potrebujem neake ele.schemy okolo obvodu palivovej sustavy

Moderátori: dulo, buci_vectra

iurai

Príspevok od používateľa iurai »

joco666 napísal:dikyy iurai presne tak to je a teraz aky problem mam z autom ked mi vypalilo fv6????a kable su premerane...
jaj. cez fv6 mas napajanu komplet elektroniku motora. vlastne vsetky kable pod kapotou, co suvisia s motorom.

ovsem predtym Ti to vypalovalo poistku cerpadla. aku poistku si tam mal teraz - tu 19-ku ? 20 A ci viac ?
joco666

Príspevok od používateľa joco666 »

no ono foter najprv ked sme menili tu 19 v skrinke tak tam dal provyzorne robenu poistku a pocitam ze vydrzala viac amperov tym padom mi dalej vyrazilo tu fv6
joco666

ale ked tak rozmyslam tak by malo byt cerpadlo vadne lebo akonahle som dal poistku otocil klucik vypalilo a ked sme vytiahli konektor s cerp.tak nevypalilo.ale to je na tom ze cerp bolo vonku a islo jak hodinky ani ampere nebralo nic
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

joco666 napísal:ale ked tak rozmyslam tak by malo byt cerpadlo vadne lebo akonahle som dal poistku otocil klucik vypalilo a ked sme vytiahli konektor s cerp.tak nevypalilo.ale to je na tom ze cerp bolo vonku a islo jak hodinky ani ampere nebralo nic
ked mas cerpadlo vonku, nemas zataz a berie menej amperov ! normalne tlaci benzin do listy vstrekovania pod nejakym tlakom 2-3 atmosfery

ked mas cerpadlo namontovane v aute, zapoj ho priamo na bateriu a meraj ampere
dedo.miki

Príspevok od používateľa dedo.miki »

joco666 napísal:ale ked tak rozmyslam tak by malo byt cerpadlo vadne lebo akonahle som dal poistku otocil klucik vypalilo a ked sme vytiahli konektor s cerp.tak nevypalilo.ale to je na tom ze cerp bolo vonku a islo jak hodinky ani ampere nebralo nic
Čerpadlo vonku sa nesmie spúštať, lebo dôjde k jeho poškodeniu, nakolko ide na sucho.
joco666

cerpadlo na sucho neislo a vybralo sa teraz znova a na priamo sa ani nerozbehlo a velmi zle parametre to dava takze je v koncoch cerpadlo zhanam druhe takze tolko ale dakujem za radyy vsetkym
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - MOTOR/PREVODOVKA"