auto nestartuje cvaka
-
sylvatic
auto nestartuje cvaka
Prosim poradte mi,
autom Opel Corsa B 1.5D chodim takmer kazdy den a vcera sa mi stalo, ze otocim klucikom a motor urobil cvak cvak, kontrolky, svetla idu, v com je problem, ako postupovat...
je problem v starteri? cca 10mes. dozadu mi menili uhliky poradte mi prosim a ak viete napiste mi i cca cenu dielov + opravy, vdaka...
autom Opel Corsa B 1.5D chodim takmer kazdy den a vcera sa mi stalo, ze otocim klucikom a motor urobil cvak cvak, kontrolky, svetla idu, v com je problem, ako postupovat...
je problem v starteri? cca 10mes. dozadu mi menili uhliky poradte mi prosim a ak viete napiste mi i cca cenu dielov + opravy, vdaka...
-
alino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Okt 2007, 12:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: auto nestartuje cvaka
Podľa mňa problém v štartri, ale nie je jasné, či je to príčina alebo následok.sylvatic napísal:Prosim poradte mi,
Ak pri tom cvakaní žiarovky pohasnú je asi slabá, alebo nedobíjaná batéria.
Ak žiarovky nehasnú môže byť okrem vadného štartru nedokonalý spoj na štartér alebo ukostrenie.
To už treba preveriť.
-
rado.c
-
dedo.miki
Vymen spínač na štartéri ,alebo ak dokážeš stačí vymeniť tie kontakty v spínači a mostík čo ich spína. Ale najprv skús dať na priamo káblikom od + pólu na baterke prúd do štartra na mieste kde je ten tenší kábel, či to robí tiež. Ak áno tak vymeň čo som písal ak nie tak prečisti kontakt na tom tenkom kábliku ,alebo vadná spínačka -kontaktová časť.