!!! Bennett Cars !!!
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
Grave Digger
!!! Bennett Cars !!!
Vyhnite sa tejto firme z ďaleka.Neférové jednanie.Neschopnosť vyreklamovanú vec dodať načas,alebo vrátiť peniaze za tovar po reklamačnej dobe.Jednanie na úrovni firmy , ktorá má obrat a len o to im ide.Vraj sa môžem stažovať kde chcem,aj tak nič nevyhrám a peniaze mi nevrátia,iba tovar,keď ho nájdu niekde na vrakovisku.A to som zaplatil 9700 Sk aj s poštovným.
Len toľko :fingers: :fingers: :fingers:
http://www.bennettcars.cz/index7.htm
- Kimi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
... podobne zlé skúsenosti mám aj ja, i keď sú tu aj takí ktorí majú s nimi dobré skúsenosti,musím sa pridať k tebe , ja som však mal šťastie a zálohu mi vrátili ale z ceny 13.000 za funglovku RJ spravili 27.000 a potom boli ochotní ísť na dvadsať, tak som sa len poďakoval. A ťahalo sa to približne 2 mesiace... :?
-
taky69
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Mar 2007, 20:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
pripájam sa k negatívanym klientom.... som unich objednával motorček centrálu a musel som im tam volať každý druhý den a až po dvoch týždňoch sa uráčili mo to pozrieť a ked mi to posielali tak som myslel že to príde na vianoce a to mi vraveli že do 3 dní no a čo sa týke jednania to ako keby som bol najposlednejší na svete hanba im....nikdy v živote tam viac nezavolám. to radšej vrakovisko TT spokojnosť bol som tam s kolegom príjemné jednanie...
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
-
wlassto
Preto sa snažím, ak môžem, vybavovať si veci na autíčko od ľudí ktorýx mam poblízku. Jednoducho, kebyže prišlo ku komplikácii, dojdem osobne, zoberiem si peniažky aj keby to malo ísť do krajností a s úsmevom sa vrátim domov. Dneska každý súkromník alebo firma robí podobné veci, takže.... nie je sa asi ani čomu diviť :roll:
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Poznam osobne dotycneho zamestnanca tejto udajne firmy,ale mozem iba potvrdit neserioznost ,nejedna korektne a iba zavadza ludi.Pri tel. objednavke povie cenu dielu napr. 5000sk a ked si dojde zakaznik po tovar tak je to zrazu 5000CZ +DPH
.Odporucam zdaleka sa vyhybat tejto firme.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
A to som si chcel objednat ciru optiku od nich.....podla cennika 2000 Sk / ks 
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
-
iurai
Re: !!! Bennett Cars !!!
vsak napis, ze aky si mal problem.Grave Digger napísal:Vyhnite sa tejto firme z ďaleka.Neférové jednanie.Neschopnosť vyreklamovanú vec dodať načas,alebo vrátiť peniaze za tovar po reklamačnej dobe.Jednanie na úrovni firmy , ktorá má obrat a len o to im ide.Vraj sa môžem stažovať kde chcem,aj tak nič nevyhrám a peniaze mi nevrátia,iba tovar,keď ho nájdu niekde na vrakovisku.A to som zaplatil 9700 Sk aj s poštovným.
to si kupoval od Cechov ci od toho jedneho s mobilom v Bratislave.
Autovrakovisko Opel / Benet v BA je odo mna az 3 km, ale ten clovek posobil na telefon tak skvelo, ze som tam este nebol pozriet.
-
onko
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Apr 2007, 13:26
JE TO
tak.
Mna ten KO... nechal čakať od 13:00 do 19:00. Ten somar sa so mou dohodol, a potom si odišiel do Viedne na nákupy. mobil samo nezdvíhal.
Ked sa ukazal nevedel som čo robiť, či plakať od radosti,alebo mu rozj.. ciferník. A potom to začalo: DOHODNUTA cena URCITE bola v CZ a bez DPH. Myslel som ze ma "buch"... :wallb: Keby som sa tam netrieskal 120km tak sa mu na to vyseriem.
posielam odkaz na toto vlakno na bennetcars.cz a som zvedavý či sa tu niekto ozve.
Mna ten KO... nechal čakať od 13:00 do 19:00. Ten somar sa so mou dohodol, a potom si odišiel do Viedne na nákupy. mobil samo nezdvíhal.
Ked sa ukazal nevedel som čo robiť, či plakať od radosti,alebo mu rozj.. ciferník. A potom to začalo: DOHODNUTA cena URCITE bola v CZ a bez DPH. Myslel som ze ma "buch"... :wallb: Keby som sa tam netrieskal 120km tak sa mu na to vyseriem.
posielam odkaz na toto vlakno na bennetcars.cz a som zvedavý či sa tu niekto ozve.
