je to zistit tak, ze ak vytiahnes radio a na konektore na repraky mas vsetky plne tak idu ak nie tak musis dorobit..e2w napísal:ahoj, ja chcem zase dať reproduktory do zadných dverí na Astre G caravan.
Neviete mi niekto poradiť či sú tam pred inštalovane káble na repro? :?:
presne povedane.. 16,5 cm predne 13 cm zadne
Drobcek - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Sport
Purple Rain - Opel Omega B limuzina 2.5 V6
MV6tka - Opel Omega B limuzina 3.0 MV6
Prezidentska limuzina - Opel Omega B limuzina 2.0 16v
Dark Night - Opel Omega B limuzina 2.5 DTi
Dovolenkovnik - Opel Omega B Caravan 2.5 DTi
Pikachu - Opel Tigra A 1.4
Slivka - Opel Corsa B 1.0
Cannon Ball - Opel Corsa B 1.4 Sport 16v
Orangina - Opel Corsa C 1.2
Cabrio - Opel Astra F Cabrio 1.6
Eleanor - Opel Vectra B 1,8 16v
Zalozak - Opel Meriva A 1.4
Purple Rain - Opel Omega B limuzina 2.5 V6
MV6tka - Opel Omega B limuzina 3.0 MV6
Prezidentska limuzina - Opel Omega B limuzina 2.0 16v
Dark Night - Opel Omega B limuzina 2.5 DTi
Dovolenkovnik - Opel Omega B Caravan 2.5 DTi
Pikachu - Opel Tigra A 1.4
Slivka - Opel Corsa B 1.0
Cannon Ball - Opel Corsa B 1.4 Sport 16v
Orangina - Opel Corsa C 1.2
Cabrio - Opel Astra F Cabrio 1.6
Eleanor - Opel Vectra B 1,8 16v
Zalozak - Opel Meriva A 1.4
- Shimmeron
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Apr 2010, 10:41
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
teraz som montoval predne do astry g, pozeral som aj zadne, kabel budes mat vzdy natiahnuty k zadnemu stekru vo dverach a tam ti koncia, bud dorobis do stekra piny a potiahnes k reprakom alebo obides steker, ja osobne idem buduci mesiac dorabat aj zadne dvere, tlmenie a repro, podlozky uz mam ( aj ked do nich nepasuju ziadne 130mm repro co nechapem ked su to podlozky na 130mm repro ), steker obides vlastne bud tak ze navrtas si cez neho dierku alebo to das pomimo, ja skusim vrtat, na nemeckom astra g fore je na to navod 8)