!!! Bennett Cars !!!

Všetko, čo nebolo možné zaradiť inde.

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
jaromucha
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Apr 2007, 12:45
Auto: Zafira A

Príspevok od používateľa jaromucha »

pridám sa k diskusii, aj keď ťažko súdiť kto má z vyššie diskutujúcich pravdu - ja som tam nakupoval iba raz, konkrétne plechové disky a bol som spokojný.
Opel Astra J r.2015
Grave Digger

Re: pre všetkých, ktorý nadávajú na Bennett cars

Príspevok od používateľa Grave Digger »

bennettcars napísal:Vážení, nechápem vaše reakcie na tému bennett cars, pretože ak som niekde nespokojný tak tam nechodím, čo sa týka mojej osoby, vás poprosím, titulovanie si nechajte pre seba, pretože keď každý jeden z vás príde sa snažím byť čo najviac ústretový, čo sa týka cien, tak v ceníku je jasne napísané, že ceny sú orientačné a kedže stránku robila česka firma, tak sú uvedené v českých korunách. Každopadne ak máte problém s našou firmou, resp. s mojou osobou, tak prosím napíste to priamo mne a nie na nejake fóŕum, kde "nadrístate" veci ktoré niesú ani pravda a človek sa ešte k tomu nemôže ani braniť, pretože je to samozrejme tvrdenie proti tvrdeniu. A ešte na margo toho nespokojného pána ktorý odštartoval túto diskusiu, jednalo sa o xenonové svetla na AG tmavé, cena svetiel bola 9.100,- sk + poštovné, jediný problem spočíval v tom že dotyčnému pánovi boli dodané použité svetlá, kde jedno malo nalomený spodný držiak ktory bol ale opravený. a to je uzol problemu, pán také svetlo nechce, on totiž chce svetla v 100% stave.a tie sa mu zháňajú, ale samozrejme to dlhšie trva. Ale v konečnom dôsledku aj negatívna reklama je reklama. Tak do budúcna včetko dobré!
Ten dotyčný do dnešného dňa nemá svetlá , to som bohužiaľ ja.Nerobím Vám nekalú reklamu,ale píšem aká je realita s Vašou firmou jednať.Pretelezonoval som cez 1500 korún..Prvé ste mu dodali polámaný spodný držiak , ktorý tam vôbec nebol.A druhé svetlo bolo lepené.Keď spolu telefonujeme a poviete ,že svetlá sú bez chyby a vady,tak tento tovar asi nebol.Viem že sa jedná o používaný tovar.Ak ho viete predať inde,prečo ste mi do dnešného dňa nevrátili peniaze za tovar,ktorý som Vám vratil hneď a bola sľúbená náhrada do týždňa.Prešli dva mesiace a vy nereagujete na email a v telefone len rozpravky,že už sa posiela tovar a bla , bla , bla.Tokže toľko k veci .Pozrite si môj profil a viete o koho sa jedná.Ja sa nepotrebujem skrývať za firmu.
Grave Digger

macil napísal:S tým nesúhlasím.
Neferové jednanie nie je dôvod na vymazanie linku zo stránky?Žiadne pravidlá pri reklamácii.Najlepšie keď sa každý popáli a zanadáva si.Však sme slováci,máme radosť ak je niekto škodný a má problémy.Prajem Vám plno dobrých nákupov v tejto firme a spokojných reklamácii.Mne sa to nestalo a už tam nakupovať nikdy ani nebudem.Mám už plno ferových firiem,ktoré viem aj poradiť.Dodanie tovaru ,spôsob jednania,poradenie a samozrejme reklamácia tovaru a vyriešenie problému.
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

..

Príspevok od používateľa brhy »

jedina vec k tomuto prispevku obratit sa na SOIku alebo nakupovat len nove veci
Volvo C70 2.3T5 240hp :D zatial ....
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

2Grave:
Nie nieje to dôvod na výmaz. Ty a ešte pár je s touto firmou nespokojných, ale ozvalo sa aj pár spokojných. Rovnako môžu tí spokojní namietať, prečo som odkaz vymazal. Nopokon prišiel s tým Taky69, pritom ani nespomenul, žeby mal s Bennettcarsom nejakú osobnú skúsenosť. Ja som tam bol raz a nemôžem povedať, žeby som bol z prístupu a ochoty nadšený, ale fórum tu nie je pre jedného, ani pre dvoch, ale pre všetkých.
Vytvorili ste si tu priestor, v ktorom sa vyjadrujete k tejto firme, rovnako Bennettcars tu má priestor vyjadriť sa ku kritike. To je v poriadku, ale administráciu fóra, láskavo nechajte na mňa.

Ďalšie príspevky prosím k subjektu. :!:

Suhlasim. Benny
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

navrhujem k zoznamu firiem pripojit linky na diskusiu o skusenostiach.

bolo by neferove voci clenom fora zatajit, ze nejaka firma nedodrziava terminy, dodava vedome poskodeny tovar, a reklamacie neriesi.

a urcite Bennet Cars vyuzije prilezitost na reklamu zadarmo, ked sem Grave Digger za tyzden napise, ako sa problem vyriesil k jeho plnej spokojnosti
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Ak niekto bude mať potrebu vyžalovať sa, tému si vytvorí sám. Pred pranierovaním kohokoľvek kýmkoľvek však odporúčam najprv pokusiť sa vybaviť si problém medzi samotnými zainteresovanými stranami a ak už sa k tomu odhodláte, tak s chladnou hlavou a rozmyslom. Internet je uznávaným a akceptovaným médiom a trestný zákon pozná pojem "ohováranie".
Berte to ako radu. Bol by som nerád keby sa niekto kvoli fóru dostal do problémov.
Opel Astra F-CC, X18XE
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

ano, chce to problemy riesit osobne, ludsky, bez urazok a bez svedkov, lebo inak sa tesia jedine pravnici
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

