astra coupe turbo
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
yoyo
astra coupe turbo
zdravim vas, mili priaznivci znacky opel :-)
budem uprimny, opel som nejako nikdy nemusel, bal som sa toho, co "hovorili ini", ze su nespolahlive. ale dost sa mi pacila jedna biela astra kombi G s velikymi kolesami, skor s valcekmi a posledna generacia astry je tiez zaujimava (parkrat som sa zviezol), priestranna, pohodlna. az som sa cudoval, ze opel sa mi paci. a teraz si spominam, ze ma zaujalo seriove audio v "nejakej" firemnej corse...
bohuzial som ziaden opel nesoferoval, neratam stareho kadetta, ktory vsak sluzi kamaratovi doteraz. takze som si dovolil zavitat na vase forum a poziadat vas o vase skusenosti, nazory, postrehy konkretne na
astru coupe turbo. r.v 2002, najazdene do 60.000 km, slusna vybava (neviem, ci bertone, ale xenony, vyhrievana koza, autom.klima, nezavisle kurenie, 17", irmsher doplnky....), poctivo servisovane. za 300.000 sk.
ako hodnotite cenu??? no viac ma zaujima, co mozem cakat od tohto auta. ci mam kontaktovat predavajuceho a dohodnut testovaciu jazdu (casto jazdim na ford focus II - podvozok, riadenie, radenie uzasne).
je mi jasne, ze kolko ludi tolko chuti, a to plati o autach, kde jedno je kazove, druhe vobec. no je rozdiel, ak je znama nejaka chronicka choroba isteho modelu...
dakujem za vase informacie.
(majitelia takehoto auta s 2-litrovym turbomotorm - aku mate dlhodobu kombinovanu spotrebu?)
budem uprimny, opel som nejako nikdy nemusel, bal som sa toho, co "hovorili ini", ze su nespolahlive. ale dost sa mi pacila jedna biela astra kombi G s velikymi kolesami, skor s valcekmi a posledna generacia astry je tiez zaujimava (parkrat som sa zviezol), priestranna, pohodlna. az som sa cudoval, ze opel sa mi paci. a teraz si spominam, ze ma zaujalo seriove audio v "nejakej" firemnej corse...
bohuzial som ziaden opel nesoferoval, neratam stareho kadetta, ktory vsak sluzi kamaratovi doteraz. takze som si dovolil zavitat na vase forum a poziadat vas o vase skusenosti, nazory, postrehy konkretne na
astru coupe turbo. r.v 2002, najazdene do 60.000 km, slusna vybava (neviem, ci bertone, ale xenony, vyhrievana koza, autom.klima, nezavisle kurenie, 17", irmsher doplnky....), poctivo servisovane. za 300.000 sk.
ako hodnotite cenu??? no viac ma zaujima, co mozem cakat od tohto auta. ci mam kontaktovat predavajuceho a dohodnut testovaciu jazdu (casto jazdim na ford focus II - podvozok, riadenie, radenie uzasne).
je mi jasne, ze kolko ludi tolko chuti, a to plati o autach, kde jedno je kazove, druhe vobec. no je rozdiel, ak je znama nejaka chronicka choroba isteho modelu...
dakujem za vase informacie.
(majitelia takehoto auta s 2-litrovym turbomotorm - aku mate dlhodobu kombinovanu spotrebu?)
- Majkl
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Nov 2007, 20:43
- Auto: Astra G
Nazdar nie je len tak nahodou ciernej farby, Irmscher pred.nar. , zad.podnar., kridlo, koncovky vyfuku, volant atd.? Lebo taku s tymto popisom som chcel kupovat este v lete ale majitel chcel za nu vtedy nejakych 350000,- ale to sa mi zdalo vela. Nebola teda az v takom super stave ako by sa dalo cakat. Trebalo tam investovat nejakych 20000. turbo este povodne a styl jazdy nebol bohvieaky.., lak v dost zlom stave, doskrabane elektrony a tak. Preto som sa radsej poobhliadol na nemeckych strankach a nasiel som...Predchadzajuci majitelia sa k mojej Astricke spravali pekne- na studeny motor ziadne prudke akceleracie a potom pekne vychladit par minut(zistil som pred skus.jazdou. Oni robili dlhodoby priemer 8,2L co je uplne super na 2,0Turbo. Ja jazdim malokedy pomali a robim priemer do 10. Zalezi na style jazdy. Nerobi mi problem spalit za vecer stvrt nadrze..Ale pri normalnej jazde sa da ist aj celkom ekonomicky. Keby si este nieco potreboval daj vediet rad pomozem
J OPC
ex- Astra Coupe Z20LET, LEH turbo, precat pipe, balancer shaft deletion kit, EDS phase 1
ex- Astra Coupe Z20LET, LEH turbo, precat pipe, balancer shaft deletion kit, EDS phase 1
-
yoyo
ahoj, Majkl. dakujem za odpoved.
