straca sa chladiaca kvapalina.
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Ing. Aurel Bohuš
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Máj 2008, 16:51
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
straca sa chladiaca kvapalina.
Straca sa mi chladiaca kvapalina, ale neviem kedy a kde..olej je cisty, z nadoby ju nevytlaca, pod autom nevidiet nic..poradte , co to moze byt????
- Ing. Aurel Bohuš
- Pravidelný užívateľ

- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
urcite by nebolo odveci skontrolovat tesnost hadic.. ci nie je niekde nieco podozrivo zatecene. Ak mas nemrznucu zmes (co byya zvykom
) tak zvykne miesto kde to prepusta zaoxidovat. Mal som osobnu skusenost na prirube termostatu.
Pomaha odpojenie hadice, precistenie miesta, do coho sa zasuva hadica (mierne oskrabanie - drotena kefa, smirgel, ... ale s citom!), tak isto skontrolovat aj prvych pár centy vnutra hadice (odstranit nanosy), nasadenie naspat a poistenie novou sponou. Dalsia vlastna skusenost: Origo GM svorky casom (po 10. rokoch) uz nedrzia tak pevne ako by mali - preto je lepsie to pomenit za klasicke dotahovacie eska pasky
Pomaha odpojenie hadice, precistenie miesta, do coho sa zasuva hadica (mierne oskrabanie - drotena kefa, smirgel, ... ale s citom!), tak isto skontrolovat aj prvych pár centy vnutra hadice (odstranit nanosy), nasadenie naspat a poistenie novou sponou. Dalsia vlastna skusenost: Origo GM svorky casom (po 10. rokoch) uz nedrzia tak pevne ako by mali - preto je lepsie to pomenit za klasicke dotahovacie eska pasky
- pepko64
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Okt 2009, 16:59
pozri sa aj na sviečky či su rovnako znečistene či nieje niektora z nich čistejšia tak ako keby bola umytá od tej vody čo ti chyba
ja som mal ten pripad - stracala sa my voda a mal som malu trhlinu na hlave valcov musel som pre frézovať hlavu a potom to už bolo OK
ja som mal ten pripad - stracala sa my voda a mal som malu trhlinu na hlave valcov musel som pre frézovať hlavu a potom to už bolo OK
OPEL VECTRA CARAVAN X20XEV - 100KW
OPEL OMEGA CARAVAN X20XEV - 100KW- LPG
OPEL OMEGA CARAVAN X20XEV - 100KW- LPG
-
baran1985
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Okt 2008, 11:48
Dnes sa mi opat objavil problem s ventilom kurenia. Uz som ho menil minuly rok, ale to som nechcel kupovat original v opli lebo mi prisiel drahy a podarilo sa mi zohnat zadarmo starsi. Asi mi na nom opat praskla membranka. Otazka..kde sa da kupit,alebo objednat novy ventil. Hladal som ale nenasiel..je to taka mala plastova sranda na ktoru su napojene tri hadice a zhora sa pripaja tenka hadicka ktora asi ked otvorite kurenie tak spoji okruh. Nachadza sa pri motorovej prepazke v prietory motora. foto buhuzial nemam..Ma niekto prosim napad???dakujem
- Ing. Aurel Bohuš
- Pravidelný užívateľ