Vie niekto naprogramovat EPROM Na astra GSI 1.8 16V 92kw
Moderátori: bukelo, buci_vectra
Vie niekto naprogramovat EPROM Na astra GSI 1.8 16V 92kw
Mam problem s otackami - docital som sa ze starnutie pamate to mohlo sposobit. Ked vyradim rychlost zacnu mi kolisat otacky - nie vzdy - hlavne ked je vonku pod nulou Mam Opel Astra Gsi 1.8 16V 92kw - moze to sposobovat aj Lambda sonda - robi to aj ked je odpojena. Dakujem za rady
Krokovy snimac som uz vycistil - nevedel som co prestne som mal cictit - vycistil som tu tycku co ide do motorceku a tu cast do ktorej sa zasuva.
A skrtiacu klapku som tiez vycistil - ale len na aute,nesroboval som ju dolu.
Pocul som ze to nie je az taky problem naprogramovat len treba mat bezchybny program.
Robi mi to hlavne ked mrzne - mozno nahoda
A skrtiacu klapku som tiez vycistil - ale len na aute,nesroboval som ju dolu.
Pocul som ze to nie je az taky problem naprogramovat len treba mat bezchybny program.
Robi mi to hlavne ked mrzne - mozno nahoda
- dufusko
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Feb 2007, 23:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Zag napísal:No na vectre je na oske v strede gulka a ta kmita a prepusta vzduch - ja som mal dost zasratu od karbonu a oleja a vlastne bud prestane kmitat alebo kmita malo lebo jej v tom vadi sajrajt ...
Ja som to tiez podstupil , čistil som krokac, klepku , vsetky filtre,snimace , ale pomohla mi az vymena baterie z vyssou amperazou, teraz nemam ziadny problem. To je moja skusenost.
Opel Astra F 1.6i C16NZ
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Čistenie krokáča: http://enzo.opf.slu.cz/~foltyn/fist-new ... ticle_id=6
Čistenie škrtiacej klapky na stole je pohodlnejšie a dá sa poriadne vyčistiť aj zo spodu, ale dá sa to aj bez jej demontáže.
Čistenie škrtiacej klapky na stole je pohodlnejšie a dá sa poriadne vyčistiť aj zo spodu, ale dá sa to aj bez jej demontáže.
Predvcerom som vycistil skrtiacu klapku - krokac - pozrel filter ci nie je mokry,je stale ako novy - dal nove hadicky - trvalo mi to 7hod auto islo ok - vcera nastartujem asi po 500m si auto zacalo same pridavat aj uberat na otackach v rozmedzi 1100-1500otacok dnes islo znova Ok - bol som aj na diagnostike vipisuje mi poruchu lambda sondy ale odpojim ju a auto sa sprava prestne tak ako inokedy. Bateriu mam 70Ah Co to moze robit??? Na akom principe tu funguje sitic?
Napiste cokolvek - DIK
Myslite ze kupi niekto auto aj s takou chybou?
Napiste cokolvek - DIK
Myslite ze kupi niekto auto aj s takou chybou?
- macil
- Admin
Myslím, že u teba sa to už nedá. Skús sa pozrieť na diagnostický konektor, je v poistkovej skrinke, 16- pinový. Treba prepojiť piny 5 a 6, ale myslím, že u teba jeden z pinov už osadený nie je.
POZOR! Nekorektná informácia.
Vyššie napísané platí pre modely Astra G.
POZOR! Nekorektná informácia.
Vyššie napísané platí pre modely Astra G.
Naposledy upravil/-a macil v 10 Jan 2008, 17:51, upravené celkom 3 krát.
- macil
- Admin
Ups... Nevieš prečo som si myslel, že máš Astru G?. Potom neplatí ani to o tom vyblikaní. Samozrejme, môžeš si chybu vyblikať, konektor tam budeš mať asi 10-pinový a vtedy platia tie piny A a B.
Ešte ma napadlo, že problém môže robiť snímač polohy škrtiacej klapky. Je to v podstate potenciometer, je zo zadu na klapke.
Ešte ma napadlo, že problém môže robiť snímač polohy škrtiacej klapky. Je to v podstate potenciometer, je zo zadu na klapke.
Takze len prepojim A a B drotikom a mal by som to odsledovat asi tak neak. A ten potenciometer som uz menil ale nepomohlo to - lebo som mal prasknutu 1 hadicku a ked som ju vymenil auto islo ako med a prisla zima a neviem co stym od radosti. Skusim tam este nahodit ten stary snimac ale neviem. Este co by som mohol pozriet?