-
bennettcars
pre všetkých, ktorý nadávajú na Bennett cars
Vážení, nechápem vaše reakcie na tému bennett cars, pretože ak som niekde nespokojný tak tam nechodím, čo sa týka mojej osoby, vás poprosím, titulovanie si nechajte pre seba, pretože keď každý jeden z vás príde sa snažím byť čo najviac ústretový, čo sa týka cien, tak v ceníku je jasne napísané, že ceny sú orientačné a kedže stránku robila česka firma, tak sú uvedené v českých korunách. Každopadne ak máte problém s našou firmou, resp. s mojou osobou, tak prosím napíste to priamo mne a nie na nejake fóŕum, kde "nadrístate" veci ktoré niesú ani pravda a človek sa ešte k tomu nemôže ani braniť, pretože je to samozrejme tvrdenie proti tvrdeniu. A ešte na margo toho nespokojného pána ktorý odštartoval túto diskusiu, jednalo sa o xenonové svetla na AG tmavé, cena svetiel bola 9.100,- sk + poštovné, jediný problem spočíval v tom že dotyčnému pánovi boli dodané použité svetlá, kde jedno malo nalomený spodný držiak ktory bol ale opravený. a to je uzol problemu, pán také svetlo nechce, on totiž chce svetla v 100% stave.a tie sa mu zháňajú, ale samozrejme to dlhšie trva. Ale v konečnom dôsledku aj negatívna reklama je reklama. Tak do budúcna včetko dobré!
- Benny
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 12:19
Re: pre všetkých, ktorý nadávajú na Bennett cars
Vážený pán Benettcars (bohuzial neviem Vase meno, nepodpisali ste sa)bennettcars napísal:Vážení, nechápem vaše reakcie na tému bennett cars, pretože ak som niekde nespokojný tak tam nechodím, čo sa týka mojej osoby, vás poprosím, titulovanie si nechajte pre seba, pretože keď každý jeden z vás príde sa snažím byť čo najviac ústretový, čo sa týka cien, tak v ceníku je jasne napísané, že ceny sú orientačné a kedže stránku robila česka firma, tak sú uvedené v českých korunách. Každopadne ak máte problém s našou firmou, resp. s mojou osobou, tak prosím napíste to priamo mne a nie na nejake fóŕum, kde "nadrístate" veci ktoré niesú ani pravda a človek sa ešte k tomu nemôže ani braniť, pretože je to samozrejme tvrdenie proti tvrdeniu. A ešte na margo toho nespokojného pána ktorý odštartoval túto diskusiu, jednalo sa o xenonové svetla na AG tmavé, cena svetiel bola 9.100,- sk + poštovné, jediný problem spočíval v tom že dotyčnému pánovi boli dodané použité svetlá, kde jedno malo nalomený spodný držiak ktory bol ale opravený. a to je uzol problemu, pán také svetlo nechce, on totiž chce svetla v 100% stave.a tie sa mu zháňajú, ale samozrejme to dlhšie trva. Ale v konečnom dôsledku aj negatívna reklama je reklama. Tak do budúcna včetko dobré!
Aj napriek tomu, ze ja osobne som mal s Vasou firmou iba pozitivne skusenosti, je celkom zrejme, ze sa najdu aj opacne stanoviska. A ako mozete vidiet, nie je to len jeden nespokojny zakaznik, co naznacuje, ze zrejme nejde o uplne vymysly. Nevidim ziadny dovod, preco by tu mali ludia "dristat" a vymyslat si nepravdy. A myslim si, ze je celkom seriozne jednanie, ak je zakaznik oboznameny este pred kupou, ze kupuje diel, ktory nie je v 100% stave a uz bol opravovany.
Taktiez nevidim dovod, preco by sa ludia nemohli vyjadrit tu na "nejakom" fore. Toto forum je verejne a dovolujem si Vas upozornit, ze vyjadrit svoj nazor verejne je zakladne ustavne pravo kazdeho obcana. Presne tak isto ako ostatni, mate moznost sa vyjadrit aj Vy.
Ak mate pocit, ze je Vase meno, alebo meno Vasej firmy vystavene krivemu obvineniu, utrpeli ste urazku na cti alebo Vam niekto sposobuje negativnu reklamu, je naopak Vase zakonne pravo sa voci tomuto ohradit na prislusnych miestach a prislusnymi sposobmi.
Prajem vela uspechov v pracovnom a sukromnom zivote.
Benny Chladny
predseda spravnej rady OCSK
Opel Astra F GSi 2.0 16v (C20XE)
<a href="http://www.benny.sk/themes.html" target="_blank">Opel Rekord C Coupe r.v.1968 (19S)</a>
Opel Senator B 3.0 24v DualRam (C30SE)
MB GLK 250 r.v.2011
<a href="http://www.benny.sk/themes.html" target="_blank">Opel Rekord C Coupe r.v.1968 (19S)</a>
MB GLK 250 r.v.2011
- Benny
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 12:19
Re: !!! Bennett Cars !!!