ano, je to ono :-) este som to auto podrobne nepozeral, ale tie poskriabane disky som si vsimol. jazdila na tom zena a prevazne mesto, takze to uz hovori za seba, ze styl jazdy nebol oprimalny, i ked asi uplne zmykany motor nebol... turbo vsak istotne dostalo do tela.
poznam cloveka, co to mal servisovat, teda na detaily sa spytam jeho tiez.
na auto z roku 2002 s 60.000 km nepredpokladam, ze boli menene tlmice, pravdepodobne ani brzdove oblozenie, takze ak by sa do toho priratalo i turbo, asi by bolo treba viac do toho strcit penazi, ako si pisal. poskrkane disky by som si vyriesil i sam, no az casom.
a ako si spokojny so svojim kupatkom? je to druh auta, ktory vyzaduje specialnu opateru (ak neratam spravanie sa k turbu, to mi je samozrejme) alebo len dolievas benzin (a s pumparmi si uz tykas :-) menis pravidelne naplne, filtre....
ide o to, ze som planoval kupit nove auto, ale ponuka 190 konikov za tu cenu mi nedavala spat... jazdim denne a ked sa neponahlam jazdim na spotrebu, no tak, aby som nezavadzal ostatnym ucastnikom. preto ta spotreba... no sem tam sa vyblaznit viem a s radostou sa necham vtlacit do sedadla :-)
ano, je to ono :-) este som to auto podrobne nepozeral, ale tie poskriabane disky som si vsimol. jazdila na tom zena a prevazne mesto, takze to uz hovori za seba, ze styl jazdy nebol oprimalny, i ked asi uplne zmykany motor nebol... turbo vsak istotne dostalo do tela.
poznam cloveka, co to mal servisovat, teda na detaily sa spytam jeho tiez.
na auto z roku 2002 s 60.000 km nepredpokladam, ze boli menene tlmice, pravdepodobne ani brzdove oblozenie, takze ak by sa do toho priratalo i turbo, asi by bolo treba viac do toho strcit penazi, ako si pisal. poskrkane disky by som si vyriesil i sam, no az casom.
a ako si spokojny so svojim kupatkom? je to druh auta, ktory vyzaduje specialnu opateru (ak neratam spravanie sa k turbu, to mi je samozrejme) alebo len dolievas benzin (a s pumparmi si uz tykas :-) menis pravidelne naplne, filtre....
ide o to, ze som planoval kupit nove auto, ale ponuka 190 konikov za tu cenu mi nedavala spat... jazdim denne a ked sa neponahlam jazdim na spotrebu, no tak, aby som nezavadzal ostatnym ucastnikom. preto ta spotreba... no sem tam sa vyblaznit viem a s radostou sa necham vtlacit do sedadla :-)
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Ahoj ,Ja som mal osobne tu Astru na zdvihaku (ked ju chcel Majkl vtedy kupovat,je to kolega
) uz vtedy majitel spekuloval s cenou, pritom nemala taku hodnotu.Dost bola zvonka zanedbana
.Osobne by som radsej riesil kupu takejto Astry v Nemecku ako Majkl 
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- Majkl
- Bronzový užívateľ

Nazdar Signume ako sa mame? Chcel som napisat ze ty si to auto videl detailnejsie tak si mi to potvrdil. Ono to vyzeralo lakavo ta vybava plus vsetky tie doplnky ma to v podstate vsetko ale som rad ze som do toho nesiel. Keby si chcel z toho cukrik tak by si potreboval vazne viac korun a este nebodaj to turbo..... Viem ze ten chlapik robil priemerku okolo 13. Mna vysla moja tiez tolko(7/2007) aj so vsetkymi poplatkami okolo. Neboli tam sice xenony,dig.klima,nezavisle kurenie a tie Irmscher doplnky, zato tam mam radio Becker, vyfuk Steinmetz a podvozok FK s nastav. vyskou, 17"RH+ 16"Artec na zimu. Je to rocnik 2001, najazdenych pri kupe 96000km. Ale myslim si ze je v ovela lepsom stave ako ta spominana cierna. Dobre to zvaz Yoyo a hlavne si pozri nejaku zahranicnu ponuku na porovnanie ked chces ist do toho.
Inak som sa zamiloval do toho auta takze urcite odporucam...