..

to: macil

Z pravneho hladiska toto nieje ohovaranie toto je diskusie kde si kazdy povie svoj nazor a sme v demokratickom state takze kazdy ma pravo na svoj nazor a tie zainteresovane strany si to mozu kludne vydiskutovat aj tu a je to lepsie pretoze aj ta stranan konkretne bennett vie o co sa jedna a ake ma momentalne meno a moze to napravit k lepsiemu len tolko
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Ja som nikde nenapísal, že toto je ohováranie, len som upozornil na všetky riziká všeobecne.
Skôr než reaguješ, poriadne si prečítaj na čo reaguješ, prípadne sa aj zamysli nad tým, na čo reaguješ. Toto už nie je o jednej konkrétnej kauze.
A neoháňaj sa demokraciou, tá tiež rešpektuje určité pravidlá.

Len pre istotu pre tých, čo to z kontextu nepochopili.
Nikoho neodrádzam od prezentovania svojich názorov na tomto fóre. Vyjadriť svoj názor je vec osobnej slobody a každý má na to právo, ale rovnako každý sám je zodpovedný za to čo povie či napíše.
Fórum za nikoho zodpovednosť preberať nebude.

A na margo toho všetkého - Právo, či povinnosť zo zákona platí (mala by platiť) pre všetkých rovnako.
Opel Astra F-CC, X18XE
Bruno
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
Auto: Omega B

Príspevok od používateľa Bruno »

:offtopic: brhy precitaj si dnesny "new time" neviem neviem tuna na nasom krasnom SK je vsetko mozne
Opel Omega B caravan 2.5 DTI

moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik

stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Bruno napísal::offtopic: brhy precitaj si dnesny "new time" neviem neviem tuna na nasom krasnom SK je vsetko mozne
to: macil mozno som to zle pochopil ospravedlnujem sa :!: ale podla mna o tom je to forum, kazdy sam za seba. Podla mojho nazoru Grave spravil dobre ze to povedal.

to: vsetko mozne je ale nenecham nikomu somnou zametat
Grave Digger

macil napísal:Ak niekto bude mať potrebu vyžalovať sa, tému si vytvorí sám. Pred pranierovaním kohokoľvek kýmkoľvek však odporúčam najprv pokusiť sa vybaviť si problém medzi samotnými zainteresovanými stranami a ak už sa k tomu odhodláte, tak s chladnou hlavou a rozmyslom. Internet je uznávaným a akceptovaným médiom a trestný zákon pozná pojem "ohováranie".
Berte to ako radu. Bol by som nerád keby sa niekto kvoli fóru dostal do problémov.
Nikto sa nepotreboval vyžalovať.S tou firmou sa nedá seriózne jednať.Stále len sľubujú že tovar dodajú,ale to sú len rozpravky.Peniaze vrátiť nechcú a už dokonca tvrdia že oni poslali nepoškodený tovar.Tak to už je sila.Nič od nich neberde na dobierku,respektíve zasielkovou službou.Vyberiem si aj poškodený tovar,nemám na ich výhovorky už nervy.Ale toto je len upozornenie aby niekto takto nedopadol ,ako ja.A nie je to ohováranie , to je realita.Ak im poviem ,že ich dám na súd ani sa so mnou nebavia,len sa smejú.A môžu ma kľudne zažalovať za ohováranie.Ja mám doklad o vrátení tovaru a nedodaní tovaru v reklamačnej dobe a ani peňazí.9500 Sk nie je málo. :fingers: :fingers:
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak ešte raz. Ja som nikde nenapísal, že nie si v práve, alebo že ohováraš, alebo čokoľvek proti tebe. Táto téma sa už totiž zvrtla do všeobecnej roviny.
Áno tvoja skúsenosť s touto konkrétnou firmou je zlá a je len dobre, že si sa o ňu podelil s ostatnými a samozrejme tvoje rozhorčenie je pochopiteľné. Rovnako dotknutá firma má možnosť na kritiku reagovať, dokonca na tomto fóre, prípadne zjednať nápravu. Ibaže na základe tejto tvojej skúsenosti a ešte pár iných, ktorí sa ozvali, nemožno zovšeobecňovať, pretože ozvalo sa aj pár spokojných ľudí.
Celé to začalo žiadosťou o výmaz tejto firmy z odkazov, s čím som nesúhlasil.
Opel Astra F-CC, X18XE
taky69
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 28 Mar 2007, 20:27
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taky69 »

ahoj macil prepáč že som sa vám zamiešal do administrátorských vecí fóra to bol len návrh. A čo sa týka tej osobnej skúsenosti, mal som s bennetom osobnú skúsenosť....sa mi zdá že som to tam aj na začiatku písal
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Áno našiel som to. Ospravedlňujem sa.
Ty si dal návrh, ja som s ním nesúhlasil, tým to malo skončiť.
Uzavrime to.
Opel Astra F-CC, X18XE
ivo
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 08 Apr 2008, 18:12
Auto: Vectra B

Príspevok od používateľa ivo »

dnes som tam kupil cire svetla za slusnu sumu ma tam vela veci najlepsie tam prist osobne lebo znami mal tiez zlu skusenost cez mobil alebo email ale tiez sa mi nezdal ten chlapik taky neseriozny len predat a dovi
Je - ford mondeo estate ZETEC-S 2,2 tdci , chip , eibach
EX - vectra B X20DTH caravan - uz je u oca , radsej nez predat za paaaaar šupov
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

* LOCKED *