Toto hovori zakon:Grave Digger napísal:Vyhnite sa tejto firme z ďaleka.Neférové jednanie.Neschopnosť vyreklamovanú vec dodať načas,alebo vrátiť peniaze za tovar po reklamačnej dobe.Jednanie na úrovni firmy , ktorá má obrat a len o to im ide.Vraj sa môžem stažovať kde chcem,aj tak nič nevyhrám a peniaze mi nevrátia,iba tovar,keď ho nájdu niekde na vrakovisku.A to som zaplatil 9700 Sk aj s poštovným.
Ak predavajuci neuzna reklamaciu do troch dni od prijatia, je zo zakona povinny reklamovanu vec postupit na odborne posudenie, na vlastne naklady. Ak nie je reklamacia doriesena (uznana/neuznana) do 30 dni od prijatia reklamacie, kupujuci ma pravo odstupit od kupno/predajnej zmluvy (cim sa mysli aj pokladnicny doklad o kupe) a predavajuci je povinny mu vratit plnu sumu za reklamovany tovar.
viac na strankach Slovenskej obchodnej inspekcie www.soi.sk alebo v obchodnom zakonniku
Ak uvedena firma nedodrzala zakonny postup, odporucam Ti podat pisomny podnet na presetrenie na Slovensku Obchodnu Inspekciu.
Opel Astra F GSi 2.0 16v (C20XE)
MB GLK 250 r.v.2011
MB GLK 250 r.v.2011
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
K tomu cenniku ... aj ked je orientacny nieje nikde jasne napisane ci cena orientacna je v CZK SKK EUM? DPH ? Tam by to chcelo jednoznacne oznacit!!! Predide sa zbytocnym konfliktom!!! Inac je to zavadzanie zakaznika :!:
Kedze rozmyslam nad cirou optikou to znamena ze nezaplatim cca 4000 Sk ale /2000 x 1,33 CZK + 19 % DPH / x 2 = cca 6400 SKK !!!
Kedze rozmyslam nad cirou optikou to znamena ze nezaplatim cca 4000 Sk ale /2000 x 1,33 CZK + 19 % DPH / x 2 = cca 6400 SKK !!!
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
-
undy
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Feb 2006, 16:04
bennetcars
Pridávam sa k nespokojným zákazníkom,tá cena bola taktiež rozdielna pri tel.dohovora ako na mieste.Snáď mi ten pán nehovoril do telefónu cenu v CZK a bez DPH,keď som sa jasne pýtal,že koľko ma to bude stáť.Inokedy som potreboval nejakú el.súčiastku,doniesol som mu starú a podľa toho mi sľúbil , že zabezpečí novú.Samozrejme sa v dohodnutý termín neozval,až keď som mu volal,povedal,že už ju má.Bolo to niečo celkom iné aj keď ma presviedčal , že je to ono.Keď som mu ukázasl tú moju pôvodnú,tak povedal, že mu poslali zlú z ČR.Po týždni sa to zopakovalo,tak som sa na to vy..A to som zakaždým urobil 140 km,keď to spočítam ,tak som si mohol kúpiť nové v orig.servise.
best MV6 X30XE
-
Lea
- dulo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
- Auto: Vectra B
pokial viem, tak platí už zákon, ktorý nariaduje udávať ceny s DPH !!! :!:Bruno napísal:K tomu cenniku ... aj ked je orientacny nieje nikde jasne napisane ci cena orientacna je v CZK SKK EUM? DPH ? Tam by to chcelo jednoznacne oznacit!!! Predide sa zbytocnym konfliktom!!! Inac je to zavadzanie zakaznika :!:
VeBe X18XE Caravan Sport
-
mathev
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Apr 2007, 23:01
ja mam s nim dobru skusenost. ak to je ten chalanisko z benettu v bratislave.
takze urcite zalezi aj od konkretnej situacie.
takze urcite zalezi aj od konkretnej situacie.
EX: Opel Astra F Classic - 2001, X16SZR, AngelEyes bluechrom, Altezza black, MAM - W2 BLACK 7,5x16, 205/40/16, Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, 130,3dB SPL
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk
-
iurai
nech uz kupujete pouzite ci nove diely odkohokolvek davajte si pozor.
1. ak davate zalohu, nechajte si vystavit papier, ze co presne objednavate a za aku koncovu cenu
2. ak neberiete blocek, alebo ho zahodite, nebude nikdy ziadna reklamacia
3. tovar treba skontrolovat hned, ked davate peniaze z ruky
a firma benetcar zjavne obcas pouziva "optimisticke" ceny (ceske bez dph). nebude to ani prva ani posledna slovenska firma
podobne metody pouzivaju servisy aj autorizovane.
co sa tyka ich online cennika, je zjavne v cestine
1. ak davate zalohu, nechajte si vystavit papier, ze co presne objednavate a za aku koncovu cenu
2. ak neberiete blocek, alebo ho zahodite, nebude nikdy ziadna reklamacia
3. tovar treba skontrolovat hned, ked davate peniaze z ruky
a firma benetcar zjavne obcas pouziva "optimisticke" ceny (ceske bez dph). nebude to ani prva ani posledna slovenska firma
podobne metody pouzivaju servisy aj autorizovane.
co sa tyka ich online cennika, je zjavne v cestine