Inak som sa zamiloval do toho auta takze urcite odporucam...
J OPC
- Majkl
- Bronzový užívateľ

Este som zabudol..Menil som zatial iba vzduch. a paliv.filter, ale do jari ma cakaju rozvody a platnicky. A odfajcil som jeden tlmic na NASICH UZASNYCH CESTACH...... :x Nastastie to islo opravit.
Ozik Signum- vcera mi Andrej nahadzoval Pop off tak uz odfukujem :jive:
Ozik Signum- vcera mi Andrej nahadzoval Pop off tak uz odfukujem :jive:
J OPC
-
yoyo
ufff, pani... dakujem. takze to poriadne zvazim...
pozeral som na zahranicnych webovskych autobazaroch, su tam vozy i drahsie, resp. nie s takou vybavou, ale pravda, ze na juhozapad a od nich na zapad maju lepsie i vozovky, aj sa o vozy poctivejsie staraju... no aj im nakladaju... co moze, i nemusi vadit. jazdim na vw polo 1,6, 55kW, rv 96, najazdenych 345.000. a musim povedat, ze motoricky vynikajuce, len na ostatnom citit velmi zub casu. :-/ to na margo toho, ze auto vydrzi, ak je on spravne postarane...
pozeral som na zahranicnych webovskych autobazaroch, su tam vozy i drahsie, resp. nie s takou vybavou, ale pravda, ze na juhozapad a od nich na zapad maju lepsie i vozovky, aj sa o vozy poctivejsie staraju... no aj im nakladaju... co moze, i nemusi vadit. jazdim na vw polo 1,6, 55kW, rv 96, najazdenych 345.000. a musim povedat, ze motoricky vynikajuce, len na ostatnom citit velmi zub casu. :-/ to na margo toho, ze auto vydrzi, ak je on spravne postarane...
-
yoyo
:-) mne zamrzaju mechanizmy kluciek, odomknem, no neotvorim. tvari sa to ako zamknute... vdaka centralu niektorymi dverami vleziem dnu, ale ked sa mi pocas jazdy otvoria dvere a nejdu zatvorit, tak to je ine kafe... zacalo to robit pred dvomi, tromi rokmi, kedy sme tu na slovensku mali dost nizke mrazy a teraz mi to urobi, ked s tym idem do umyvacky.Majkl napísal:No ja s tym mam tiez problem ale iba ked je vlhko alebo mokro. Niekedy sa mi ani nepodari zavret. Ked zatvaram okno tak to uplne seka alebo sa zase zacne otvarat
edit: mne, na starom vw polo.
- jarda BA
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Mar 2007, 19:59
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
:-) mne zamrzaju mechanizmy kluciek, odomknem, no neotvorim. tvari sa to ako zamknute... vdaka centralu niektorymi dverami vleziem dnu, ale ked sa mi pocas jazdy otvoria dvere a nejdu zatvorit, tak to je ine kafe... zacalo to robit pred dvomi, tromi rokmi, kedy sme tu na slovensku mali dost nizke mrazy a teraz mi to urobi, ked s tym idem do umyvacky.
edit: mne, na starom vw polo.[/quote]
Lenže ja som myslel niečo uplne ine s tym zamrznutim :roll: Majitelia coupečka vedia o čom točim.Suvisi to s bezramovou konštrukciou dveri a ich problemoch v zime s primrznutymi oknami.
edit: mne, na starom vw polo.[/quote]
Lenže ja som myslel niečo uplne ine s tym zamrznutim :roll: Majitelia coupečka vedia o čom točim.Suvisi to s bezramovou konštrukciou dveri a ich problemoch v zime s primrznutymi oknami.
Astra G 1.8 16V Sportive 3dv.
-
yoyo
jarda BA, ja som to i tak pochopil :-)Lenže ja som myslel niečo uplne ine s tym zamrznutim :roll: Majitelia coupečka vedia o čom točim.Suvisi to s bezramovou konštrukciou dveri a ich problemoch v zime s primrznutymi oknami.
hoci je pravda, ze dovtedy by ma tento problem ani nenapadol, i ked si uvedomujem, ze pri bezramovych dverach okno pri otvoreni/zatvoreni dveri zlezie/vylezie o par mm.
chcel som sa len "pochvalit", ze niekomu primrznu okna, niekomu gumenne tesnenie a mne to mrzne tam, kde mi nepomoze ani olej, ani nemrznuca zmes, ani po umyti vysusit a vytriet do sucha. a kedze mam otvorenu garaz, tak v zimnom obdobi sa ukaze jej jedina nevyhoda.